alexa-tracking

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/567560581ee5dfe4568b4568/isis-berusaha-rekrut-muslim-china
ISIS Berusaha Rekrut Muslim China
ISIS Berusaha Rekrut Muslim China
KOMPAS.com — Kelompok teroris Negara Islam Irak dan Suriah atau ISIS berusaha merekrut Muslim China untuk bergabung menjadi pejuang ISIS "di medan perang".

Sebuah pesan video ISIS yang baru saja beredar dalam bahasa Mandarin telah mendorong Beijing untuk menyerukan kerja sama internasional yang lebih besar melawan ekstremisme.

"Dalam menghadapi terorisme, tidak ada negara yang dapat berjuang sendirian," kata juru bicara Kementerian Luar Negeri Hua Chunying.

"Masyarakat internasional harus bekerja sama untuk melawan segala bentuk terorisme," tambahnya.

Seperti yang dilakukan kelompok Al Qaeda pada masa lalu, kelompok militan ISIS bisa mencoba untuk menjangkau populasi Muslim Uighur di provinsi Xinjiang yang bergolak.

"Namun, Anda tidak pernah benar-benar melihat Al Qaeda menempatkan agen-agennya untuk memulai serangan atau mendukung kelompok militan di China," kata Raffaello Pantucci, seorang analis keamanan di Royal United Services Institute.

"Saya pikir kita melihat sebuah narasi yang sama saat ini dengan (apa yang dilakukan) ISIS."

Beijing telah menyerukan koordinasi yang lebih besar dalam perang melawan teror minggu ini pada KTT Organisasi Kerja Sama Shanghai, sebuah kelompok regional yang terdiri atas enam negara Eurasia.

Namun, Pantucci juga mengingatkan bahwa China dan sekutunya memiliki definisi yang berbeda mengenai ekstremisme dari definisi negara-negara Barat.

Para pengamat mengatakan bahwa perbedaan interpretasi ini bisa menghambat kerja sama antara China dan Barat, tetapi mereka setuju terhadap adanya indikasi yang menguat bahwa Beijing bersedia memberikan dukungan yang lebih besar untuk memerangi kelompok militan ISIS.

Sumber : http://internasional.kompas.com/read...t.Muslim.China
image-url-apps
IS wilayah Uyghur! emoticon-Recommended Seller
dimari banyak juga cinok muslim
KASKUS Ads
wow propaganda nya menyebar ke china yah kawan2 emoticon-Matabelo
image-url-apps
Isis bermata sipit
image-url-apps
Dimana ada uclim, di situ pasti ada kehancuran. Emang uclim2 bencana bagi alam semesta
gue akuin keren banget emang marketingnya gerombolan tikus gurun satu ini emoticon-thumbsup
cari mati emoticon-Ngakak
Di Indonesia ada 1 ekor tuh bisa di rekrut... si Pelik Kwetiauw... emoticon-Wkwkwk

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China
Quote:


haiyaaa luuwa weelas waaa

Yellow Parasites selama ini ngumpet cuman ngedompleng hasil kerja org laen ,Sok Suci kritik negara org laen jgn ikut campur urusan org!!!

Sekarang pas merasa terancam neo kolonialis dr Land of Sick and Retard minta bantuan duniyee Internasional==>Bloody USA waaa!!??

Nape gak lepasin Xinjiang lhooo!!!

Sikap Menlen Chinkeee menjijikan bikin Stereotype bahwa Chinkeee Parasites cuman ngedompleng ngambil untung doang terulang kembali bikin nama Ras Asia jd jelek waaa!!!! emoticon-Najis (S) emoticon-Najis (S)


Moga2 ISIS sukses di Land of Sick and Retard,wa mo liyat bagaimana sikap Sickmen of Asia yg plin plan ini waaa!!!!


