alexa-tracking

[SHARE] Humor Suroboyo

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/579ad0f09e740462408b456a/share-humor-suroboyo
image-url-apps
Quote:


Barang cilik ae, kate ngleboni wek e gajah emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
image-url-apps
Sik tak golek wangsit crito maneh
image-url-apps
Penyebab Semut Yang Selalu Tegur Sapa


Alkisah nang jaman e nabi onok banjir sing maha dahsyat. Sakdurung e banjir nabi gawe kapal sung iso nampung kabeh mahluk urip sing onok nang bumi.

banjir wis nenggelamno bumi , nabi karo pengikut e, kewan karo tanduran selamat.
Ben kewan ga punah, mangkane ben jenis kewan berpasang-pasangan, teko dinosaurus sampai semut.

Nang jero kapal wis onok peraturan kanggo kewan, ga oleh kimpoi ben ga onok keturunan sing tujuane u menghemat panganan nganti banjir e surut.
Ben peraturan tersebut ga dilanggar dijukuk kebijakan ngelepasno alat kelamin jantan.

Kabeh kewan jantan nyopot alat kelamin e, di dekek nang lemari pendingin ben tetap seger nganti banjir e surut.
Ben tertata rapi, alat kelamin nang panggon penyimpanan, panitia ngabsen teko kewan paling gede nganti kewan paling cilik
Panitia: “Dinosaurus, enggenmu delehen paling ndhukur”
Panitia: “gajah delehen nang ngisore .”
Nganti terakhir semut.

Suwe mari acara penitipan, akhir e banjir e surut. penumpang kapal mudun siji siji kecuali kewan-kewan jantan iki sing kudu antri dhisek kanggo njukuku alat kelamin e.
Ternyata sakdurung e pengambilan resmi, gajah meneng meneng wis njukuk dhisekan.
Sebab njukuk pertama, dek e bebas milih sing dek e seneng.
gajah njukuk enggen e dinosaurus sing luwih gede lan dowo, ben bojone tambah sayang.

Wayahe pengambilan alat kelamin dibuka, panitia ngabsen koyok dhisek urut teko sing gede sampe sing cilik.
Panitia: “Pertama dinosaurus silahkan ambil.”

Dinosaurus: (Kaget) “Loh anu ku endi kok ga onok? Anuku dikemanakan pak panitia”

Panitia: “Lah dhisek dideleh nang endi din?” (sambil gemetar)

(Sakwise ndelok kejadian mau iku, kewan kewan sing antri nang mburi mulai panik, jangan-jangan anune yo ilang pisan. Akhire kedaden surung surungan sesama kewan ben cepwt iso njukuk anune dewe dewe.)

Daripada ga duwe alat kelamin, dinosaurus sekaligus njukuk loro ben sesuai semula, wek e gajah karo jaran.
gilirane jaran asal njukuk, sing penting iso gawe keturunan, dan seterusnya nganti sing paling buncit dewe semut.
Pas giliran semut kate njukuk, ternyata nang lemari wis entek ga onok turahane (sisa)

Si semut terus goleki nang clepitane lemari pendingin, nang kolong meja kursi, tempat tidur sampai nang pinggir kali, LOH!!
Mergo semut duweni jiwa sabar, dek e tetap nggoleki alat kelamin e nganti saiki.

walaupun jaman wis modern koyok ngene, dek e jik tetep nggoleki.
ben semut sing papasan pasti dek e takon "wis ketemu opo durung"? Dijawab "durung", "yo wis ayo digolek i maneh"

Mangkane iku alesan e kenopo semut ben papasan, mesti mandek, saling nyopo, mergo goleki “anu” e sing ilang mau.
KASKUS Ads
image-url-apps
Alat Kelamin Kebiru-biruan

Vron sing seneng dulinan arek wedok, ujug ujug sadar lek “endog e" sing kiwo berubah werno dadi kebiru2an.
Arek e panik trus lungo nang dokter kelamin.

Vron: “Dok, opo o iki, kok endogku sing kiwo dadi kebiru2an?”

Dokter: “kene tak priksone ” (Setelah memeriksa. si dokter menyimpulkan bahwa harus segera dioperasi untuk diangkat).

Vron: “ ga popo ta dok?”

Dokter: “Ngga, ga popo kok, kan jik onok sing tengen. Mangkane talah, ojok seneng dulinan arek wedok sembarangan.”

Sakwise operasi. Pirang dino maneh vron balik nang dokter
Vron: “Waduh dok, saiki biji sing kiwo yo dadi biru dok! Yo opo iki?” (mulai panik).

