alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/579ad0f09e740462408b456a/share-humor-suroboyo
[SHARE] Humor Suroboyo
HUMOR SUROBOYO

thread iki digawe berbagi sing duwe cerita lucu
iso cerita lucu, parikan, jula juli, meme, gambar opo pengalaman pribadi
Gak gawe boso jowo yo gak popo, bebas bebas ae
Sing kate moco, kate komen, kate turu, kate ndlosor yo monggo
Bebas bebas ae
No Rules


Wetan banyu kulon yo banyu , arep nyabrang gak onok praune
Wetan ayu sing kulon yo ayu , Tak sawang-sawang kok podo lemuneeeeeeee

Esuk nyuling sore yo nyuling , Sing nyuling arek Suroboyo
Esuk eling, sore yo eling , Sing dieling-eling ora rumongso



Urip iki mek sepisan rek
ojok akeh ngresulo, luwih apik akeh ngakak ben ga gampang baper

SALAM JANCOKKKKK

Untung Ora Nganggo Kathok
Kelangan Anak Mergo Nganggo Kontrasepsi
Berobat Nang Klinik Tong Pes
Gak Jumatan Amargo Gowo Hape
Kepiting Digiring
Lomba Gede Gedean Susu
Manuke Wong Arab
meme fokus
Klamutono Cagak Listrik iki
Endog Godhog
Molimo Seminggu
Avtur
Ngentutan
Argo wilis
Pitik Homo
Sayang Manis Kekasihku
Video Angin Pentil Muter
Jin
Karambol
Rp. 200.000
Video Hohohihe
Brewok Diarani wong India
Goblog
Rasa Stroberi
Interview karo HRD Edan
Dialog Koplak... action!!
Lagi Mancing
Angon Wedhus
Wedhi karo bojo
Putus Asa
Sepuluh Ewu
Mbecak
KESANTAP BAL GOLF
Nginceng
Nostalgia
KOPI PANAS TELUNG ATUS
GAK NGIRO CAK, PENO IKU PINTER NDONGA ..
MAT PITHI KALAH TOTOHAN
RESLITING
HUKUMAN MATI
Nyang-nyangan Rego Becak
Sales sabun deterjen
2..5...2...5..2.5.2.5
Operasi plastik
Singkatan
Crito Javenglish
Basa Jawa Luwih Efisien Tinimbang Basa Inggris
Parikan Basa Jawa
Razia Pedagang Kaki Lima
Ooo awas koe
Foto sopo iki
Minimarket
Gajah karo semut
Atit ya yang......
Siaapp Nyonya!
Penyebab Semut Yang Selalu Tegur Sapa
Alat Kelamin Kebiru-biruan
Anune Dadi Abang
Anune diamputasi
Nguntal Yuyu
SEMANGKA PUCAT
IWAK GATHUL KENAK-EN, ANGET.....
AYAM JAGO ADUAN
Lagu 17 Agustus
Kiper
Mulih Gasik
SAROPAH KATENE MATEK ...
sekolah sangar (18+)#
TAK KEK-I DUWIK, TUKUO SILET, CUKUREN ...
SOPO ERUH BOLONGAN MAU JIK ONOK TAWONE? (+18)
IRENG TAH PUTIH ...
MURID TK YO NGEMUT SARUNG BARANG, KOK
KONTRASEPSI ANYAR
JANCUK...! JARANKU WEDOK !
TUMO KATHOK APES ...
AREK-AREK WIS BIASA KOK NGANGGO JARANKU
CUMAK 6 CM
Limolas Juta
Putus Cinta
Malam Pertama
Bon Bin
Mbecak Maneh
Cegatan
Permen karet
Bis Kota
Ngenyang Pithik
RUNGOKNO BUNE.... WEDOKANE SEPULUH....!!!!
SAROPAH RABI OLEH MAT PITHI, PEMAIN BASKET
NABRAK WONG TUWEK AE GAK ISO, DUL !
PABRIK ROTI
Dibungkus plastik
Bunuh diri
Sodaqoh
Jilbab
Cirine wong seko entute
Kemalingan
HANIBAL
Penemuan Teknologi Komunikasi Jaman Purbakala
Ngresmekno Pameran Lukisan
Inspeksi mendadak Walikota
Bersyukur Atas Kemerdekaan Indonesia
SEMINAR KENTUT SEDUNIA
Celeng Papua Nyebrang PNG (humor jaman'e pak Harto)
BBM karo Cewek ABG
Mbukak lawang Nyala dewe
Jongkok
Mbleset, Rek!!!
Si Mul (+18)
RSJ Menur
Emoh! Emoh! Emoh! (+18)
Janji Lho Ya
Bos gobloggg
Untung Ga Keidek
Posisi Duduk Menentukan
Paimo, Copet sing Sayang Keluarga
Jam Korupsi
Profesor Ginekologi
Saiki Side B
Kapsul Awet Muda
LGBT (LaGiBeTe)
Langganan Lawas
Sang Beo
Mamat Sing Terkenal
Mesin fax
Anti Korupsi
Janda Budeg sing Jogo Warung
Kami Takkan Pernah Melupakanmu



