alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/579ad0f09e740462408b456a/share-humor-suroboyo
HUKUMAN MATI

Mat Pithi kate diukum mati. Dek-e sak konco, onok telu, merga perkara obat bius, ya kepeksa kudu njalani keputusane pengadilan mau.

Berhubung iki penjara demokratis, lan menjunjung HAM, mulakno untuk pelaksanaan ukuman mati mau disediakno pilihan, terserah endi sing dipilih, sesuai dengan hati nurani dan kemaslahatan bersama.

Pilihan mau onok telu, dibedhil endase, cekno muncrat kabeh isi utek-e. Opo digantung nganti melet. Pilihan sijine maneh, iki rodok suwe matine, disuntik virus AIDS.

Kancane sing siji milih dibedhil ae. Bareng ambek bengoke, 'MERDEKA !!', bedhil muni, 'DOR !'. Utek-e muncrat, arek iku langsung tebal, gak kathik kejet-kejet.

Sing sijine milih digantung. Tali dipasang ndik gulune, lantai ndik ngisore langsung mbukak. Arek sing maune pethitha-pethithi, langsung mendelik, melet.
Sikile rodok kejet-kejet, mari ngono gulune nekuk, bablas, wis...

Terakhir, Mat Pithi.

Arek iki milih disuntik virus AIDS ae. Masiyo dikandani, nek penderita AIDS iku akan mengalami siksaan sakit sing suwe, blas gak mangsah. Pokok-e milih disuntik virus AIDS. Titik !

Dokter sing kate nyuntik teka. Mat Pithi, durung-durung wis ngakak, nyepelekno.

Jarum suntik wis diiseni cairan virus AIDS, Mat Pithi tambah ngguyu cekakakan gak mari-mari.

Disuntik ping pisan, tambah banter ngguyune. Disuntik maneh, tambah ginjal-ginjal koyok wong gendeng. Ngguyu diget-getno.

Doktere takon, 'Onok opo sampeyan kok ngguyu?'

Mat Pithi tambah ngakak banter.

Dokter: 'Sampeyan gak wedi mbarek virus AIDS, tah?'

Mat Pithi nyauti: 'wedi? Gendeng-a!! Gak wedi aku. Ayo suntiken maneh'

Dokter: 'Opo-o kok gak wedi?'

Mat Pithi : 'Coploken kathok-ku iki. Deloken. Wong aku wis nggawe kondom. Jare nek nggawe kondom gak bakalan ketularan AIDS, he.......'

Mat Pithi ngakak terus ....

(sak iki bekne wis mati, antarane)

Nyang-nyangan Rego Becak

Ceritane mbah putri bar blonjo neng pasar Beringharjo, mulihe pengin numpak becak. Nyang-nyangan karo tukang becake.

Simbah: "Pak, 5.000,- purun nggih ?".

Tukang becak: "Oh dereng saget, 10.000 mawon mbah.."

Simbah : "Emoh ah, 5.000 wae to...!!! Mengko tak duduhi dalane, ben cepet tekan omahku yoo..."

Tukang becak: "Mboten saget mbah... Nek 10.000 nggih kulo purun.."

Mangkel mergo tukang becake ra gelem ngedukke rego, akhire simbah putri ngalah, karo munggah lungguh becak.

Simbah ngedumel: "Nggih pun, tak bayar 10.000.!!"

Pas neng dalan...

Tukang becak: "Mandap pundhi, mbah?"

Simbah: (Meneng wae...)

Tukang becak: "Lha niki mandap pundi, mbah...???"

Simbah: "Kan wes tak omongi dek mau... Nek 5.000 mengko tak duduhi dalane... Ning nek 10.000 yo ora tak kandani omahku ngendi, GOLEKONO DEWE...!!!"

Source
Sales sabun deterjen

Pengalamane Mat Pithi blusukan nang rumah tangga ndikkampung-kampung, merga dadi sales sabun deterjen, isoknggandeng Saropah, arek kemayu Kaliasin gang Pompa.Gak urung, sing jenenge pacarane arek sak iki, gakcumak dulat-dulit, tapi yo dulak-dulek. Kathik milih enggon ae yo ndik losmen barang. Cobak, opo maneh singdidulek-i nek wis ndik kamar arek loro. Pisanan kedadeyan, abuk-abukan sampek lali, ngantek wong loro uda bareng, terus dulinan mama-mama-an,papa-papa-an.

