alexa-tracking

[JAHANAM] Keceret: Ayo Ngising!

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/572885efc1cb1769168b4571/jahanam-keceret-ayo-ngising
[JAHANAM] Keceret: Ayo Ngising!
ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

dino sabtu wektu ngreyen kaos warnane biru
sing lagi wae entas tak tuku
niate tak nggo mbojo "bla bla bla"
sing lumayan adoh soko omahku

tak rewangi nganggo lengo wangi
nggo nutupi kringet ku sing mambu bengeti
kade-kade, mangan sego sambel sak wareg e
tetep tak pangan senajan pedes rasane

rak nggagas sing pedes, cangkemku nganti nglebes
lha arep mangkat katok ku kroso teles
lah wes genah keceret to waduh
wetengku pancen mules

wah iki piye iki piye lek
wetengku kahanane dadi koyo ngene
playon mlayu-mlayu do rep goleki WC
sing cerak kene
wes ketemu, nanging ora ono lawange

wah ciloko, kepeksone njuk dadi ngampet
mlayu di cincing karo nyekeli catet
mlayu langsung njujuk WC ne kang Slamet
jebul ra ceto reget ambune mambu banget

masalahe WC ne ora tau di rawat
sing penting gawe wong ndeso mbuang granat
wah wes ra tahan awak ku amargo wes metu
metune ra sitik awak ku nganti kuru

keceret-ret mambu tenan
ambune nyemebar, ra karuan
dasare gaplek iki ora duwe sopan
metu sak penake dewe kok ora laporan

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

piye meneh iki mak ra kuat nek ngempet
rasane muk ngentut tok
gabine wes tekan cawet
nek ngempet nganti mumet
bokongku dadi bingget
gabine nek metu ra pamitan katok ku pliket

tingak-tinguk golek kalen opo kali
ndak selak metu kabeh tambah njijiki
cincing-cincing katok golek panggon sing cetek
nek mlaku ngati-ati ndak ngidak telek bebek

nah iki tak ndodok ning kene wae
bla bla bla penak wetenge
gringgingen sikilku kesuwen le ndodok
wes rampungan kudu resik nek cewok

lego lilo akhire ra ono bla bla
enteng banget iso numpak rono rene
iso dolan karo kanca-kancane
nguya-nguyu sajak seneng rasane

keceret-ret mambu tenan
ambune nyemebar, ra karuan
dasare gaplek iki ora duwe sopan
metu sak penake dewe kok ora laporan

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

klobrok-klobrok
anget-anget enak ning nylempit ning katok
dasare wong pelong ra duwe toto kromo
kebelet sitik silite langsung mengo
tanpo roso pikir deweke gawe doso

sandingku tekon iki ambune opo
langsung tak jawab
"ceblok kang"
mumet kemringet ngrasakke bla anget
basan tak inguk gabine ncen akeh banget
tanganku nyekel irung
mergo ambune mentung
kemrucuk mules wetengku nganti kembung
mlaku ra penak lingguh wae ra penak
po meneh................

suwa-suwe wetengku soyo ra nyenengke
bola-bali mlebu WC dadi ra pede
silitku sing ireng warnane
aku ora iso mambu entute

aku langsung jaluk tulung karo sodobku
"Dhek-dhek, po kowe duwe obat nggo wetengku dhek"
aku alon jumuk obat
men supoyo penak bolongan cilik
ning tengah lakangku

wes rodo sak untoro
kok aku dadi kaget sak naliko
wetengku sing wes penak
walah kumat meneh suuu
pancen curiga kuwi mau obat
sing lagi wae mlebu neng cangkemku

keceret-ret mambu tenan
ambune nyemebar, ra karuan
dasare gaplek iki ora duwe sopan
metu sak penake dewe kok ora laporan

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing

ayo ngising ayo ngising
neng kebon neng kebon
tutupi godhong pring tutupi godhong pring
ndang garing ndang garing
Maneh mabok kacubung?
KASKUS Ads
Cah edan!
emoticon-Mad (S) emoticon-Mad (S) emoticon-Mad (S)
Ga ada subtitle nya breemoticon-Betty
tar ane translate dulu pake gugel
trit model ngene iki pantes e ndak usah dikomeni, mung didelok trus ditinggal…
emoticon-Traveller
Kuwi ngomong opo toh gan? emoticon-Big Grin
rupamu koyo silit emoticon-Ngakak
ayo ngising artina naon?
silahkan posting dimari yah gan http://www.kaskus.co.id/forum/50/poetry/