alexa-tracking

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/567b63d81854f7fe268b4569/omfgfood-delivery-men-dress-themselves-as-father-christmas-in-china
Ngakak 
OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Meet the Santas who give out sweet and sour chicken! Food delivery men dress themselves as Father Christmas for holiday cheer in China

*Couriers surprise customers wearing the famous red suit and white beard in Beijing and Chengdu
*Instead of Santa's sleigh they take the easier option of scooters to deliver goods to people's homes
*A Chinese e-commerce website also encouraged all delivery men to dress as Father Christmas

Dozens of couriers dressed as Santa are currently making their way around Chinese cities surprising customers with their food deliveries.

Driving on scooters, the Santa’s have been spotted distributing food in the capital Beijing, reported Huanqiu.com, an affiliation of The People's Daily Online. Drivers dressed as Santa's delivering other packages were also spotted in southwest China's Chengdu city.

Even though Christmas is not widely celebrated across the country, these deliverymen - dressed in the famous red suit and white beard - are bringing Christmas cheer to unexpected consumers.

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Food delivery drivers dressed in Santa Claus suits wait to cross the street at an intersection on a day with strong air pollution in Beijing

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Even though Christmas is not widely celebrated across the country, these Santa's are bringing Christmas cheer to unexpected customers

Most of the deliveries are food packages and takeaways, but there have also been Santa’s distributing packages to online shoppers.

Even though pictures of the delivery Santa’s have been widely shared on Chinese media, it is unclear what companies they are all coming from.

One of them is Chinese e-commerce giant JD.com based in Beijing. The company recently started a campaign that entails all of its delivery drivers to dress up as Father Christmas when delivering packages during the holiday season.

Christmas in China is a fairly new holiday, with those who embrace it and those who know nothing about it. According to GBtimes, many see it as a shopping opportunity, but there are others who want to ban it entirely.

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Instead of Santa's sleigh these delivery drivers in China are seen taking the easier option of scooters to deliver goods to people's homes

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Although not an official holiday in China, Christmas is marked as a shopping and commercial event in many Chinese cities

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Dozens of couriers dressed as Santa are currently making their way around two Chinese cities surprising customers with their deliveries

The popularity of Christmas in China reportedly started to grow in the early 90’s alongside China’s economic development.

One tradition that is fast becoming popular in China but has nothing to do with the meaning of Christmas, is giving an apple to a friend, relative or loved one as a gift.

They are usually given on Christmas Eve – December 24 – which in Chinese is called ‘Ping An Ye’. The word for apple is ‘Ping Guo.’ The two have no direct relation, they just sound similar.

haiyaaa ciilaaka luuwa weelas waaa

Buat yg merayakan,Selamat Hari Natal semoga2 pade damai dan hepi waaa

moga2 kgk ade yg ngajak ke aloha snack bar waaa


itu buktikan natal,santa claus tdk di larang di china sana

Quote:


haiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kabut asap nya ngak tahan waaaaaaaaaaaaaaa, lihat di langit langit beijing wa, buruk sekali waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

tapi ane yakin wumao di mari pasti bela mati-matian soal polusi udara beijing waaaaaaa, tidak mungkin ada waaaaaa, pasti hoax waaaaa emoticon-Ngakak
KASKUS Ads
Quote:


di beijing sana ,pabriknya banyak sekali sampai timbulkan polusi

berita baru2 ini Atasi kabut asap, 2.000 pabrik di China diminta tutup
http://hariansib.co/view/Luar-Negeri...l#.Vntq9U-YFf4
Quote:


halah bohong, kemaren gue nonton di metro tv masih ada itu kabut asap. ngibul aja lu wumao ah yan emoticon-babi
Quote:


kau itu ah yan dan mengalihkan pembicaraan. jelas-jelas cinak penuh dgn polusi terutama beijing dan shanghai, kok masih ngotot cinak terbaik? emoticon-babi
Quote:


kita maklumi lu itu sangat sewot terguncang dgn berita
China mendominasi daftar kota paling mahal di asia
http://www.kaskus.co.id/thread/566a2...-mahal-di-asia

itu berdasarkan survei internasional
jadi kalau lu masih sewot melihat keputusan itu
sana lu buka konprensi pers , undang wartawan2 manca negara ,media2
udah itu lu mewek merengek2 teriak
" kenapa China mendominasi daftar kota paling mahal di asia "
" beijing ,shanghai itu banyak polusi bla bla bla "
Quote:


lagi dan lagi, wumao ah yan macem elu selalu ngeles kalo berdebat tentang polusi udara cinak. cinak yg tajir aja malas tinggal di cinak dan pada beli rumah dan tinggal di amerika, canada, australia, singapore.