Jenenge wong lali, yok opo se....,kedadeyan, wis. Bareng wis mari, saropah kaet eling, nek wis melakukanperbuatan sing kudune durung oleh. Saropah nangisngguguk. 'Onok opo dik, kok awakmu nangis?', pitakone MatPithi.' Yok opo katene gak nangis, cak, awakku iki sak ikiwis gak suci, wis kenek noda', kanda ngono ambektambah banter nangise.

Mat Pithi langsung nyaut : 'Perkara noda ojok kuatir,dik. Aku duwe produk sing jenenge deterjen anti noda.Bahkan, noda bandel sekalipun'Saropah yo tambah get olehe nangis, rek..... !
2..5...2...5..2.5.2.5

Cilikane Mat Pithi, wis ketok nek calon arek mbeling.
Kira-kira umur 5,durung sunat. Nek nguyuh, wong pancen 'kupluk'-e manuk-e jik durung disunat, iyo ae nek nguyuh mesti pating plencar gak karu-karuwan. Kathik nek nguyuh sak enggon-enggon,dadi yo nggarahi pesing kabeh.

Man Dul, bapak-e Mat Pithi, yo rodok mangkel ndelok ndik endi-endi uyuhe Mat Pithi pating ciprat gak karu-karuwan. Tembok-tembok pesing kabeh, tah, wis.

Sore-sore, man Dul nyeluk Mat Pithi, diajari nguyuh sing tepak,cek gak njibrat kono-kene.
"Cung, koen nek nguyuh ojok terus mak cur ngono ae. Delok-en iku tembok-e kecipratan kabeh mbarek uyuhmu.
Lak pesing kabeh,tah,nek ngono iku"
"Tak warahi nek nguyuh sing tepak, yo. Rungokno urut-urutane.
1. athok diplorotno.
2. Kulit sing ndik pucuk-e pelimu iku pliwek-en
3. Nguyuh
4. Ojok lali diwisuhi
5. Kulit sing mliwek mau dikulupno maneh
6. Kathok-e digawe.

Yo.Ojok lalilho mbarek urut-urutane mau. Cobak, nek nguyuh urut-urutane mau diunekno sing banter. Mbengok, cek bapak eruh nek wis bener caramu nguyuh"

Mulai dina iku Mat Pithi cilik nek nguyuh wis bener. saben nguyuh bengok-bengok nyebutno nomor urut 'prosedur' sing diwuruk-i bapak-ne mau. "1. 2. 3. 4. 5, 6", ngono terus ben dina.
Sak wijining dina, man Dul kaget krungu Mat Pithi nguyuh,ambek mbengok ngene "1, 2, 3, 4, 4, 5, 2, 5, 2, 5, 2, 5, 2, 5, 2, 5, 2,5.........2, 5, 2, 5, 2, 5...!"

"Le... ola opo ae koen iku kok cumak 2-5, 2-5, 2-5 terus ?"
Operasi plastik

Mat Penceng umure wis atene 45 taun. Awake sik gagah otote dempal, cumak sayange dapure mulai
kisut ireng kabeh.

Pas ulang taunan sing 45, Mat Penceng kepingin kethok enom maneh.
Akhire Mat Penceng nekat mecah celengan bojone digawe ongkos operasi plastik.
Tibake gak rugi mecah celengan, soale dapure Mat Penceng saiki malih resik, putih lan ketok enom
maneh. Mat Penceng bungah atine, ben ketemu wong wedhok dikongkon mbedhek piro umure.

Pertama pas nang pasar atom onok ibu-ibu tuku kain.
"Ning, ayo bedhe'en piro umurku ?" takok Mat Penceng ambek mesam-mesem.
"Paling sik selawe . . ." jare ibu-ibu iku ambek ngematno dapure Mat Penceng.
"Salah Ning, umurku sakjane wis 45" jare Mat Penceng bangga.
Ibu-ibu iku gak percoyo, akhire Mat Penceng ngetokno KTPne.