Untung Ora Nganggo Kathok

Pas dina minggu rina adikku dikongkon ibu ngunduh klopo kanggo ngawe kolak, kuwi biasa wong pancen bocahe tomboy jee...

Ngene undangaane ibu,
"Rin, aku undhuhno klopo kanggo kolak mengko."
"Yooo bu mariki," jawape rina.

Sedhelo engkas rina menyang buri saperlu menek wit klopo, bareng tekan nduwur deweke njeblokke klopo siji-siji{blak -bluk ] swarane. Gaekagete bocah lanang-lanang ing ngisore sing lagi jagongan. Banjur cah lanang-lanang moro kanti ndangak, trus rina nakoni,

"Hee, kowe gelem klopo ta? opo degan?"

Cah lanang-lanang ora jawab, tapi tetep ndagaak karo koyok nggumun ngono. Terus rina malah bingung lan mudhun mlebu omah karo takon ibune,

"Bu, cah lanang- lanang mau nang ngisorku lapo yoo, wong tak twani klopo emoh, tak tawani degan yo emoh, tapi tetep nang ngisor karo ndangak ngono?"

"O,pancenkowe cah bodho ngono kuwi nginceng kathokmu, ndhuk-ndhuk!" jawab ibuke.

Kanti roso seneng lan bungah tenan rina ngomong marang ibune,
"Oalah yoo SELAMET TENAN, BU AKU MAU LALI ORA KATHOKAN NGONO...!"

Ibune dadi tolah toleh,

"????????"


Kelangan Anak Mergo Nganggo Kontrasepsi

Critane iki darmaji duwe anak sepuluh, pancen yo darmaji asal e ndeso, ora tau mangan bangku sekolah (gendeng be'e bangku dipangan !!), Darmaji karo bojo ne surpa'ah ora tau nggawe alat kontrasepsi...! Saben ngono yo mesti kebobolan. Dasar yo Darmaji, ndelok bojone njenthit, mulet, angop, nyapu, ngepel, langsung napsu ne nglunjak... Ghandule njaluk dicelupno nang iku ne Surpa'ah. Ga sadar be'e lek anak e wis limo...!!

Akhire darmaji konsultasi nang dokter Sukardi, tonggone dewe..!! Darmaji ngomong nang dokter "Pak dokter, kulo niki duwe anak limo, tapi kulo ndelok bojo kulo njenthit mulet, angop, nyapu, ngepel, mesti napsu kulo nglunjak, pingin numpaki bojo kulo! Lha tapi pak dokter, nanging kulo mantun numpaki bojo kulo, bojo kulo mesti meteng, lha piye iki dokter ?"

Doktere ngomong "Lha sampeyan iki ora nggawe alat kontrasepsi tah?"

Darmaji ngomong "Opo dok? Kontakseksi? Opo iku aku gak eroh dok ?"

