alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/572811efe05227f8288b456c/konsert-cita-citata
konsert cita citata
ayuh ramai2 kita nonton bintang popular indo popular cita citata live dari malaysia....gratis dong emoticon-Wink
wahh gua mmg minat sgt dengan dia dong...suka lagu dia wlpn gua amat kurang dengaran lagu dangdut
dimana seh mahu beli tiket concert itu??gua mahu bikin beli dimana
gue ada baca satu artikel, bisa ketemu citata jika reload Xpax Celcom
iya concert nye di malaysia bkn di indo bening gan sangat sekali dgn cita citata..gua minat sanget lagu dia
jika dimalaysia dimana concert nye itu??bila tarikh
Quote:Original Posted By rini200
jika dimalaysia dimana concert nye itu??bila tarikh


di malaysia cita citata bakal ke malaysia ,katanya 22 mei 16 maybe 5.30 di angsana ipoh perak

gue minat sgt dgn lagu cita suka banget suara nye
bening gan sangat ketemu cita tapi enggak ada ka tiket free..if have i really like..
Quote:Original Posted By silz30
bening gan sangat ketemu cita tapi enggak ada ka tiket free..if have i really like..


mesti ada kwn gue kt malaysia katanye jika mahu jumpa cita citata di malaysia hanya beli aje xpax perpaid malaysia and active younder music jika lu mahu bisa ketemu cita

asyik juga ya... walaupun gue gak suka samanya cita citata..
tapi kok gi mana ya gue mau ke Malaysia..
belanja aja gak cukup..
bisa kasi tiket free gakkk??? hahahaemoticon-Wakaka
waduhhhh waduuhhh yaaaa.....
aku lagi ada dimalaysia..
meningan aku tungguin aja cita citata muncul di konser nya..
tapi harus pake xpax juga ya utk temuin cita citata??
apa beli xpax dpt tiket secara gratis atau percuma niiihhh???
jom lah teman2 ku di indonesia..
dtg ke Malaysia, support sama konsert cita citata ini..
Nanti aku boleh bawa jln2 di Malaysia..haha