Mari ngono Mat Penceng ngenteni buyarane arek SMA.
Pas onok cewek-cewek liwat, Mat Penceng mbedhe'i maneh nang arek-arek iku piro umure.
Onok sing mbedhek 25, 28, 24, paling banter onok sing mbedhek 31 taun. Gak onok sing isok titis
mbedhek 45. Bareng dikandani lek umure iku 45 gak onok sing percoyo, bareng didhudhuhno KTPne
dhadhak semburat kuabeh.

Mat Penceng malih tambah bangga mergo dapure tambah ngguanteng. Pokoke ben pethuk wong
wedhok mesti dibedhe'i umure, tapi gak onok sing bener.

Pas dulin nang Delta Plasa, Mat Penceng antri pesen mangan nang McDonald. Bareng oleh giliran,
Mat Penceng ditakoni pelayane arep pesen opo.
"Sik mbak, sak durunge aku pesen, ayo bedhe'en piro se umurku?" jare Mat Penceng.
"Kiro-kiro 27 mas" jare pelayane.
"Salah mbak, umurku 45" jare Mat Penceng.
Mari lego nggarai, akhire Mat Penceng pesen panganan.

Lha pas arep mulih, nang parkiran Mat Penceng pethuk ambek nenek-nenek arep mlebu montor.
Mergo durung tau mbedhe'i wong tuwek, akhire Mat Penceng nekat nguber terus takok.
"Sepurane yo mbah uti, aku kepuingin mbedhe'i sampeyan kiro-kiro piro umurku mbah?" jare Mat
Penceng.
"Ngger putuku, ojoko kiro-kiro, masio aku wis tuwek elek koyok ngene, aku isok mbedhek persis piro
umurmu." jare simbah mau.
"Iyo tah, piro se umurku?" takok Mat Penceng penasaran.
"Wah tapi onok sarate" jare simbah mau.
"Opo sarate mbah ?" Mat Penceng tambah penasaran.
"Sarate iku, awakmu kudhu culno klambimu kabeh sak kampese pisan wudho blejet, terus mlayu
muteri parkiran iki limang putaran. Lek wis mari, lagek aku isok mbedhek umurmu." jare simbah iku
mau.

Mat Penceng ngengkel cik angele sarate, tapi simbahe ngotot lan ngancam lek gak gelem yo wis
ditinggal mulih. Mergo penasaran lagek onok wong sithok iki sing ngaku isok mbedhek umure, akhire
Mat Penceng nuruti sarate. Mari nitipno klambi nang simbah iku, Mat Penceng mlayu wudho muteri
parkiran montor. Lagek oleh rong putaran, Mat Penceng wis mbalik nang simbah iku ambek bengok-
bengok njaluk tulung.
"Mbah, tulung mbah !!!, aku diuber-uber satpam dikiro wong gendeng. Ayo cepetan bedhe'en umurku
piro selak satpame teko !!" jare Mat Penceng ambek menggos-menggos gupuh kabeh.

Mari nguncalno kampese Mat Penceng, simbah iku mau ngomong,"Le, aku weruh umurmu iku saiki
45".
Mat Penceng kuaget sampek lali kampesan, kok onok wong sik isok mbedhek umure.
"Mbah, aku sik penasaran, mek sampeyan thok sing mbedhek umurku, opo rahasiane mbah?" takok
Mat Penceng gak sabar.
"Ngene lho Le, aku mau persis nang mburimu pas antri nang McDonald . . ."
Sik tak golek crito maneh
Singkatan

Presiden karo Wakil e wis onok singkatane, koyok:

Bung Karno = BK

Susilo Bambang Yudoyono = SBY

Abdurahman Wahid = Gusdur.

Joko Widodo = Jokowi.

Jusuf Kala = JK

Pramono Anung = PA

Tapi dadi bingung katene meresafel Kabinet sing anyar, soale lek jeneng calon calon e engkok disingkat, dadi lucu karo saru, koyok ngene iki :

Satrio Priyono Budi Utomo, dadi SPBU.