Moro dokter ngomong "KONTRASEPSI GOBLOK!! Iku semacam alat ngango cek bojone sampeyan ora meteng, koyo iki lho (dokter e ngetokno KONDOM)"

Jarene darmaji "Wah, iyo tah dok, tak cobak e dhisik, piro biyayane dok ?",

Dokter e nyauti "Wis kondom e ae sampeyan tebus, rongpuluh ewu wae! rong minggu maneh sampeyan mreneo maneh yo, aku pingin ngecek sampeyan!"

"Oye, dok!" jarene darmaji.

Bareng selang rong minggu darmaji teko nang dokter sukardi.

"Wuaah dok pancen manjur jarene sampeyan! anak kulo saiki kari siji?" jarene darmaji.

Doktere kaget. Terus ngomong "Lho anak e sampeyan koq iso kari siji? yo opo ceritane?"

"Ngene critane dokter, winginane pas marine dokter maringi kulo kondol"

Jarene dokter e "kondom goblok !"

Jarene darmaji "Oh iyo... kondom! Lha maringono kulo ten dalem, langsung nganclap bojo kulo supa'ah, langsung kulo tumpaki, lha... Mari numpaki bojo kulo niku, kula langsung dahar kaliyan anak kulo sing nomer loro, telu, papat kaliyan limo... Lha sing nomer siji ora ono ndek omah...anak kulo sing nomer siji tasik sekolah. Pas mari dahar, kondom niku kulo pangan kalian ngombe teh. Nah... selang limang menit weteng kulo mules kebelet ngeseng. Pas arep mlebu jheding, celono kaliyan sempak kulo, kulo plorotno. Durung sampe mlebu jheding kulo ngentut. Lha pas ngentut, kondom niku wau metu, terus mlembung guueedhe sampe pecah..dhaar..!! Nah papat-papate anak kulo wau mrisani kejadian mau, ngguyu-ngguyu kekel karo nyekeli weteng sampe nangis-nangis karo ga kuat ambekan. Sampek-sampek kepapat-papate anak kulo wau mati!!"


Berobat Nang Klinik Tong Pes

Nang daerah cedek kenjeran, ono klinik jeneng klinik "TONG PES". Nang kono ditulisi, sopo ae sing berobat nang kono gak waras, duwite dibalekno sampek 5X lipat. Saben dino klinik iku rame terus, gara-gara slogane sing provokatif. Tapi yo ngono, saben berobat nang kono, pasienne mesti waras. Durung tau ono pasien sing komplain, gara-gara gak waras.

Akhire ono arek jenenge Mantili iseng2, pingin ben klinike gak iso nangani ben duwite iso mbalik 5X lipat. Deweke ngarang penyakit sing kiro-kiro aneh, sing wong durung tau krungu.

"Bib, aku iki kog duwe penyakit aneh yo?", curhat nang tabibe TONG PES
"Penyakit opo cak?", jare tabibe
"Iki loh bib, aku ben mbadog kog gak kroso opo-opo. Pedes, asin, legi, gak kroso blas."
"Owalah, iki ngono penyakit gampang diwarasno. Mei Lin, tulung jupukno obat No. 7."

"Iki cak, obate sampeyan ombe saiki. Ono perubahan opo gak?"
"(aku pura-pura gak kroso opo-opo ah, ben duwite iso mbalik)" Batine Mantili. Barang diombe, eh... mantili keceplosan "Jancoook iki ngunu duduk obat bib, tapi telek pitik, matamuuu picek tah?!!"

Tabib: "Wah, berarti wes waras raimu... Cangkemmu wes iso ngrasakno telek pitik barang..."

Akhire Mantili mulih karu nggremeng gak mari-mari... "Asuu, wedhooss, gateli tabib iku..!!"

Minggu ngarepe, Mantili iseng meneh, pingin berobat nang klinik TONG PES. "Mugo-mugo ae aku gak apes cok, entok duwek akeh gae nggarap wedokan."

"Bib, aku duwe penyakit aneh..."

"Opo iku?"

"Ngene bib. Aku akhir-akhir iki kog gampang lalian. Jek tas 5 menit nggacor wis lali sing di nggacorno..."

"Walah...gampang iku."

"(Cok, asuuuu, kog ngomong gampang meneh?)", batin Mantili sing wis merinding gak karuan.

