alexa-tracking

[Komunitas] Indigo Tasikmalaya (JJM)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5627139d5c779887348b4569/komunitas-indigo-tasikmalaya-jjm
[Komunitas] Indigo Tasikmalaya (JJM)
Assalamualaikum Wr Wb.
Wilujeng siang kanggo urang sunda, hususna Tasikmalaya bade Kota bade Kabupatenna.

Alhamdullilah urang masih tiasa di pasihan nikmat anu sakitu te ka etangna.

langsung kana judul ceritana wae. upami aya nu bade gabung kana jalan-jalan malem ieu , jalan - jalan ieu sanes nu negatif sabangsaning momotoran sareng semacamnya, tapi didie jalan-jalan kanggo ngulik kana bidang supranaturalna.
nah hayu urang sasarengan sabari silaturahmi. kanggo mulaina bade kaping 5 nopember 2015 . (next tanggal .... ) dinten kamis lebet ka dinten jumat.
tempat kanggo kempelna di antos di palihan unsil. Sebeleh kantor pos. mangga sarumping di atos ti tabuh 20.00 WIB. kanggo berangkat ka tkpna sekitaran tabuh 23.00 WIB.
Panginten sakitu. Hatur nuhun kana perhatosanana. 😃

Jadwal :
Quote:

(next jadwal ..... )

kontak person :
08815783578
08977766804
082315987662
085274428988
tos aya oge kang...lamun reseup ka supra2an mangga tos aya bagian2na emoticon-Takut (S)
ka forum supranatural http://www.kaskus.co.id/forum/23/?re...rum_categories

nuhun emoticon-Big Grin
Quote:



oh muhun ai etamh kang umum. iemh komunitas urang tasik husus emoticon-Wink . abi atos searching tp te mendakan. mksadna bilih lepat pencarian emoticon-Wink
Quote:



upami kitu taroskeun ka momod forsup heula tos aya acan,didinya hayang nyieun komunitas supra keur wilayah tasik.. emoticon-Big Grin
Resep kang tapi sieun emoticon-Big Grin
Quote:


siappp. :*

Quote:


hayu kang gabung. jjm star mulai nopember.
Jadikeun ukm di kampus mi emoticon-Ngakak
Quote:



ah dasar ontohod siah. emoticon-Ngakak (S)
Hadirrr ari soal supranatural mahh :-D
Quote:



siap ah gabung emoticon-Traveller
Dimulai dri mana?haha
Quote:



sekitaran tasik. tujuan terahir cihaurbeti.
acarana kumaha wae mang jelaskeun rundown na atuh meh jelas emoticon-Big Grin
sareng pami sanes indigo tiasa ngiringan?
wah tasik mau ada forum supra na euy
eta rundowna naon wae nya kang?
Quote:



Quote:



kangoo acara ie sok wae bebas kanggo saha oge da utamanamh silaturahmi sareng di ajar sasarengan. kanggo usia bebas didie te aya kecap isin/gengsi di ajar ka budak alit boh kolot, boh budak di ajar ka kolot hte aya isinan dei, saling sharing we lah da pengetahuanmah sanajan aya di sirem kudu di udag.
kanggo rundwn na gambarana we hela sapartos acara tv. (dua dunia,tkul jlan") nah kirang lebih lebih sapertos kitu tah konsepna.
kanggo salanjutna tiasa di perjelas saatos laksna acara nu ka 1 ie Ingsaallah upami aya umur.
😊
keren juga komuniasnya. Tp lebih keren ane emoticon-Cool
Quote:



gimna tah ada komunitas juga ?
punten, aya keneh te kang ie teh di tasik ? emoticon-Bingung

Gue ditasik sering maen kebalongan brur, ame maen ke jembatan sasak, masing ade kagak tuh jembatan emoticon-Leh Uga

komunitas nu interest mistis tasik dimana nya kangemoticon-Imlek