Narto Komar Baharudin dadi NARKOBA.

Busyro Burhan Ahmad Yamin dadi BUBUR AYAM.

Bakhlul Somad, dadi BAKSO.

Citro Lukito Basuki, dadi CILUKBA.

Hamdan Hamid Hasibuan, dadi HAHAHA.

Baihaki Harun Yahya, dadi BAHAYA.

Emanuel Bernadi Petrus Cahaya, dadi EMBER PECAH.

Gunawan Abdul Muhadi, dadi GUNDULMU.

Kamdani Prehasto Tugino, dadi KAMPRET.

Gestari Marini Brotiningtyas dadi, GEMBROT.

Jamin Brenabas Tarigan dadi JAMBRET.

Mosok Mentri celukane koyok ngono.
Weladalah
Quote:Original Posted By sucramsonga
Singkatan

Presiden karo Wakil e wis onok singkatane, koyok:

Bung Karno = BK

Susilo Bambang Yudoyono = SBY

Abdurahman Wahid = Gusdur.

Joko Widodo = Jokowi.

Jusuf Kala = JK

Pramono Anung = PA

Tapi dadi bingung katene meresafel Kabinet sing anyar, soale lek jeneng calon calon e engkok disingkat, dadi lucu karo saru, koyok ngene iki :

Satrio Priyono Budi Utomo, dadi SPBU.

Narto Komar Baharudin dadi NARKOBA.

Busyro Burhan Ahmad Yamin dadi BUBUR AYAM.

Bakhlul Somad, dadi BAKSO.

Citro Lukito Basuki, dadi CILUKBA.

Hamdan Hamid Hasibuan, dadi HAHAHA.

Baihaki Harun Yahya, dadi BAHAYA.

Emanuel Bernadi Petrus Cahaya, dadi EMBER PECAH.

Gunawan Abdul Muhadi, dadi GUNDULMU.

Kamdani Prehasto Tugino, dadi KAMPRET.

Gestari Marini Brotiningtyas dadi, GEMBROT.

Jamin Brenabas Tarigan dadi JAMBRET.

Mosok Mentri celukane koyok ngono.
Weladalah


Marcus Avianto dadi MACAN emoticon-Genit
Quote:Original Posted By VroN


Marcus Avianto dadi MACAN emoticon-Genit


Ngawur emoticon-Big Grin
Blas ga masyukkkkk
Crito Javenglish

This bengi near subuh, the mendung is gumandul on the sky.
The gluduks sound jlegar jleger like mercon.
The lightning mak klelap many times.
My memean is miber up to my window because kesebul the wind.
The trees geal-geol also almost fall.
The rain sound kemrocok nang nduwure roof.
It is very danger...
Now i'm afraid celingukan alone while crying-crying in my room...
I miss you so much my junjungan heart... Instead of lholhak-lholhok alone, I heard sound of klenengan.
I'm getting curigo... I'm checked it out... damn, it was hot wedang jahe.
I'm running jumpalitan through wedang jahe seller, then I call him sak mug beg... then I sruput it until entek... now I'm heavily mbleneg..


Basa Jawa Luwih Efisien Tinimbang Basa Inggris


Walk slowly on the edge (side) of the road (mlipir)

Fall backward and then hit own head (nggeblak)

Got hit by a truck that is moving backward (kunduran trek)

Smearing one's body with hot ointment or liquid and then massaging it (mblonyo)

Taking the longer way to get to the destination (ngalang)

Riding an old bicycle (ngonthel)

Falling/ tripping forward (and may hit own face) (kejlungup)

Side effect after circumcision (gendhelen)

Hot pyroclastic cloud rolling down a volcano (wedhus gembel)

A small, sharp thing embedded inside one's skin (susuben/ketlusupen)

Feeling uncomfortable because there is something that smells bad (kambon)

Things getting out from a container accidentally because of gravity (mbrojol)

Get hit by thing collapsing on top of one's head/body (kambrukan/kembrukan)

