alexa-tracking

Sori rek, lagi khilaf...

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5703de5212e25751578b4567/sori-rek-lagi-khilaf
Sori rek, lagi khilaf...
Tiba-tiba, sekonyong-konyong pingin nggawe trit...


emoticon-Ngacir
kurang akeh om emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By kresek
Tiba-tiba, sekonyong-konyong pingin nggawe trit...


emoticon-Ngacir


oio ga melok ceples neh ta ? wes pindah panggon
Wah sepuh emoticon-Ngacir
sepuh emoticon-Matabelo
Quote:Original Posted By kresek
Tiba-tiba, sekonyong-konyong pingin nggawe trit...


emoticon-Ngacir


khilafmu gak mutu sek,,,,,,,kurang minyak babi
_______________emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By kechenk48
_______________emoticon-Ngacir


whih icon tok...kartu kuning
Quote:Original Posted By Coffee Head


whih icon tok...kartu kuning


iku loh emoticon emoticon-Cape d... (S)
guduk icon emoticon-Cape d... (S)
Quote:Original Posted By kechenk48


iku loh emoticon emoticon-Cape d... (S)
guduk icon emoticon-Cape d... (S)


bagiku podo ae....kape lapo koen
Quote:Original Posted By Coffee Head


bagiku podo ae....kape lapo koen


Kate tuku penyetan.
lapo'o, titip tah om emoticon-EEK!
Quote:Original Posted By kechenk48


Kate tuku penyetan.
lapo'o, titip tah om emoticon-EEK!


males...warung sing biasane koen tuku penyetan gak enak
Quote:Original Posted By Coffee Head


males...warung sing biasane koen tuku penyetan gak enak


gak enak lak yowes emoticon-DP
sing penting aku gak luwe emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By kechenk48


gak enak lak yowes emoticon-DP
sing penting aku gak luwe emoticon-Ngacir


awakmu egois...pantesan gak iso kuru
Quote:Original Posted By Coffee Head


awakmu egois...pantesan gak iso kuru


loh emoticon-Kagets
wes kuru iki aku om ________emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By kechenk48


loh emoticon-Kagets
wes kuru iki aku om ________emoticon-Ngacir


kurukan tempe penyet ta
Quote:Original Posted By Coffee Head


kurukan tempe penyet ta


kurukan daging, lemak dan kawan kawannya ______________emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By kechenk48


kurukan daging, lemak dan kawan kawannya ______________emoticon-Ngacir


JARE GAK SENENG DAGING......
Quote:Original Posted By Coffee Head


JARE GAK SENENG DAGING......


Daging babi gak seneng aku
Quote:Original Posted By kechenk48


Daging babi gak seneng aku


padahal daging babi enak lho....jajalen ta