alexa-tracking

₪₪₪₪ Thread'e Wong Sabar :mringis: v.1. ₪₪₪₪ - Part 6

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/560d9874e05227123f8b456d/8362836283628362-thread039e-wong-sabar-mringis-v1-8362836283628362---part-6
weteng e loro


SABARR
weteng telu

sabaaar
dhuwurku maho karo agan fath

sabarr
pegel umbah umbah

sabaaaar
sabar
mama beta sarap

sabaaaaar
Selalu sabar
asu kabehemoticon-fuck
sabar
kechenk kangen karo agan fath

sabarr
mama miss youemoticon-Kiss
Kemalan katek mas mis mas mis barang emoticon-Bata (S)

Sabaar
kakean miss dadi misses mas ... durung sarapan roti koyok e emoticon-Ngakak
Dudu sarapan roti
Sarapan uwong arek iku

Sabaar
duwurku lak protes aeemoticon-Bata (S)
#mama: ketok e wes kog maemoticon-Malu (S)
Protes gawe tanganku dewe ae

Sabar
trus aku kudu bilang wow getoooemoticon-Busa
musuhe kapten amerika saiki jin menur

sabarrrr
Jelas karo koprol pisan
sabare ilang kabeh

emoticon-Ngacir
Nek ilang tuku maneh ceng
sabar