goblok lah lu babik emoticon-babi
Quote:


yg goblok itu lu
jangan lampiaskan kekesalanmu itu pada gua
udah kubilang itu adalah berdasarkan survei internasional ,bukan gua yg bikin kota china jadi terpilih
http://www.kaskus.co.id/show_post/56...414e8b4568/9/-

biasa aja ..namanya aja org kaya
dimana2 sama aja ...
orang pengusaha kaya itu suka punya properti rumah kedua,ketiga,keempat,kelima dll di luar negeri
pengusaha pribumi indon kaya juga punya properti rumah2 di luar negeri .

yg penting mrk itu tinggal & masuk di suatu tempat tanpa lakukan genosida
tidak spt bangsa eropa yg genosida penduduk pribumi asli & merampas tanah australia/amerika

apa lu punya rumah di luar negeri ?
simpanlah duitmu ..beli properti di luar negeri
Quote:


haiyaaa ciilaaka luuwa weelas waaa

Retard waaa ituuw bukti Barat mampu mengalahkan komunis tanpa perang dan Sickmen of Asia sebagai Babu sangat senang dgn Budaya si Bule waaa!!!

Quote:


Jadi bukan luuw doank yg demen dgn Budaya si Bule waaa!!!


OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!

Dressed as Santa Clauses, couriers of an express company deliver packages to customers in Chengdu, capital of southwest China's Sichuan province.

Ling a Ling Santa coming to the town...ho ho ho.....Meelly meely Keelismas waa

OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
Quote:


budaya bule ?

fakta buktikan Christianity itu asalnya dari budaya timur tengah bukan barat
Christianity itu bagian dari samawi ( abrahamic ) yg asalnya dari timur tengah bukan barat
bule barat aja yg lebih memilih memeluk agama timur tengah & menyembah org timur tengah
orang timur tengah dipuja2,disembah & dijadikan tuhan oleh bule2 barat ..
setiap hari bule2 barat berdoa & minta bantuan pada org timur tengah ( yesus,maria)
sampai2 bule barat percaya bahwa mrk akan selamat kalo percaya org timur tengah ( yesus) sbg tuhan
sampai2 bule barat percaya bahwa mrk akan masuk surga kalo percaya org timur tengah ( yesus ) sbg tuhan

santa claus itu lahirnya di turkey , org turki bukan org bule


sickman of asia ?
terpaksa copas lagi ladeni sinophobia otak tolol level kampungan

hahaiyaa ... lu benar2 makhluk tolol yg otaknya gak update yg masih pikir China itu sickman of asia

roda itu terus berputar ..lain dulu lain skrg
sekarang ini semuanya memang lebih condong ke China ( asia ) daripada amerika ( barat)
karena dominasi kekuatan ekonomi dunia bergeser dari Barat ke Asia
http://www.kaskus.co.id/thread/55233...as-ke-tiongkok


banyak negara2 yg pro pada China yg dihina oleh lu sbg negara sickman of asia,land of sick retard

banyak negara2 dunia yg mendukung China ..sampai2 negara2 sekutu amrik juga dukung china
Amerika ( Barat ) Semakin Sewot Lihat China ( Asia)
Semakin Banyak Negara Dukung China ( Asia) ,, Amerika ( Barat) Terlihat Tolol ( Paok)
OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
http://www.kaskus.co.id/thread/552f5...d-57-countries

sampai2 warga dunia juga ada yg pro pada China ( asia ) yg lu hina sbg negara sickman of asia,land of sick retard
China itu satu2nya negara di Asia yg dianggap mampu gantikan dominasi Barat
China's rise signals the end of the global dominance of the west [/B]
OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!

fakta & kenyataan memang menyakitkan buat pada sinophobia level kampungan

Quote:


haiyaaa ciilaaka luuwa weelas waaa

Retard waaa luuw mabok asep dupa waaa!!!

Ah Yan waaa,pantes kgk ade yg mau ame luuw waaa!!!

Luuw bukan hanya Retard tetapi juga gak kagak pernah sekolah waaa.....terlalu banyak makan abu dupa,jd pale luuw toowlool waaa!!!

Ancient European genomes reveal jumbled ancestry

Mysterious peoples from the north and Middle Easterners joined prehistoric locals



The German woman, meanwhile, had brown eyes and lighter skin, and was related to Middle Eastern groups known to have developed farming.

Previous archaeological and genetic studies suggested that most of today’s Europeans are descended from Middle Eastern farmers who interbred with local hunter-gatherers in some regions and displaced these early residents in others.

Scots and Estonians, for instance, have more northern Eurasian ancestry than any other modern European population sampled, whereas Sardinians are more closely related to Eastern farmers than are other Europeans.



ho ho ho ling a ling dong dong Jingle Bell


OMFG...Food delivery men dress themselves as Father Christmas in China !!!!!!
×