alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5745ce2ec1d770a1708b4568/upcoming-tba-mahou-shoujo-ikusei-keikaku
[Upcoming TBA] Mahou Shoujo Ikusei Keikaku | 魔法少女育成計画
[Upcoming TBA] Mahou Shoujo Ikusei Keikaku | 魔法少女育成計画

Synopsis
Quote:In a world where a social game called The Magical Girl Raising Project allows one in tens of thousands of people to be a "magical girl" — possessing extraordinary physical capabilities and looks, as well as special magical powers that set them apart from the rest of the human race. But one day, in a district containing 16 magical girls, the administration announces that it must halve the number of magical girls to solve the problem of magical energy. At first, the 16 magical girls race to collect more "magical candy" than their competitors, but the rules quickly become twisted, and it quickly becomes a murderous battle for survival among them.

Information
Quote:Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Not yet aired
Aired: 2016 to ?
Premiered: ?
Broadcast: Unknown
Producers: Genco
Licensors: None found, add some
Studios: Lerche
Source: Light novel
Genres: Action, Fantasy, Supernatural, Thriller
Duration: Unknown
Rating: None


Staff
Quote:Director: Hiroyuki Hashimoto (Gochuumon wa Usagi Desu ka?)
Series Composition, Script: Takao Yoshioka (High School DxD)
Studio: Lerche



Character

Quote:
TBA


Preview
youtube-thumbnail


Official Site | MAL | AniDB

~reserved~
anu....
ente bukan nya udah punya trit anime tba????
kok bikin lagi bukan cuma boleh bikin 1 trit anime tba
Quote:Original Posted By falah55
anu....
ente bukan nya udah punya trit anime tba????
kok bikin lagi bukan cuma boleh bikin 1 trit anime tba

yg itu tayangnya summer(alias sdh jadi Upcoming biasa),tapi sebenarnya walo bkn season depan,tiap season boleh bikin 1 TBA,yg penting tetep terhitung 3 tret upcoming perseason

Quote:Original Posted By edx
yg itu tayangnya summer(alias sdh jadi Upcoming biasa),tapi sebenarnya walo bkn season depan,tiap season boleh bikin 1 TBA,yg penting tetep terhitung 3 tret upcoming perseason


yaudah deh kalo peraturan nya gitu emoticon-Big Grin

----

>anime mahou shoujo
>sutradara nya bekas gochuumon

apakah bakal segelap madoka kita lihat aja nanti
Mirip2 hunger games pake distrik segala emoticon-Ngakak (S)
well, perihal trit TBA yg jadi upcoming, udah tak diskusiin sama fellow mods lain emoticon-Ngacir

Trit yang ada tag "Upcoming TBA" akan tetep bertag tersebut sampai anime tersebut tayang emoticon-Big Grin
Jadi, klo udah dapet tag TBA ga akan berubah jadi upcoming biasa sampe tayang emoticon-Big Grin

Jadi trit ini akan ditutup. Dan ga akan dibuka lagi emoticon-Ngacir