ISIS Berusaha Rekrut Muslim China


emoticon-Najis
Quote:


lu itu pribumi indon mau menghina ras asia timur ( east asian ) dgn sebutan Yellow Parasites
ras asia timur ( chinese ,japanese,korean) itu dianggap yellow skin oleh org barat
east asians yellow skins

bikin ras asia jadi jelek ?

fakta & kenyataan
buktikan ras asia timur ( chinese,japanese,korean ) itu lebih hebat/lebih maju dari ras asia tenggara ( indonesian,malaysian,filipino etc)

etnis Tionghoa warga pendatang dari asia timur itu mampu kuasai perekonomian di negara2 mayoritas asia tenggara :
indonesia,malaysia,filipina,singapore,thailand,vietnam,kamboja,myanmar etc

itu buktikan org asia tenggara kalah /tak mampu bersaing dgn orang asia timur yg lu hina sbg yellow parasites

zaman sekarang ini yellow itu lebih hebat dari white
lihat aja stupid white american itu masih hutang uang negara pada yellow ( chinese,japanese)
image-url-apps
drunktod berjihad di kaskus doang,
pigi sana woy...
Quote:


haiyaaa ciilaaka wuuthuutt waaa

Smeagol Retard perusak Chinkee Brotherhood luuw mabok asep dupa lagi waaa!!!

Pale luuw yg koplak kebanyakan makan tofu kgk sinkron ame mate luuw yg siipit waaa!!!

Typical Cingconglen waaa klo lagi butuh bawa2 Ras Asia yg laen sebagai tameng waaa!!!

Yellow Peril tugh dr dulu ampe detik ini cenderung indentik buat cuman buat Sickmen of Asia waaa!!!

Demikian juga bangsa Coolie waaa cuman buat Cingcongmen bukan nyeee buat Korea bukan buat Jepang waaa!!!

Jadi jgn bawa2 Ras Asia laen nyeee waaa!!!

Ras Asia laen walawpun satu DNA kgk ade yg mo disamakan dgn Sickmen of Asia==>cuman luuw doank krn sama2 Cacad waaa!!!

Manusiyeee gagal yg kgk ade bise dibanggakan baik RL maupun OL....kasihan Cimed andaikate luuw benar2 Cimed!!!

Seumur wa hidup blom pernah ade Cindo dikatain ame si Tiikoow Oowtak 10 CC!!!!

Tiikoow lhooo.....Ras yg luuw hina2 emoticon-Najis (S)

Diduniyee ini cuman satu Sampah yg bikin malu Ras Asia dimanepun diyeee bercokol waaa!!!!

Persis kyk luuw Sickman of Kaskus waaa,bikin malu!!!!

Dan Cingcongmen dr dulu ampe detik ini banyak yg masih jd Coolie ILLEGAL dinegara2 yg luuw hina waaa!!!!

NIPU....ntar di-bangga2in sebagai Kesuksesan waaa!!!


***24 Imigran Gelap Asal RRC Ditangkap

SIANTAR – Kantor Imigrasi Kelas II Siantar menangkap 24 orang warga RRC, diduga imigran gelap yang masuk ke Kota Tebing Tinggi, Jumat (4/10) dini hari pukul 01.00 WIB. Warga RRC ditangkap itu usai pagelaran wayang di sebuah Vihara Avalokiteswara di Jalan Tenku Hasyim, Gang Saudara, Kota Tebing Tinggi.

Semua imigran gelap itu warga China dan lahir di Fujian, beragama Budha. Dokumen keimigrasian yang mereka pakai 211/singel. Alamat di Indonesia tinggal di Jalan Komodor Laut Yos Sudarso Km 16,5 nomor 19, Kota Medan.

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China



ISIS Berusaha Rekrut Muslim China

***Russia deports hundreds of illegal Chinese immigrants

Some 570 Chinese migrant workers have been deported from Russia's southern Krasnodar region, following police raids in at least eight of Russia's 83 regions over the weekend.

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China

***Police Detain 46 Illegal Chinese Workers at Counterfeit Sneakers Sweatshop in Russia's Urals

The migrants lived on the factory's premises, cooked their meals on electric stoves installed in a men's locker room and slept in a "so-called dormitory" with four to eight people to a room, the statement said.



"In all inhabited and support areas, disorder and unhygienic conditions were rife," the statement said......Typical Menlen Chinkeee jorok waaa,kgk malu Russia yg termasuk jorok bilang Cinamen Jorok waaa bikin Jelek nama ASIA waaa

***Myanmar jails 153 Chinese illegal loggers for life

A court in northern Myanmar has sentenced 153 Chinese nationals to life in prison for illegal logging.