Dokter: “Wah gawat, iki wis menjalar. Kudu diangkat saiki.”

Vron: “Aduh, ga popo ta dok?”

Dokter: “wis ga popo, sing penting awakmu selamat. OK??” (Kemudian operasi dilakukan).

Pirang dino vron balik maneh
Vron: “Ampun dok, saiki “anu” ku sing berubah dadi biru dok! Aduh, yo opo iki ?” (bertambah stress).

Dokter: “Yo wis ‘anu’ mu kudu diamputasi.”

Vron: “Hah! Awakmu sempel ta dok!?”

Dokter: “wis ga popo, engkok diganti selang! Sing penting awakmu tetep iso nguyuh. Tenang ae OK”

Pirang dino maneh
Vron: “Dok! Ampunnnnn dok, Mosok saiki selang e yo berubah dadi kebiruan!”

Dokter mrikso luwih teliti maneh, akhir e nyimpulno
Dokter: “Ohhh, iki tibak e celono jins mu ae sing luntur!”

Vron: “ß?ª?.&*%!!” (jatuh pingsan).
image-url-apps
Makane talah gawe o sempak emoticon-Ngacir
image-url-apps
Quote:


Lho vron gelek ga kampesan berarti emoticon-Belo
image-url-apps
Anune Dadi Abang

Vron teko nang dokter kelamin dengan keluhan,

Vron: “Dokter, anuku kok abang abang yo?”

Dokter: “Wah gawat iku, ojok ojok awakmu kenek penyakit kelamin sing menular.
Coba tak delok e”, kata sang dokter. (Setelah melihat dengan teliti dokter itu pun berdiri dan kembali ke ruang prakteknya).

Vron: “yo opo dok, opo penyakitku iki?”

Dokter: “Lain kali ngomongo karo gendakanmu lek gawe lipstik ojok kandel kandel.”
image-url-apps
Anune diamputasi

Mergo kencan karo 40 cewek, vron kenek penyakit kelamin.
Dek e lungo nang omah sakit kulit & kelamin.

Sakwise diperiksa,
Dokter: “Busyeeettt, iki penyakit berbahayaaa. Anune sampean kudu diamputasi ben ga menjalar .”

Vron: (Lemeess dan putus asa) “Tak pikir e dhisek dok..”

Dokter: “Karepmu!!”

Pas mulih, nglewati klinik tong seng, Vron langsung mampir nang klinik iku.

Sakwise diperiksa,
Sinshe Tong seng: “Waaahhh,, ni penyakit belbahaya dan langka, lu wis pegi ke doktel?”

Vron: “Iyo ngkoh, jarene dokter kudu diamputasi!!”

Sinshe tong seng: “Haiiyyaaa dasal doktel e mata duitan, sikit-sikit opelasi, sikit-sikit opelasi, maunya duuuuiiitt aja.. iki ga pellu sampai dioplasi segala, apalagi diamputasilaah, gila tu dokTell.”

Vron: (Lega, dalam hatinya) “Akhirreeee onok dewa penolong , iso nambah koleksi cewek maneh lek ngene iki, ciihuuuyyy.”

Vron: “Dadi anuku ga perlu diamputasi, koh??”

Sinshe Tong seng: “Tidak. Lu olang ngombe jamu helbal ini aja, telus ni salep lu oles ditempat sakit tidak pellu dipotong. lu tunggu 3 hali yah..”

Vron: “Waras ya, koh?”

Sinshe Tong seng: “Nanti copot sendiLii.”
image-url-apps
koleksine mbah wonokairun emoticon-Ngakak

jarene sempet duwe bojo sampe telu, tebal kabeh mergo gak gelem nguntal yuyu emoticon-Ngakak
image-url-apps
Quote:

Post en sing mati ga gelem nguntal yuyu iku emoticon-Big Grin

Nguntal Yuyu

image-url-apps
Sore-sore Wonokairun dijak ngobrol ambek Bunali.
"Mbah. Jare arek-arek sampeyan wis rabi ping telu. Yo tah ? " takok Bunali.
"Yo bener. Tapi bojoku wis tebhal kabeh. " jare Wonokairun.
"Lho kok isok ?" jare Bunali.
"Sing pertama mati nguntal yuyu. " jare Wonokairun
"Lha sing kedua ?" takok Bunali
"Sing kedua mati nguntal yuyu. " jare Wonokairun.
"Lha sing ketiga yo nguntal yuyu pisan" jare Bunalu kemeruh.
"Gak. Matine mergo tak gibheng." jare Wonokairun.
"Lho opoko ?" takok Bunali.
"Soale gak gelem nguntal yuyu . . ."
image-url-apps
Quote:


