alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/560d9874e05227123f8b456d/8362836283628362-thread039e-wong-sabar-mringis-v1-8362836283628362---part-6
lho wes ambruk ganemoticon-Mewek
sabar
walik perdana iku ganemoticon-Mewek
sabar
Peje wan seng sabar geh gan emoticon-Cool
Sabar nipun sampun malek male emoticon-Cool
Di emoticon-Sundul sek gan ben sabar emoticon-Ngacir
sabar jebul
wes kukutan
sabar
wes pindah omah
sabaaaaar
Sabar gak mlok pindahan
re entok pejwan cyukk


SABAR
wes rubuh

sabae
Jancuk wis dirubuhno emoticon-Big Grin
Jancuk biasae nduwurku kondo kondo rubuhane sabar
Jancuk Aku dewe ga eroh dat

Kok isok gak eroh rubuhane sabar emoticon-Cape d...
sabar ga meluh rubuhanemoticon-Mewek
Ndhukurku sing ngerubuhno

Sabar
duwurku gosip tok

sabaremoticon-Mewek
Gosip nek host feni rose gak opo ben tambah sabar
om sukro seneng gosip yo mod
sabar
lohhh ... wes ambruk ae emoticon-Ngakak

suabarrrr
×