alexa-tracking

◄۞ [LOUNGE] Panggon Cangkrukan'e Arek Suroboyo No OneLiner !!!! ۞► - - - Part 2

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/56e30e311a9975b87c8b456d/lounge-panggon-cangkrukane-arek-suroboyo-no-oneliner---------part-2
Quote:Original Posted By xperianz.toro



Batagor iku always on
Udin rabi maneh paleng cuk wkwk

Oh pantes
Soale kapanane crito nek bojoe ga gelem dijak ng sby emoticon-Ngakak

Quote:Original Posted By sucramsonga


WOiiii
Tagmu kok ilang?


Cek awakmu iri emoticon-Genit


Quote:Original Posted By VroN
Oh pantes
Soale kapanane crito nek bojoe ga gelem dijak ng sby emoticon-Ngakak



Cek awakmu iri emoticon-Genit

Cuk tas sadar aku tag e ilang
Show me what u can do emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By VroN

Oh pantes
Soale kapanane crito nek bojoe ga gelem dijak ng sby emoticon-Ngakak



Cek awakmu iri emoticon-Genit


Quote:Original Posted By xperianz.toro



Cuk tas sadar aku tag e ilang
Show me what u can do emoticon-Ngakak


Ngetes
Multikuot
lama ga mampir Regional Surabaya sekitar sebulan. emoticon-Ngacir
banyak banget thread ga jelas yg isinya ngiklan.

kasihan momodnya harus kerja keras gembok & hapus banyak thread. emoticon-Hammer
Sundul dulu
Ketutupan iklan
pengen gabung reg sby, tapi ga ngerti apa2 ttg longue emoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By fstefanno
pengen gabung reg sby, tapi ga ngerti apa2 ttg longue emoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin


Ngisio biodata yang ada di sticky diatas
Kalo sempat ikut ngumpul hari selasa malam di rmi
Quote:Original Posted By sucramsonga
Ngisio biodata yang ada di sticky diatas
Kalo sempat ikut ngumpul hari selasa malam di rmi


oh sama ya sm yg di trid grup kaskus line sby itu
Quote:Original Posted By fstefanno


oh sama ya sm yg di trid grup kaskus line sby itu


Iya sama emoticon-Big Grin
Kalo sdh ngisi biodata ya ga usah ngisi lagi.
Quote:Original Posted By sucramsonga
Iya sama emoticon-Big Grin
Kalo sdh ngisi biodata ya ga usah ngisi lagi.


Ngisi saldo atm ku ae
Sukur2 isok nambah 3 digit
Quote:Original Posted By xperianz.toro


Ngisi saldo atm ku ae
Sukur2 isok nambah 3 digit


Woiiii nang endi ae
Ga tau ketok
Quote:Original Posted By sucramsonga
Woiiii nang endi ae
Ga tau ketok


Aku lo suering nang rmi
Wingi seloso malah karo adib ambek vron, tapi sore2 emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By xperianz.toro


Aku lo suering nang rmi
Wingi seloso malah karo adib ambek vron, tapi sore2 emoticon-Ngakak (S)


Wkwkwkwkwkwwk
Mayak emoticon-Big Grin
Sundul sik
Ben gak klelep
Quote:Original Posted By sucramsonga
Wkwkwkwkwkwwk
Mayak emoticon-Big Grin


Gak kesepian a om ditinggal vron ?
Wkwkwk
Quote:Original Posted By xperianz.toro


Gak kesepian a om ditinggal vron ?
Wkwkwk


Tag e durung balik yo?
Lapor om hel ah.....
Quote:Original Posted By sucramsonga
Tag e durung balik yo?
Lapor om hel ah.....


Langsung ae om
Cek kejutan awal taun wkwk
wes suwi ga rene

ngadem sik emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By xperianz.toro


Langsung ae om
Cek kejutan awal taun wkwk


DUrung direspon emoticon-Big Grin
Ngenteni maneh
Quote:Original Posted By dewanggasatria
wes suwi ga rene

ngadem sik emoticon-Embarrassment


POdo
Aku yo wis suwe gak rene