Suwun...
Engkok lek gawe pc tak list nang pekiwan
image-url-apps
SEMANGKA PUCAT

penjual buah (madura) : semangka merah..segar.
pembeli : cak beli satu..semangka merah beneran kan?
penjual : bo..abo…bener cak..
pembeli : yo wes tuku siji.
beberapa saat kemudian pembeli kembali dgn marah2x ke penjual.
pembeli : cak yok opo sampeyan iki jarene semangkae abang
penjual : iyo knopo dik
pembeli : lah iki kok putih ngene
penjual : lho iki semongko kok ancur.
pembeli : iyo semongko iki tibo.
penjual : dik..dik.. wong sampeyan ae lek tibo pucet, opo maneh semongko.
image-url-apps
IWAK GATHUL KENAK-EN, ANGET.....

Iwak gathul sing siji iki, anggep ae jenenge Vron, sak awan gak ketemu
mbarek kancane sebut ae toro

Sore-sore ketemu ndik kali.

Ro, nang endi ae sedina gak ketok'

Iku lo vron, aku mau isuk lak dulinan ndik kali iki, ta. Terus bojone pak lurah sing
anyar, Tamara Blez-mak-blezz, adus nang kali iki. Arek-e lak udo, tah. terus aku moro
nyidek-i. Wik... mulus, cak. Aku ngglibet ae nang selangkangane. embut-e rodok arang-arang, kathik semu-semu merah muda. Aku ketok
onok bolongan modele koyok guo. Tak leboni ae. Wah, cak, anget ndok njero kono
iku mau. Athik empuk tur mumpluk, wangi maneh. Sedina aku krasan temen, cak. Iki
mau kaet metu. Lha iku arek-e jik adus'.

Dasar Vron, krungu koyok ngono iku mau, melok-melok. Tamara Blez-mak-blez diparani, terus gak kathik kesuwen, onok bolongan dileboni, ngono ae. Lha selak peteng, je...

Isuk-e, vron ketemu toro. Ditakoni mbarek toro. '

Yok opo, enak, yo?' '

Apane sing enak. Maune yo enak koyok sing mbok omongno wingi. Tapi pas wis rodok bengi, dadak onok barang kaku rodok empuk, gundul, mlebu-metu. Aku didesek-desek sampek mepet. Tambah suwe tambah blas-blus mlebu-metu, aku tambah kepepet.... dadak aku diidoni. Jancuk temen. Iwak opo iku kok melok-melok mlebu?'
image-url-apps
AYAM JAGO ADUAN

penjual ayam : “Ayam hebat menangan .”
pembeli : “Bener cak menangan?”
penjual : “bo..abo…bener cak..Iki ayam Rambo”
pembeli : “yo wes tuku siji.”

Menene sing tuku mbalik karo nesu nang sing dodol.
pembeli : “cak yok opo sampeyan iki jarene menangan, wingi tak adu kok kalah lho”
penjual : ” Mosok dik coba endi mungsuhe ”
pembeli : “lah iki ayam musuhe”
penjual sambil berbisik: “Wah dik sampeyan gak ngomong ket mau, atek diadu karo ayam iki.”
pembeli : “Knopo Cak”
penjual : “Iki ngono komandane cak. Mangkane ayam rambone sampeyan kalah.”
image-url-apps
Lagu 17 Agustus

Kirun ditunjuk komandan e gawe nyanyi lagu 17 Agustus.

Komandan: “kirun nyayikan lagu kemerdekaan.”

Kirun: “siap ndan.
Enam belas agustus tahun empat lima.”

Komandan: “Stop, opo-opoan iki? Mosok nyayi lagu kemerdekaan ae ga iso !

Kirun: “Sepurane ndan lagune durung mari.”

Komandan: “di ulang maneh yo, sing bener.”

Kirun: “Siap ndan (dengan suara lantang) enam belas agustus tahun empat lima, besoknya hari kemerdekaan kita.”
image-url-apps
Kiper

Guyonan sore : Mamat pas lagi cangkrukan karo Ucup nang pinggir kolam disambi makani iwak mbahas bal balan, Moro morbo Ucup ngomong “Mat, nang Akherat iku kiro kiro onok bal balan opo enggak yo ?”

