alexa-tracking

Kelinci (boso jowo)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/571d6f9f56e6afb4248b457b/kelinci-boso-jowo
Kelinci (boso jowo)
sori rodo berantakan ...ngetike mung nggo hp
oje ckidot

sak wijining dino enek kelinci putih wadon jalan2 ketemu kelinci werno ireng
kelinci ireng : heh kelinci wadon, meh nang ndi koe?
kelinci wadon : aku lagi galau, timbangane galau mending aku jalan2 golek angin seger cak
kelinci ireng : oh ngono, timbangane galau mending koe awab tebak2anku
kelinci wadon : opo iku cak??
kelinci ireng : yen kelinci ireng karo kelinci putih "kimpoi" anake dadi werno opo?
kelici wadon : opo yo cak?
kelici ireng : pengen reti jawabane?
kelinci wadon : iyo cak aku penasaran
kelinci ireng : NGONO SEK KARO AKU!!!

terus loro kelinci mau kimpoi, mari kimpoi...kelinci ireng ngomong yen anake werno abu-abu

jalan2 meneh ketemu kelinci abu2
kelinci abu2 : heh kelinci wadon, ameh nang ndi awakmu?
kelici wadon : aku lg jalan2 cak , ngilangke rasa galau
kelinci abu2 : yo opotoh galau barang, rene tak kei tebak2an wae men ra galau
kelinci putih : yo opo to tebak2an mu?
kelinci abu2 : yen kelinci abu2 kimpoi karo kelinci putih anake werno opo?
kelinci wadon : opo yo cak?ireng yae...
kelinci abu2 : salah.., pengen reti jawabane?
kelinci wadon :iyo cak...
kelinci abu2 : NGONO SEK KARO AKU!!!

terus loro kelinci mau kimpoi, mari kimpoi...kelinci abu2 ngomong yen anake werno putih

terus jalan2 ketemu kelinci putih lanang
kelici putih : heh kelinci wadon, ameh nang ndi awakmu?
kelici wadon : aku lg jalan2 cak , ngilangke bosenku
kelinci putih : yo opotoh koyo abg wae, rene tak kei tebak2an wae men ra bosen
kelinci putih : yo opo to tebak2an mu?
kelinci putih : yen kelinci putih kimpoi karo kelinci putih anake werno opo?
kelinci wadon : opo yo cak?....
kelinci putih : salah.., pengen reti jawabane?
kelinci wadon :iyo cak...
kelinci putih : NGONO SEK KARO AKU!!!
terus mereka kimpoi..mari kimpoi dikandani en anake yo werno putih



mari di kimpoini 3 kelinci mau si kelinci wadon bunting terus ngelahirke anak....
kanggo kabeh sing moco...kowe reti ora anake werno opo?
pengen reti jawabane??
NGONO SEK KARO AKU



Ojo lali rate 5 yo
cendole ojo lali cak
kimeng2 men terkenal aku
sing meh ngesubtitle monggo ngko tak taruh page one
aku rung nemu kata2 sing pas nek nggo bhs indonesia
suwun


Spoiler for translate dari kaskuser ganteng heregrarium profile picture heregrarium KASKUS Plus KOBASUSJuragan On SocmedBadge Plan Survey 2016 Join: 15-11-2014 Post: 3,260 If you friend will do something good once You must have done something bettet twice Be friend Follow Send PM Block Forum Threads FJB Store Posts Profile :
Ini translatenya bang emoticon-Wkwkwk

kelincine bejat emoticon-Ngakak

Quote:


Quote:


BWAHAHAHHAHA pengen tau translate nya???
NGONO SEK KARO AKU emoticon-Ngakak
lumayan gan bikin nyengir gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
tapi kasihan yang gak bisa bahasa jawa gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Sundul emoticon-Sundul emoticon-Sundul
Quote:



sukurdeh nyengir
makanya ane lg nyari sapa yg mw nyumbang translatenya nanti tak taruh d peki wan emoticon-Ngakak

Quote:



kalau banyak banget mah pada males gan transletin nya , lah knpa gak ente sendiri aja gan emoticon-Bingung
ente bisa kan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Sundul emoticon-Sundul
Quote:


kalo mw translate dari ane ...NGONO SEK KARO AKU!!!
WAKWAKWAK PEACE GAN

emoticon-Ngakak
ngono sek karo aku emoticon-Betty
baru tau ada klimpoi. ekeke
Quote:


wis tak translate noh emoticon-Blue Guy Cendol (L)

semoga membantu
Quote:

sip gan tenkyu
nek bisa ane cendolin udah ane cendolin deh hehehehehe emoticon-Ngakak

bejat
kelinci bejaatt emoticon-Wakaka emoticon-Wakaka