Drinking straight from the bottle without using glass, where whole bottle tip gets into the mouth (ngokop)

Cannot open eyes because something is shining very bright (blereng)

Cannot hold bowel movement (ngebrok)

Something coming out from one's rear end little by little (keceret/kecirit)

Hanging on tightly to something in order to be inert (gondhelan)

Falling/ tripping accidentally because of a hole (kejeglong)

Doing something without thinking about the consequences (cenanangan)

Being overly active carelessly (pecicilan)

Feeling unwell because of cold temperature (katisen)

Making too much noise, disturbing other people (mbribeni)

Tripping over accidentally caused by wires, cloths, gowns etc. (kesrimpet)


Parikan Basa Jawa

Wajik kletik gulone jowo..
Wulune sithik, barange dowo.. (woh kimpul/talas)

Pitik walik nguntal watu..
Wes nganggo gaya molak-malik kok ora metu-metu.. (nguthik celengan)

Sego gurih lawuhe sate usus..
Pertamane perih lebare bludhas bludhus.. (tindik)

Penyakit tedun tambane suket..
Munggah mudhun marai kemringet.. (push up)

Becik ketitik olo rupamu..
digoyang sithik men cepet metu.. (arisan)

Weruh wong gemblung marai mules..
Nduwur diambung, kok ngisore teles.. (nggendong bayi)

Kue putu diwadahi piring..
Nek ra metu-metu, jajal karo miring.. (kuping kelebon banyu)

Tuku wedhus disumbangke wong mlarat, dikocok terus suwe-suwe muncrat. (Coca Cola)

Ono marmut lungguh nang dingklik, bubar dimut trus dadi cilik. (Permen).

Pring cagak radio, soyo jengking soyo jero (wong macul)

Razia Pedagang Kaki Lima

Esuk iku enek patroli polisi pamong praja nek stasiun lagi rasia pedangang kaki lima. Sing paling cedak enek tukang duku. Terus ujare polisi marang tukang duku Polisi : "Sampeyan ngerti ra, yen papan iki ora etuk nggo dodolan??" omonge pak polisi.
Tukang Duku : "Nggih pak, nyuwun pangapunten aku mboten mangerti.?"
Polisi : "Yen ngono kanggo hukumane lebokno daganganmu sepuluh wae,neng bokongmu siji siji !!!! cepeeeeeet!! !!"
Tukang duku : "Nggih pak" (karo sajah sedih lan brebes mili) teru dewekke nglebokke siji mboko siji nang bolongan pantate nganti entuk sepuluh"
Ora let sawetoro suwe dewekke ngguyu kepingkel- pingkel sampek mbrebes mili lan kepuyuh- puyuh. '..
Polisi : "Awakmu ngece yo, opo pingin bakulmu tak kon nglebokke sisan??!!"
Tukang Duku : "Ora pak, aku gak ngece babar blas, sinambi terus ngguyu ngakak'"
Polisi : "Terus enek opo kowe terus ngguyu kepingkel- pingklel? ?!!"
Tukang Duku : "Iku lho pak, nek sebelah kono enek tukang duren karo tukang klopo'"
Ooo awas koe

Pikire Wonoklairun nggondhok. Mulih seko sawah, arek loro pethukan maneh.
Moro-moro Wonokairun ngentut mak dut !!.
Brudin muring-muring.
"Damput, pancene dobol. Ngentut sembarangan"
Brudin meh nggeblak gak kuat ambune.
"Saiki kon tak takoni, ngentut iku apik opo elek ?" jare Wonokairun.
"Yo mestine elek mbah.." jarene Brudin.
"Lha mulakno tak buak" jarene Wonokairun.
"Lek misale tak jawab ngentut iku apik, terus tok opoko ?" takok Brudin.
"Lha mulakno tak bagei ambek koe ta??...."
Foto sopo iki

