alexa-tracking

Sori rek, lagi khilaf...

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5703de5212e25751578b4567/sori-rek-lagi-khilaf
Sori rek, lagi khilaf...
Tiba-tiba, sekonyong-konyong pingin nggawe trit...


emoticon-Ngacir
kurang akeh om emoticon-Ngakak
Quote:


oio ga melok ceples neh ta ? wes pindah panggon
Wah sepuh emoticon-Ngacir
sepuh emoticon-Matabelo
Quote:


khilafmu gak mutu sek,,,,,,,kurang minyak babi
_______________emoticon-Ngacir
Quote:


whih icon tok...kartu kuning
Quote:


iku loh emoticon emoticon-Cape d... (S)
guduk icon emoticon-Cape d... (S)
Quote:


bagiku podo ae....kape lapo koen
Quote:


Kate tuku penyetan.
lapo'o, titip tah om emoticon-EEK!
Quote:


males...warung sing biasane koen tuku penyetan gak enak
Quote:


gak enak lak yowes emoticon-DP
sing penting aku gak luwe emoticon-Ngacir
Quote:


awakmu egois...pantesan gak iso kuru
Quote:


loh emoticon-Kagets
wes kuru iki aku om ________emoticon-Ngacir
Quote:


kurukan tempe penyet ta
Quote:


kurukan daging, lemak dan kawan kawannya ______________emoticon-Ngacir
Quote:


JARE GAK SENENG DAGING......
Quote:


Daging babi gak seneng aku
Quote:


padahal daging babi enak lho....jajalen ta
×