The group were arrested in January in Kachin state, close to the Chinese border, during a military operation to krack down on illegal logging.

Two 17-year-old boys were also given 10-year jail terms, and a woman in the group was given an additional 15 years for drug possession.

Busyeet dagh Muda2 udeh Budaya NIPU waaa!!!!

Pemimpin nyee Tukang TIPU,rakyat nyeee kagak beda jauh waaaa!!!

***However, commentators have questioned this qualification, pointing out a series of problems with it.

The Sunday Times of London commissioned scholars to read the unpublished PhD thesis who noted that the content has little to do with law, appears to contain no original research, and reads like a collection of quotes from existing published works.

Writer Joe Chung compared Xi's works with those of other scholars and found that numerous passages had been copied from previously published works or works published around the same time as Xi's.

In one case, citations were shown to have been copied from another work, including misspellings and punctuation errors in that previously published work. Based on this research, Chung raised the question of whether Xi plagiarised his PhD.

***haiyaa news,Kindergarten corruption even young pupils are crooked

***Chinese students found cheating to get into U.S. colleges
The application essay from a student in China sounded much like thousands of others sent each year to the University of Washington at Seattle.

"'I did this," admissions officer Kim Lovaas remembers the essay saying, and, "'I did that.'" Then she came to a phrase that stopped her short: "Insert girl's name here."

"I thought, 'Did I just read that?'" said Lovaas. "To me, that was a really big red flag."

Admission officers say as many as one in 10 applications to U.S. colleges by Chinese students may include fraudulent material, including phony essays and high-school transcripts.

***Tukang TIPU,Doctors fake articles in British journal

emoticon-Najis
lebih baik masuk ke suatu negara sbg imigran/pengungsi
daripada masuk ke suatu tempat dgn cara genosida penduduk pribumi asli & merampas tptnya

tapi si hahaiyaa lebih mendukung genosida ...benar2 biadab/barbar

bangsa eropa pujaan hahaiyaa genosida penduduk pribumi asli & merampas tanah amerika/australia
bule2 eropa langsung pindah ke tanah rampasan & membuat keturunan
bule kulit putih yg skrg lagi di amerika/australia itu semuanya keturunan tukang genosida/perampas tanah


ISIS Berusaha Rekrut Muslim China
image-url-apps
xinjiang kapan ya dicaplok is
Quote:


haiyaaa ciilaaka luuwa weelas waaa

Retard Smeagol Keparat mabok asep dupa benar2 merusak Chinkee Brotherhood di Kaskus waaa!!!

Nape klo luuw lagi mabok asep dupa bukan nyee Pukimak aje segh!!!

Drpd luuw tunjukan betape Goblok dan Bejad Moral luuw haaa!!!

Najizzz waaa,klo luuw bener2 bermoral mungkin luuw bise ngerti kenape Kakek Moyang wa keluar dr Cingconglen waaa!!!

Mane ade Bangsa yg Beradab bunuh rakyat nyeee sendiri waaa,tapi sayang nyeee luuw Doowgool oowtak luuw rada Retard waaa!!!

Maka nyeee luuw anggap beli barang Colongan lebih Bermoral dr Maling nyeee waaa

Kalaw luuw punya moral anti genosida gak bakalan luuw tinggal dinegara Bule yg membunuh penduduk asli nyeee,sama klo luuw anti Tiikoow gak bakalan luuw pegang pasport mereka waaa !!!

Klo luuw punya moral anti genosida nape luuw diyeem2 aje Tibetan dibunuh ame Sickmen of Asia,masih terjadi terus waaa

The destruction of Tibet's culture and oppression of its people was brutal during the twenty years following the uprising. 1.2 million Tibetans, one-fifth of the country's population, died as a result of China's policies; many more languished in prisons and labor camps; and more than 6000 monasteries, temples and other cultural and historic buildings were destroyed and their contents pillaged.

Luuw sama kyk Sickmen of Asia yg moral Asep Dupa,saking Doowgool nyeee pd ber-bondong2 belajar ame si Bule agar jd BERADAB waaa!!

pale luuw koplak kebanyakan makan Tofu sama Bubur aer Beras waaa emoticon-Cape d...