"Mei Lin, tulung jupukno obat no. 7", jare tabibe..

"Bib ojok gateli yo raimu cok, aku moh nek obat no. 7"

"Loh opo'o?"

"Iku duduk obat suu, tapi telek pitik."

"Lah iku raimu eling cok, Berarti penyakitmu wis waras pek!!!"

"Wes bib, gak sudi aku gak kate brobat meneh. Gateelll Ben nang kene disuguhi telek pitik. Apes temen awakku..."

Tabibe ngguyu cekikikan ..!


Gak Jumatan Amargo Gowo Hape

Peringatan HP wajib dimatikan saat dalam masjid, ternyata membawa dampak yang perlu dipertimbangkan. Salah satu peristiwanya, demikian:

Peristiwanya terjadi hari Jumat kemarin. Di saat menjelang Khotib naik mimbar. Sebuah pengumuman dibacakan takmir masjid.

Tiba-tiba setelah takmir selesai membaca pengumuman, terlihat Si Gemblung berdiri dan pulang. Dia memilih ndak sholat Jumat.

Sesampai di rumah, ibunya bertanya:
"Ga Jumatan, Nak?"
"Mboten Buk!"
"Kenopo ga Jumatan?"

"Anu Buk soale kulo beto HP."

"Lho! Kenopo yen gowo HP kok ora Jumatan?"

"Niku takmir mejid wau sanjang pas bade sholat 'sing gowo HP dipateni wae'. Ketimbang kulo dipateni jamaah sak mejid, luwih becik kulo wangsul mawon..."


Kepiting Digiring

Romlah njaluk ditukokno kepiting gawe buko.
"Yo wis tak tukokno nang rolak" jare Muntiyadi.
"Lho gak numpak bronpit tah ?" takok Romlah.
"Gak wis, cik gak amis. Tak nyegat bemo ae" jare Muntiyadi.

Mari ngono Muntiyadi budhal nyegat bemo.
Dhadhak ndhik bemo Muntiyadi pethuk ambek bekas pacare biyen, jenenge Sablah.
"Lho cak Mun, kate nang endhi peno cak ?" takok Sablah.
"Kate nglencer golek angin . ." jare Muntiyadi.
"Sakjane aku kate kulak kain, tapi wurung ae wis, tak melok peno ae" jare Sablah ngalem.

Mari ngono arek loro iku ngelencer nang musium Kapal Selam
Ndhik kono lak isis tah, dhadhi gak keroso moro-moro wis sore.
"Waduh blaen iki, aku kudhu mulih, wis yo ." jare Muntiyadi.
Mari pamitan, Muntiyadi mampir nang rolak tuku kepiting diadhai kresek.

Mergo gopoh kabeh, pas katene mlebu pekarangan dhadhak kreseke jebol, kepitinge buyar kabeh.
Ambek nggurak kepitinge, Muntiyadi bengok-bengok "Ayo cepetan sithik . .wis meh tekan iki "

Krungu bojone bengok-bengok, Romlah ambek muring-muring.
"Cak . .cak, cik guobloke se sampeyan iku. Lha mosok kepiting digiring padhakno bebek ae. Mulakno kok sui. . ."

Aku onok crito lucu :
Spoiler for cerito:
Lomba Gede Gedean Susu

Dadi ono lomba gede gedean susu pesertae teko Indonesia, Thailand, Arab, cino Ambek India, penjuriane diadakno nang ruang tertutup ben gak digrebek FPI jare panitiane. Wes olek 2 jam waktu penjuriane wes mari. Akhire jurine ngumumno pemenang lombane

Juara 3 pemenange tekan Indonesia, susune gedene sak buah Melon..wooh penonton podo surak surak kabeh ambek mbayangno susu sak melon iku yo opo yo....

