alexa-tracking

◄۞ [LOUNGE] Panggon Cangkrukan'e Arek Suroboyo No OneLiner !!!! ۞► - - - Part 2

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/56e30e311a9975b87c8b456d/lounge-panggon-cangkrukane-arek-suroboyo-no-oneliner---------part-2
Quote:

Oh pantes
Soale kapanane crito nek bojoe ga gelem dijak ng sby emoticon-Ngakak

Quote:


Cek awakmu iri emoticon-Genit


Quote:

Cuk tas sadar aku tag e ilang
Show me what u can do emoticon-Ngakak
Quote:


Quote:


Ngetes
Multikuot
lama ga mampir Regional Surabaya sekitar sebulan. emoticon-Ngacir
banyak banget thread ga jelas yg isinya ngiklan.

kasihan momodnya harus kerja keras gembok & hapus banyak thread. emoticon-Hammer
Sundul dulu
Ketutupan iklan
pengen gabung reg sby, tapi ga ngerti apa2 ttg longue emoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grinemoticon-Big Grin
Quote:


Ngisio biodata yang ada di sticky diatas
Kalo sempat ikut ngumpul hari selasa malam di rmi
Quote:


oh sama ya sm yg di trid grup kaskus line sby itu
Quote:


Iya sama emoticon-Big Grin
Kalo sdh ngisi biodata ya ga usah ngisi lagi.
Quote:


Ngisi saldo atm ku ae
Sukur2 isok nambah 3 digit
Quote:


Woiiii nang endi ae
Ga tau ketok
Quote:


Aku lo suering nang rmi
Wingi seloso malah karo adib ambek vron, tapi sore2 emoticon-Ngakak (S)
Quote:


Wkwkwkwkwkwwk
Mayak emoticon-Big Grin
Sundul sik
Ben gak klelep
Quote:


Gak kesepian a om ditinggal vron ?
Wkwkwk
Quote:


Tag e durung balik yo?
Lapor om hel ah.....
Quote:


Langsung ae om
Cek kejutan awal taun wkwk
wes suwi ga rene

ngadem sik emoticon-Embarrassment
Quote:


DUrung direspon emoticon-Big Grin
Ngenteni maneh
Quote:


POdo
Aku yo wis suwe gak rene
×