alexa-tracking

pungkasing tresna

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/580826511ee5dfd04e8b4568/pungkasing-tresna
pungkasing tresna
mripatku wus blawur
peteng nyawang ron padha gugur
rasaku wus luntur
kesel ngemban ati ajur

_temanggung, 11 11 2011_