Juara 2 pemenange tekan Arab, susune gedene sak buah nongko, wooh penontone tambah surak surak ambek ngowoh kabeh

Juara 1 pemenange tekan India, gedene sak bakpao...penontone podo meneng kabeh..podo heran kabeh kok mek sak bakpao. Terus jurine ngelajutno maneh pengumumane, tenang sodara sodara sak bakpao iku gedene pentile tok juri gak iso madakno gedene susune ambek opo....woohh penonton podo semaput kabeh
Quote:Original Posted By xperianz.toro
Aku onok crito lucu :
Spoiler for cerito:



aku yo onok
Spoiler for cerito:
Manuke Wong Arab

Ono lomba sing di adakno karo wong indonesia yoiku dowo-dowoan manuke pesertae sing wis paling dowo kari mung papat.

Nomor 4 manuke dowoe 40cm (teko Indonesia)
Nomor 3 manuke kene di gawe dasian di buletno nang gulune
Nomor 2 manuke dowoe sampek teko sikile, maksute sikile kancane (kenek kanggo nyapu jarene)
Nomor 1 kenek wong Arab deweke gak iso teko nang Indonesia amergo ape di sunatno, nah wong Arab mau mung iso ngirim surat di talekno nang manuke sampe teko Indonesia.(bayangno ae ngirim surat teko Arab sampe Indonesia trimo mung di talekno nang barange ndahneo dowoe. Opo gak yo wong wedok di sunduki kabeh).
[SHARE] Humor Suroboyo
sik tak golek crito emoticon-Ngacir
KLAMUTONO CAGAK LISTRIK IKI ...

Mari disentak ambek wong dodol sandal, Mat Pithi nerusno mlaku-mlaku. Gak adoh teko sing dodolan sandal mau ono' wong dodolan tebu. Dasar Mat Pithi masiyo wis wareg lek eruh panganan anyar yo pengine ngicipi. Mat Pithi langsung takok "Cak, tebu piro regane?"

Sing dodol ndilalah wong Duro, mangsuli "Tergantung dawane cak. Lek sing telung ros regane sewu, lek sing enem ros sewu-limangatus"

Mat Pithi ndadak nyrekal "Wuik luarange rek, tebu ros-e cindhek-cindhek ngono ae didol"

Sing dodol langsung ngapek pesone ambek nuthuk-nuthukno pesone ngguk cagak listrik "Cak, lek sampiyan pengin dowo gak ono' ros-e, iki lho krakotono cagak listrik iki"
ENDOG GODHOG

Mat Pithi doyane ambek endog godog bener-bener masak-alah. Mulai cilik-lik, sampek gerang daplok koyok ngono iku, nek ambek endog godog ojok takon maneh. Saben sempat, nek isok, ya mangan endog godog. Nek wis kakehan, ambek glegek-en, ambune endog godog sing basin mau nyembur saka cangkeme. Entute? Ojok takon maneh, buuadeg poll...

Sak wijining dina, Mat Pithi mulih kantor, numpak sepedah montor-e. Dadak ndik tengah dalan, mesine gak urip. Disetater bolak-balik, tetep ae. Busine diresiki, gak mempan. Mat Pithi terus nilpon bojone, kanda, nek rodok telat, merga mulih mlaku mbarek nuntun sepedah montor.

Dadak Mat Pithi ketok warung, pas mlaku nuntun sepedah montor mau. Mampir wis....

Eruh ae, opo sing dipesen Mat Pithi, opo maneh nek gak endog godog, sepuluh akehe. Ambek ngombe kopi susu anget. Nyamleng, jarene dewe....

Entek endog godog sejinah, jik pesen maneh rolas, dibungkus. Endog iku kate digawa mulih, dipangan ambek mlaku. Dadi sak dalan-dalan Mat Pithi ya nerusna kesenengane mau.

Tekan omah, bojone njemput nang embong, karo kanda, 'cak aku onok surprise kanggo peno'. Kanda ngono maeng karo nutupi motone Mat Pithi karo kain ireng, nggarahi Mat Pithi gak ketok opo-opo.

'Onok opo, dik?'
'Wis talah cak, gak oleh protes. Engko nek wis tak kongkon mbukak, baru peno bukak'

Mat Pithi dituntun Saropah nang meja makan. Suasana omah sepi banget. Mat Pithi gurung kober dilungguhno kursi, dadak onok telpon.