Western manners: The latest Chinese status symbol

“The Chinese have no manners. It’s just not something that is taught by parents. I am always surprised when men hold the door for me in Paris. This would never happen in China,” said Yue-Sai Kan, a Sino-American TV host and producer, and author of Etiquette for the Modern Chinese, a national bestseller that has sold more than three million copies. Today, Kan lectures on etiquette and trains Chinese contestants for the Miss Universe contest.

***Mao's Great Leap Forward 'killed 45 million in four years'

Mao Zedong, founder of the People's Republic of China, qualifies as the greatest mass murderer in world history, an expert who had unprecedented access to official Communist Party archives said yesterday.

The Story of China's Most Devastating Catastrophe, reveals that while this is a part of history that has been "quite forgotten" in the official memory of the People's Republic of China, there was a "staggering degree of violence" that was, remarkably, carefully catalogued in Public Security Bureau reports, which featured among the provincial archives he studied.

State retribution for tiny thefts, such as stealing a potato, even by a child, would include being tied up and thrown into a pond; parents were forced to bury their children alive or were doused in excrement and urine, others were set alight, or had a nose or ear cut off. One record shows how a man was branded with hot metal. People were forced to work naked in the middle of winter; 80 per cent of all the villagers in one region of a quarter of a million Chinese were banned from the official canteen because they were too old or ill to be effective workers, so were deliberately starved to death.


***Cingcong Chinky Menlen Toowlool2 dan BIADAB waaa
Female infanticide, sex-selective abortions, and the abandonment and neglect of baby girls remained problems due to the traditional preference for sons and the coercive birth limitation policy. Female babies also suffered from a higher mortality rate than male babies, contrary to theworldwide norm.
State media reported that infant mortality rates in rural areas were 27 percent higher for girls than for boys and that neglect was one factor in their lower survival rate.”

Given that 400 million births – greater than the entire population of the United States – have been “prevented” through the One-Child Policy, there is an entire nation of women not living in China today because they were aborted before they were born. These are“China’s Missing Women.”

This is gendercide.Human Trafficking and Sexual Slavery. Because of abortion, abandonment, and infanticide of baby girls, there are an estimated 37 million Chinese men who will never marry because their future wives were terminated before they were born.
This gender imbalance is a powerful, driving force behind trafficking in women and sexual slavery, not only in China, but all over Asia.
According to a statement by the United States Department of State, “Women and children are trafficked
into [China] from NorthKorea, Vietnam, Burma, Mongolia and Thailand.”

Female suicide. Forced abortion traumatizes women.In the West, post-abortive counseling is becoming
available to help women deal with the physical and emotional aftermath of having an abortion.
No so in China. According to the World Health Organization,China has the highest female suicide rate of any country in the world, and it is the only nation in which more women than men kill themselves. Suicide is now the leading cause of death among rural Chinese women.

Di-mane2 Bikin Malu waaaa!!!!!

U.S. to China: Take back your undocumented immigrants

In early June, in cities across America, U.S. immigration agents arrested more than two dozen Chinese nationals with unfulfilled deportation orders, telling them that after years of delay, China was finally taking steps to provide the paperwork needed to expel them from the U.S.

But, not for the first time, China failed to provide the necessary documents, and three months later not one of those arrested has been deported, and many have been released from custody. They form part of a backlog of nearly 39,000 people Chinese nationals awaiting deportation for violating U.S. immigration laws, 900 of them classed as violent offenders, according to immigration officials.

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China

ISIS Berusaha Rekrut Muslim China


emoticon-Najis





wah drungtod bakal di klaim ke negeri ngisis nih emoticon-Marah

lestarikan drungtod emoticon-Marah
Quote:


jangan lupa anton medan, mantan preman dah mualap, sama satu lagi itu yg doyan pake topi culun warna-warni juga di suruh berjihad aja tuh ke xinjiang, biar turkistan timur lepas dari kebiadaban cinak menlen emoticon-babi
image-url-apps
Pastinya, di provinsi xianjiang bakal tumbuh itu
image-url-apps
emoticon-Toast nyimak gan
×