alexa-tracking

Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5669b3af507410373b8b4567/saudi-prince-makes-stunning-announcement-about-israel
Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel
The rapidly changing situation in the Middle East where whole countries have fallen apart and Islamist groups aim to dominate the whole region has caused old enemies to rethink their relationship.

Only last week, Western Journalism reported about a new situation where the world’s most dangerous terror organization has established a state in large parts of Iraq and Syria and where Iran’s influence is expanding all the time. These factors have triggered unexpected military cooperation between countries that have been foes for many years.

Now a Saudi Prince has done the unimaginable.

Prince al-Waleed bin Talal told a Kuwaiti newspaper this week that he would side with Israel in the case of a Palestinian uprising, and that he would attempt to break any Arab initiatives set to condemn the Jewish nation.

“I will side with the Jewish nation
and its democratic aspirations in case of outbreak of a Palestinian Intifada (uprising). I shall exert all my influence to break any ominous Arab initiatives set to condemn Tel Aviv, because I deem the Arab-Israeli entente and future friendship necessary to impede the Iranian dangerous encroachment,” Prince al-Waleed bin Talal was quoted as saying by the Kuwaiti daily Al Qabas.

“The whole Middle East dispute is tantamount to matter of life and death for the Kingdom of Saudi Arabia from my vantage point, and I know that Iranians seek to unseat the Saudi regime by playing the Palestinian card, hence to foil their plots Saudi Arabia and Israel must bolster their relations and form a united front to stymie Tehran’s ambitious agenda,” The Saudi prince told another Kuwaiti media outlet.

Prince al-Waleed bin Talal advised the government in Riyadh to devise a new strategy that would include a defense pact with Israel. The new strategy is necessary because of the expansion of Iran’s influence in the region, he thinks.

The Saudi Prince is currently on a tour in the Gulf states and tries to muster support for Saudi-backed rebels in Syria.

Source
wah majikan arab rencana uda mo koalisi sama yahudi, padahal kan katanya yahudi ( with USA, of course ) adalah "setan", "sumber segala kejahatan", dan yang paling pertama d salahkan klo sesuatu yg buruk terjadi thd islam. majikan uda mo damai yg kroco2 nya masi bakal pake teori konstipasi lg ga ntar? btw mana yg islam yg sesungguhnya? Iran or Arab?
Quote:


SAMA AJA, 11-12 keduanya, didepan maen gaplok2an dibelakang salaman ma Israel emoticon-Stick Out Tongue
emoticon-Ngakak (S)
Quote:




gue vote iran

[Ketika turun ayat 38 surah Muhammad]

Jika kamu berpaling (dari agama / tanggung jawab / lebih parahnya bersekutu dengan zionis / Menjadikan Najd Sebagai Pusat Militer Amerika di Timur Tengah / Tidak perduli lagi dengan palestina),

niscaya Dia (Allah) akan mengganti (kamu) dengan kaum yang lain, dan mereka tidak akan seperti kamu”, maka sebagian sahabat bertanya, “Ya Rasulullah, jika kita berpaling, siapakah yang akan menggantikan tempat (kedudukan) kita?”

Nabi meletakkan tangannya yang penuh berkah ke atas bahu Salman al-Farisi (orang PERSIA) dan bersabda, “Dia dan kaumnya (yang akan menggantikan kamu). Demi Zat yang jiwaku berada dalam genggaman-Nya, jika agama ini bertaburan di ‘Tsurayya’, maka sebagian dari orang PERSIA akan mencarinya dan memegangnya.


Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel

Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel

Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel

Saudi Prince Makes Stunning Announcement About Israel
KASKUS Ads
image-url-apps
Demi kekuasaan semua di jual deh...agama sendiri juga bakal di jual....udh g takut ama akherat lg ni si tolol..eh talal...maaf ralat
image-url-apps
Long live the Prince emoticon-Angkat Beer
image-url-apps
Pemuja pantat saudi bakalan terguncang 9 skala richter emoticon-Wakaka
pake logika saja lah, tdk ada perlu nya Walid ngomong begini, hanya merusak reputasi dia di arab. sehingga tidak mungkin

dan memang berita hoax
Fabricated quotes attributed to Saudi Prince Alwaleed Bin Talal on Israel-Palestine go viral - See more at: http://www.middleeasteye.net/news/fa....wsCJaRBj.dpuf

kalau shiite taqiyyinist yg nyebarin sih wajar2 saja, sudah jadi kebiasaan mereka bikin berita dusta sprt ini.

kalau non shiite, nah ini baru, ketahuan deh belang nya.
oh sodaraan toh sm taqiyyinist ntuh, pantes fokus nya ke archenemy shiite mulu

emoticon-Malu
Terbalik semua posisi 'dunia persilatan' sekarang ini. emoticon-Big Grin
masih prince yg komeng
belum king
ane tunggu king nya aja deh
:sudahkuduga
emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
×