'Sik cak, peno enteni, tak nrimo telpon disik. Ojok dibukak, lho' wanti-wantine bojone.

Tepak, wis, batine Mat Pithi. Opo-o?

Gak ngono, rek, Mat Pithi iki kaet maeng lak wis mules tah wetenge, ya gara-gara kakehan endog godog, yo merga rodok masuk angin kemringet pas nuntun sepedah maeng. Silite wis kembut-kembut kaet maeng. Nek onok bojone lak sungkan tah nek katene ngentut, wong ambune gak mekakat, kok.

'PROT !' digetno ae entute. Wuik... ambune rek, blas gak onok enake. basin, badeg, kumpul dadi siji. Irung ditutup ae jik ambune gak karuwan. Untung gak onok saropah, batine Mat Pithi.

Wetenge slemet-slemet maneh. Ngentut maneh, wis... Digetno maneh, 'Brut !', ambune ngeget gak karuwan, mulek ndik ruangan sing bersuasana sepi mau. Sepi, tapi mambu badeg gak karuwan. Poll ! Tapi lak gak onok saropah, tah? Sepi, kok...

Let sedela Saropah teko. 'Sorry cak, kesuwen ngenteni'

Dadak onok telpon maneh. Saropah mlayu nang nggone telpon. 'Ojok dibukak lho cak'

'Iya', batine Mat Pithi lega. Yok opo, wong katene ngentut maneh, gak isok ditahan. Ketok-e sing sak iki rada mantep entute. Digetno maneh 'Brusss...!' Duh, tambah suwe ambune entut-bin-endog-godog iki tambah muleg, gak karuwan. bek-e wis mulai campur mbarek liya-liyane, koyok nek kebelet ngising.

'Bruzzz...!' digetno maneh. Ambune bener-bener serba sempurna badeg. Mat Pithi ae wis kebelet muntah. Cobak onok Saropah cidek, pasti Mat Pithi wis diusir dikongkon ngising.

Rodok suwe saropah teka. 'Sorry, ngenteni....'

Mat Pithi dilungguhno ndik kursi. Saropah mbengok:
'Surprise...! Selamat ulang taun !'

Oh... Mat Pithi kaet eling, nek dina iki pas dina ulang tahune. Matane dibukak, ambek ucek-ucek....

Tambah suwe pandangane tambah terang ....

Ndik meja makan mau wis mubeng wong akeh. Onok maratuwa sak bojone. Onok adik-adik ipene komplit. Malah onok bos kantore sing diundang bareng ambek bojone.

Kabeh mentheleng..... !

Lha yok opo, gak oleh rame mbarek Saropah, kate digawe surprise, dadak brass-bruss ae silite Mat Pithi kaet maeng. Endog godog, maneh....
Molimo Seminggu

Mari dikelamuti pedhet, Togog dilapurno nang polisi ambek bapake Romlah.
Ambek polisine Togog terus dilebokno penjara.
Tibake penjarane wonge sangar-sangar, brewokan, dempal-dempal akeh tatone.
Isine kiro-kiro satus, onok preman, jagal, bromocorah, korak lan sak panunggalane.
Togog malih wedhi, opo maneh durung tau mlebu penjara.

Pas wayahe antri mangan, Togog mulai oleh konco.
"Awakmu wong anyar yo ?" jare konco anyar iku.
"Iyo . . ." jare Togog.
"Wis gak usah pusing, ndhik penjara iku malah enak. Mangan ditanggung, klambi dijatah, turu gak mbayar. Opo maneh ndhik penjara iki awakmu isok nglakoni sing jenenge Mo Limo sak tuwukmu." jare koncone Togog.

"Lho cik enake. Opo ae acarane ndhik kene?" takon Togog.