Maryati kencan ambek pacare,,Tejo jeneng e.
Pas ambek kencan Tejo kepingin rokokan. Ealahh rogoh-rogoh celono, Tejo gak nemu koreke, terus takok pacare be'e ndhuwe korek.
"Koreke nang laci mas?. " jare pacare
Pas mbukak laci, tibake Tejo ndhelok onok fotone wong lanang dhempal brengosan, pokok e serem??wes kaya preman kampung.
Tejo langsung pucet wedhi kabeh.
"Lho dik, iki bojomu apa ? sangare dik." Tejo takon nang pacare.
"Huss . .ngawur ae . ." jare pacare.
"Tunanganmu apa? . . ?" Tejo sih penasaran.
"Dhudhuk mas,?" jare pacare ambek geleng geleng.
"Ooo paling iki masmu, wong irunge mirip."?? Tejo mbedhek maneh.
"Dhudhuk kog kang,??" jare pacare.
"Lek ngono sopo wong iki ?" Tejo tambah penasaran.
Pacare njaluk pangku ambek mesam mesem.
"Iku ngono fotoku dhewe sak durunge operasi kelamin . .mas?? "
Minimarket

Wonokairun lagi blonjo ndhik minimarket cedhak omahe. Sing dituku tibake daging kalengan gawe pakane kucing.
Pas katene mbayar, Wonokairun ditakoni kasire.
"Mbah, lek sampeyan katene tuku pakan kucing iki, sampeyan kudhu mbuktekno lek sampeyan iku ndhuwe kucing.
Aku khawatir lek tibake pakan kucing iki sampeyan emplok dhewe. " jare Bunali,kasire.
Wonokairun gak protes, mulih diluk, mbalike nggendhong kucing dipamerno ndhik Bunali.
"Iki kucingku " jare Wonokairun ambek mbayar daging kalengan gawe kucinge.
Sisuke Wonokairun teko maneh ndhik minimarket, saiki tuku biskuit balung pakane asu.
Pas katene mbayar, ditakoni maneh ambek Bunali.
"Mbah, sampeyan ndhuwe asu tah ?. Aku khawatir lek tibake pakan asu iki sampeyan emplok dhewe. " jare Bunali, kasire.
Wonokairun gak protes, mulih diluk, mbalike nuntun asu dipamerno ndhik Bunali.
"Iki asuku " jare Wonokairun ambek mbayar biskuit balung gawe asune.
Sisuke Wonokairun teko maneh ndhik minimarket, saiki nenteng kardus bekase indomi sing pinggire dibolongi sak driji.
"Mbah, sampeyan katene tuku pakane
ulo tah ? " jare Bunali. "Iki isine dhudhuk ulo.
Cobaken tanganmu lebokno kene lek pingin ngerasakno.
"Wis tah tak jamin gak bakal nyatek. " jare Wonokairun.
Pertama Bunali rodhok wedhi, tapi mari dibujuk Wonokairun akhire Bunali kendhel. Drijine dilebokno ndhik bolongane kerdus.
Tibake njerone onok gembuk- gembuke. Pas drijine ditarik maneh, ambune malih gak whuenak.
Bunali misuh-misuh gak karuan,
"jangkrik ki, ancene wong dhobhol, lha kok sampeyan kongkon aku ndhemok
telek(tai)."
"nah saiki, oleh tah aku tuku tisu kamar mandi ?wong aku wes gowo buktine." jare wonokairon
Gajah karo semut

gajah karo semut kekancan, sohib kentel jarene arek saiki.
Ben dino kewan loro iki runtang runtung dulin bareng.

Nah suroboyo dino iki pas panas panas e, gajah karo semut rembukan
"Jah, kok sumuk nemen yo hawane"
" Iyo, koyok neraka lagi bocor iki mut" jarene gajah.
" Enak e ngene iki renang jah"
" Wis ayo budal, ga katek kesuwen" jarene gajah maneh

Akhire gajah karo semut numpak sepeda budal nang kolam renang.
Tutuk kono sakwise mbayar, langsung gajah njegur nang kolam, ngelangi nelesi awak e
Semut meneng ae, koyok kewan bingung.
Mlaku muteri kolam nyedeki gajah sing lagi asik renang.