_Mamat njawab : “Wah, yo nggak eruh rek,... tapi ngene ae enak'e,...ayok nggawe perjanjian, awak'e dewe sopo ae sing sesuk mati dhisik, kudhu ngabari opo nang akherat iku onok bal balan opo enggak ?!"_

Akhire Mamat ikrar salaman karo Ucup koncone.

Ndilalah kersane Allah sisuk'e Mamat dikabari nek Ucup koncone sido mati temenan.

*Pas mari bancak'an 40 dino matine Ucup, Mamat diketok'i Ucup*.

Ucup mbisiki Mamat : “Mat… Mamat ! …”

Mamat celingukan, “Ucup…?! iku Ucup tah ?”

“Iyo iki aku Ucup, Mat”, jarene bayangane Ucup.

Mamat terus takok, “Yok opo Cup, sidone onok enggak bal balan nang Akherat ?".

“Sik ta lah…, iki onok berita apik karo berita elek" jarene Ucup.

“Berita apik'e opo?”, Mamat penasaran.

Ucup ngomong : _“Yo… berita apik'e tibak'e nang akherat onok bal balan.”_

Mamat : “Wuihh, Hebat nek ngono yo, Terus berita sing elek jaremu mau opo ?!”

Ucup bisik bisik alon :
_“Berita elek'e, 17Agustus sesuk iku sampean arep didadekno_ *KIPER !!"*....😩😩😩
image-url-apps
Mulih Gasik

Munawar, Sapari ambek Kelik kerjo ndhik pabrik paralon.
Arek telu iki wis sui koncoan apik, cumak sayang Kelik wonge rodhok ndlahom sitik.
Arek telu iki niteni, ben dino bosse mesti mulih ndhisik’i, jam loro awan
ngono wis amblas.
Sui-sui arek telu iki mangkel kate melok-melok.
"Wis ngene ae rek, mene lek boss mulih awan, kene yo melok mulih awan pisan" jare Munawar.
Menene temenan, jam loro awan bosse wis mulih. Langsung ae arek telu iku
melok amblas.
Munawar gak mulih tapi langsung nang bengkel mbenakno sekok sepeda montore.
Lek Sapari mek salin thok terus budhal mancing.
Kelik thok sing mulih omah, langsung njujug kamar.
Lawang kamare dibukak alon-alon, karepe kate ngageti bojone.
Dhadhak malah Kelik dhewe sing kaget.
Masalae pas lawange dibukak Kelik ndhelok bojone lagek turu ambek bosse.
Mari ndhelok ngono, Kelik nutup lawange maneh alon-alon terus minggat.
Menene Sapari ngejak mulih gasik maneh, "Lumayan rek aku wingi oleh tombro gedhe-gedhe".
"Ayok wis, aku tak melok kon mancing ae" jare Munawar.
Kelik thok sing gak gelem "Gak wis, gathik!!!. Kapok aku".
"Lho opoko kon iku.?" takok konco-koncone.
"Soale wingi aku meh konangan bos..."
image-url-apps
SAROPAH KATENE MATEK ...

Mat Pithi nunggoki Saropah sing wis megap megap kate dead, polahe keracunan.
Saropah mbrebes mili, raine pucet, awake lemes.
“Mat, aku kate ngomong” jare Saropah mbarek gak patek jelas.
“Ojok ngomong sik ta laah, awakmu durung kuat” .
“Gak Cak, aku kudu ngomong, cik nek aku mati gak nggowo dosa”…
“Wis ta laah, gak perlu, tenangno pikiranmu. Nyebut, Paaah” ..
“Gak Cak, iki penting. Waktu koen luar kota Minggu wingi, aku nyeleweng mbarek Mat
Kodir. Aku njaluk sepuramu ya Caak” jare Saropah mbarek napase ngos ngosan.
Mat Pithi ngelus rambute Saropah “Wis tah, gak usah mbok pikir. Aku wis weruh kok.
Dapak gak ngono mosok koen tak racun dik….”
image-url-apps
sekolah sangar (18+)#

Ceritane waktu iku Tarjo lagi cangkruk nang warkop'e Supri, pas nang warkop ternyata Tarjo cerito tentang sekolah-sekolah saiki seng roto-roto murid'e podo gak tepak kabeh !

*nang warkop*

- Tarjo : *bengok-bengok* pri... supri !

+ Supri : onok opo su ?

- Tarjo : aku pesen banyu putih !

+ Supri : loh dungaren mek pesen banyu putih ?

- Tarjo : yo maksud'e engkok banyu putihne kek'ono gulo karo kopi sisan pri !

