alexa-tracking

ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/575d36e9dcd770c4098b4572/ati2-kalo-lo-ketemu-mahok-ni-nyang-harus-lo-perbuat-brur
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
Ni jaman udeh terang terangan soal mahok brur, gue penah liat di daerah slip* di daerahnye si hatabomba, disitu banyak mahok2 bekeliaran brur,

gue takut kalo die juga jadi mahok brur, emang lo sebagai antek2 nye mau ngikutin raja kemahoan?


mangkenye ni die nyang kudu lo perbuat ketika lo ketemu mahok brur:

1. Jelekin muke lo sejelek jeleknye
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
gini brur kalo lo ketemu mahok lo kudu jelekin muke lo sendiri, karne gue yakin mahok juge milihnye nyang ganteng2 brur, tapi kalo lo merasa udeh jelek lo cuek aje brur



2. Belage gile
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
kalo lo ketemu mahok coba lo belage gile brur, saat tu mahok kedipin mate lo kudu ngakak sekenceng kencengnye brur terus lo tendang otongnye brur,



3. Rokok
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
begitu lo liat mahok lo nyalain rokok brur, pas entu mahok mau grepe lo, lo sentil tu rokok kearah muke entu mahok brur, terus lo lari dah sekenceng kencengnye brur


4. Belaga jadi dukun brur
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
kalo lo di kedipin, lo kudu pelototin brur, sambil belaga mulut lo komat kamit brur, untung kalo tu mahok kabur brur, kalo tu mahok nyamperin lo kudu siap mental brur, mental buat lari sekenceng kencengnye



5. Makan cabe brur
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
ni ampuh brur, ketika ade mahok nyang mau godain lo brur, lo siap dah papak entu cabe brur, pas tu mahok deketin lo, lo sembur dah di bagian mate nye, terus lo lari sekenceng kencengnye brur



Wokeh brur
image-url-apps
widiih....itu jurus dari pengalaman ente ya brur??
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
KASKUS Ads
image-url-apps
Idih TS MAHOati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
Tampol aja, brur!
image-url-apps
siram aer aja gan
image-url-apps
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur
hati-hati mahok itu menular, jangan usik para mahok
image-url-apps
Quote:


Ntar malah kite yang dikira mahok gan emoticon-Big Grin

pakek karet gan....slepet bijinye
emoticon-Ngakak
image-url-apps
Pegalaman ente ya bre emoticon-Ngakak
image-url-apps
Quote:


bener juge lu, ukuran sepatu lo berape?
image-url-apps
Ente sentil aja otongnya bray emoticon-Leh Uga
image-url-apps
ati2 kalo lo ketemu mahok, ni nyang harus lo perbuat brur

trik eni juga yang musti dilakuin kalo ketemu ts (red:ts maho)
image-url-apps
Baru habis makan lihat thread ginian emoticon-Blue Guy Bata (L)
image-url-apps
Bangke ente brur emoticon-Leh Uga
Mulusnya bikin ane mau muntah emoticon-Najis
image-url-apps
ts nyang mahok ye?
bahaya gan mahok itu kaya penyakit hiv
nular gan
image-url-apps
Quote:


Mau ngirim sepatu kerumah gan ? emoticon-Big Grin

image-url-apps
Wokeh Brur Ane Catet
emoticon-Leh Uga

Sekalian Ane Gembok Dah
emoticon-Cool
image-url-apps
walik brur
ane bkn mahok brur
pasti bakal ane praktekin kalo ketemu sama lo brur