"Jah...gajah..." Celuk semut.
Gajah jik pancet renang ae
"Jah...gajah..." Celuk semut maneh.
Gajah emboh krungu opo pura pura budeg, pancet ae renang.
"Jah...gajahhhhh" saiki semut bengok.
Gajah noleh, takon "onok opo mut"?
"Reneo jah munggaho" jarene semut.
"Ga ah, iki wis enak enak nang banyu adem" jare gajah
"Wis talah munggaho jah, iki penting" jare semut maneh

Akhire, gajah manut, mentas teko kolam, marani semut.
" Onok opo mut koyok e onok sing penting"?
Moro semut ngomong, " engga jah, aku mek pingin ndelok, opo celono renangku mbok gawe"?
Atit ya yang......

Iki crito kewan maneh rek...
Onok bedes sing napsune gede.
bedes iki ga tau puas, kabeh bedes wedok nang alas iku wis tau ditumpak i.
Dasar jeneng e bedes hipersek, wis numpaki bedes wedok sak alas jik kroso kurang ae.

Wis bosen karo bedes wedok, dek e mulai pindah haluan.
Saiki senengane mulai nguber nguber, numpak i kewan liyane.
Mulai pitik, wedus, asu, kabeh yo ditumpak i.

Sore iki pas mlaku mlaku lewat nang alas dek e ndelok onok gajah nang ngisor e wit klopo.

Gajah iki pas meneng ndingkluk mangan suket sing nang pinggire wit klopo mau.

Bedes iki (dijenengi vron ae ben enak emoticon-Big Grin) napsune langsung munggah begitu ndelok bokong e gajah.
Njero atine ngomong, kabeh kewan wis tau tak jajal, sing iki durung tau.

Ga katek kesuwen gajah iku dianclap teko mburi, pas anu e dilebokno nang anu e gajah, moro moro onok klopo sing lugur nibani endase gajah.
Gajah e muni " aduhhhh...."
Bedes iki karo percaya dirine takon nang gajah
" Atit ya yang....."?

Siaapp Nyonya!


Nyonya: Bejoooo.... cepet bukaen klambiku..!
Bejo : Taappi buuuuu...(gemeteran).
Nyonya: Bukaen rokku pisan..!
Bejo : Sssisiapp nyonya
Nyonya : BH ku juga.! Jooooo..
Bejo : Baaaiiikkk, Nyonya (tertunduk + gemeteran)
Nyonya : Bukaen celano jeroku sisan ,,!!
Bejo: I..I.. .Yaaa, Nyonya (tambah gemeteran)...
.
.
.
.terus
.
.
.
.terus

.
.
.
.
terus
.
.
.
Nyonya: Awas yaa....! Menee lek jik pancet gawe klambiku tak pecat kamu jo!.
Dasar sopir Banci.....!!!!
Quote:Original Posted By sucramsonga
Atit ya yang......

Iki crito kewan maneh rek...
Onok bedes sing napsune gede.
bedes iki ga tau puas, kabeh bedes wedok nang alas iku wis tau ditumpak i.
Dasar jeneng e bedes hipersek, wis numpaki bedes wedok sak alas jik kroso kurang ae.

Wis bosen karo bedes wedok, dek e mulai pindah haluan.
Saiki senengane mulai nguber nguber, numpak i kewan liyane.
Mulai pitik, wedus, asu, kabeh yo ditumpak i.

Sore iki pas mlaku mlaku lewat nang alas dek e ndelok onok gajah nang ngisor e wit klopo.

Gajah iki pas meneng ndingkluk mangan suket sing nang pinggire wit klopo mau.

Bedes iki (dijenengi vron ae ben enak emoticon-Big Grin) napsune langsung munggah begitu ndelok bokong e gajah.
Njero atine ngomong, kabeh kewan wis tau tak jajal, sing iki durung tau.

Ga katek kesuwen gajah iku dianclap teko mburi, pas anu e dilebokno nang anu e gajah, moro moro onok klopo sing lugur nibani endase gajah.
Gajah e muni " aduhhhh...."
Bedes iki karo percaya dirine takon nang gajah
" Atit ya yang....."?



ancokkk fakk emoticon-Ngakak