+ Supri : Gatelisasi, garek ngomong pesen kopi ae atek ngomong pesen banyu putih !

- Tarjo : wes koen ojok ngomong ae, cepetan ndang gawekno su !

+ Supri : sek entenono 3 jam engkas !

- Tarjo : koen iku gawe kopi opo katene luar kota, cek suwene COK 3 jam ?

Gak suwe akhire Paimo teko karo keringet'e gobyos kabeh, koyok mbari kejar-kejaran karo asu komplek perumahan !

+ Paimo : *mbengok* pri... aku pesen banyu putih pri !

- Supri : oke mo !

+ Paimo : ojok lali kek'ono gulo, teh karo es batu sisan pri !

- Supri : *mbatin* oh JANCOK, wedus albino cangkeme podo ae koyok cacak'e Tarjo !

Akhire Paimo cangkruk karo Tarjo !

- Tarjo : heee salep borok, mbari teko endi koen kok kemringet ngunu ?

+ Paimo : aku mbari dikejar bakul pentol jo !

- Tarjo : *penasaran* lah kok isok dikejar bakul pentol, emange koen mbari lapo ?

+ Paimo : aku mau katene tuku pentol tapi gak sengojo nyenggol saos, akhire saos'e numplek nang dandang kabeh !
terus bakul'e jalok ganti rugi, yowes langsung mlayu aku jo !

- Tarjo : Gatelisasi koen iku mo, untung mek dikejar thok, gak disiram duduhne pentol !

*Gak suwe Supri teko karo gawakno pesenane Tarjo karo Paimo !*

- Supri : hee rek tak kandani, koen eroh tah sekolah SMA seng cidek'e prapatan embong gede ?

+ Tarjo : oalah iyo, opo'o emange ?

- Supri : arek sekolah kunu sangar, mosok sakbendino kerjone ngejak tawuran arek sekolah liyo !

+ Tarjo : halah tawuran iku biasa pri, koen eroh gak sekolahan SMA cidek'e pertigaan kampunge awak dewe iku arek'e malah nemen nakal'e !

- Supri : emang nakal'e lapo jo ?

+ Tarjo : seng arek lanang'e tau keroan dadi maling nang kampung sebelah, seng wedok'e terkenal akeh seng podo meteng !

- Supri : wih sangar ngunu sekolahne !

+ Paimo : halah ngunu iku sek gak sepiro rek !

- Tarjo : gak sepiro udelmu sembujung iku COK !

+ Paimo : mbaringene tak ceritani, seng jenenge sekolah sangar iku yok opo ! *karo nyeruput kopine Tarjo*

- Tarjo : JANCOK iku kopiku su !

+ Paimo : sepurane keliru jo ! *karo pringisan*

- Tarjo : oh asu ancene, yowes cepetan ndang cerito su !

+ Paimo : koen eroh gak sekolahan seng cidek'e embong kali jagir ?

- Tarjo karo Supri : gak eroh !
emange opo'o sekolahne ?

+ Paimo : iku kabeh murid'e gak lanang gak wedok lek sekolah roto-roto gowo minuman kabeh, terus seng murid wedok'e kabeh lek sekolah gak tau gawe BH !

- Tarjo : Gatelisasi, parah COK sekolahne !

+ Paimo : seng paling parah maneh, guru wedok'e isok dicelok nang omah karo murid-murid'e !

- Supri : wih berarti guru-gurune bispak la'an ?

+ Paimo : yowes ngunu iku rek, prihatin aku ndelok'e !

- Tarjo : kok gak tau eroh yo aku, emange jeneng sekolahane opo mo ?

+ Paimo : jeneng sekolahne "TK. Kasih Bunda" rek !

- Tarjo : *sampek keselek sendok'e kopi pas katene ngombeh* JANCOK your brain broken (utekmu remuk) iku mo, arek TK sakpancen lek sekolah mbontot minuman COK karo wedok'e pasti gak beha'an kabeh su !

+ Paimo : westalah kopine disruput disek, cek gak salah paham ! *pringisan*

- Tarjo : nyoh sruputen dewe kopine ! *nyiram kopi nang raine Supri*

+ Supri : your eyes ripped (motomu picek) tah jo, lapo koen nyiram aku su ! *emosi*

- Tarjo : ehh sepurane pri, keliru ! *langsung mlayu*

+ Supri : wes COK buyar, ndang moleh kabeh kono ! *emosi karo nyaduk'i bokonge pelanggan liyane*