"Bengi iki malem Senen, acarane maling. Kabeh Napi ndhik kene saling copetcopetan. Lha dhuwike bakal digawe main malem Seloso sisuk.
Awakmu arek anyar kudhu isok nyopet dhuwik sing akeh, mergone biasane arek anyar sing dikongkon dhadhi bandare ", jare koncone Togog.
"Oo gak masalah iku, ndhik kampung aku tau dhadhi bandar buntutan. Tapi lek digerebeg polisi yok opo ?" jare Togog.
"Katene digerebeg yok opo maneh, wong awakmu wis ndhik penjara. Lha malem Rebone iku acarane minum. Biasane arek anyar koyok awakmu dikongkon ngentekno bir limang botol", jare koncone Togog.
"Oo gak masalah iku, sepuluh botol ae sik kuat aku" jare Togog.
"Mari ngono, malem Kemise iku acarane madhat. Pokoke sembarang onok, ganja, sabu-sabu, heroin, sak tuwukmu", jare koncone Togog.
"Wah tepak wis, lek aku senenge sabu-sabu. Tapi lek kecekel polisi yok opo ?", jare Togog.
"Lek awakmu nyabu ndhik hotel, pasti digerebeg terus dilebokno penjara. Lha wong awakmu wis ndhik penjara, katene dilebokno endhi maneh. Wis tah, pokoke aman." jare koncone Togog.
"Wah sip lek ngono. Lha malem Jum'at acarane opo?" jare Togog.
"Awakmu homo tah dhudhuk ?" takon koncone Togog.
"Ngawur ae, aku iki normal rek !!!" jare Togog.
"Wah berat iki cak", jare koncone Togog.
"Lho opoko masalae?" takon Togog.
"Soale malem Jum'at, malem Sabtu ambek malem minggu iku acarane madhon. Lha biasane arek anyar iku sing dhadhi wedhoke ".

Avtur

Uwar ambek Joko koncoan apik, karo-karone kerjo ndhik Lanud Juanda bagian pengisian BBM Pesawat.

Bengi-bengi pas udhan deres, Juanda sepi gak onok pesawat sing wani mudhun, wong loro iku malih nganggur gak onok gawean.

"Adem-adem ngene enake ngombe yo", jare Uwar.

"Wah iyo tepak iki. Awakmu tau krungu tah lek avtur iku isok diombe ?" jare Joko.
"Yo tau se, jarene lek ngombe avtur isok mak busss !!..kon wani nyobak tah ?" Uwar mulai gunggungan.

Mari ngono arek loro mbukak krane truk tanki avtur.
Wis tuwuk ngombe arek loro iku mulih terus keturon.

Isuke pas Uwar tangi, rasane awake sueger kuat.
Moro-moro onok tilpun muni, tibake Joko sing nilpun.

"Yok opo kon War..?" jare Joko

"Wah whuenak, kon yok opo ?" jare Uwar.

"Awakku yo sueger pisan. Kon gak teler tah ?" jare Joko.

"Gak blas, aku yo gak ngelu blas. Wis pokoke enak. Mene nyobak maneh tah ?" jare Uwar.

"Yo setuju, cumak aku kate takok, kon wis ngentut dhurung ?" takok Joko.

"Dhurung.." jare Uwar.

"Wah gawat iki. Wis pokoke kon ojok sampek ngentut yo. Diempet ae sak
kuatmu. ." jare Joko.

"Lho opoko masalae ..?" Uwar bingung.

"Soale aku saiki ndhik Banjarmasin.."
Ngentutan

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.

"Opoko sampeyan ning ?'' Jare doktere.

Yuk Jah terus cerito, "Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan. Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak untunge, entutku iku gak mambu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan ".

"Oh, ngono tah.. Lek ngono tebusen resep iki. Seminggu maneh mbaliko rene maneh" jare doktere.

Pas wis seminggu yuk Jah mbalik maneh nang doktere.

"Wis enakan tah ?" takok doktere.

"Aku gak ngerti obat opo sing dokter kekno wingi, cumak entutku saiki kok ambune malih bosok gak karuan. Sampek kudhu nggeblak aku. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni", jare yuk Jah.

"Berarti saiki irung sampeyan wis gak buntu maneh. Saiki tebusen resep iki yo", jare doktere.

"Obat opo maneh iku pak dokter ?" takok yuk Jah.

"Obat kopok.."
reserved emoticon-army
×