alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5593c19b9e740416798b4567/cari-adwords-specialist-full-time--ilmu-segudang--gaji-lumayan
Cari Adwords Specialist, Full Time + Ilmu Segudang + Gaji Lumayan
Permisi mastah-mastah , Kebetulan saya sedang cari Seorang Adwords Specialist, Langsung saja yah kriterianya sebagai berikut :

Quote:Job description
  • Executes and builds on strategic projects to ensure established goals are achieved while continuing to test and broaden paid search, GDN & Social Ads exposure.
  • Supports the Head of Digital Advertising in the execution of a strategic paid search plan that integrates with organizational marketing initiatives
  • Partner with the account team, the SEO team and the analytics team to ensure the whole campaign have the proper coverage
  • Use statistical analysis to draw conclusions about marketing campaigns and make recommendations accordingly.
  • Implement successful bidding strategies and effective keyword management based on business goals and targets.
  • Provide bid and ad management/optimization on a regular basis to achieve maximum efficiency
  • Write ad copy and perform copy testing and keyword analysis- continually monitoring, revising, and optimizing ad text as necessary to drive campaign performance.
  • Implementation of website pixels and tags.
  • Required to learn company policies, procedures, and safety rules


Quote:Desired Skillsand Experience
  • At least 1 years of paid search experience required.
  • Digital marketing experience in remarketing, display ads, Social ads or other core digital areas preferred
  • Experience with Microsoft Office (excel expertise required), Google AdWords, Facebook Ads, Google Analytics, Google tag Manager
  • Ability to work in a fast-paced, real time environment
  • Analytical - Solid experience with Microsoft Excel formulas and spreadsheets
  • Communication – excellent written, verbal and e-mail skills
  • Excellent analytic skills with the ability to use key tools to dive deep and provide analysis consistently on performance metrics
  • Strong organizational skills to ensure critical timelines are met.


Bingung??? Sama ane juga , cuma biar gak bingung nih ane simpulin dibawah ini berdasarkan bocoran dari yang Nginterview :
Tahap Pertama
  1. Ente nanti dinterview, kalau udah sering make adwords, fb ads (additional) ini bisa dilanjutkan ke tahap selanjutnya
  2. Tahap selanjutnya ente nanti di test Adwords Fundamental, kalau lolos yang kalau sekarang itu minimal skor nya 80 klo gk salah ente jaminan diterima.
  3. Tahap terakhir Nego Gaji dah

Nah tentu temen-temen bertanya-tanya apa aja keuntungannya kerja di tempat ane? Berikut ane kasih gambaran :
  • Gaji = Ente nego lah semampu ente, asalkan sesuai sama kemampuan pasti diterima, hanya dengan batasan wajar yah, cuma setau ane lumayan lah
  • Ilmu = Beuh disini mah ilmu nambah terus gan, jaminan gk nyesel yang mau tau dunia Digital Marketing
  • Suasana Kerja = Nyaman & Santai gan, rata-rata masih muda yang kerja dimari, jadi kerja itu enak komunikasinya,
  • Perusahaan Apa sih = Ini perusahan Digital Agency yang cukup ternama di Jakarta, atau mungkin ente udah tau
  • Fasilitas & Tunjangan = ahh ente ngelamar aja belum udah nanya yang laen-laen, mending ngelamar dulu y


Okay buat temen-temen yang berminat boleh langsung kirim ke CV+Pengalaman didunia Adwords ke email ane di doni[at]inboundid.com.
Ane tunggu yah, kapan lagi dapet kerjaan Gaji Lumayan, Dapet Ilmu Banyak, Suasana kerja nyaman, so ane tunggu yah emailnya

Note : for admin kalo ada kesalahan lokasi thread tolong dipindah yah
Ada batasan usia ga gan ?
Quote:Original Posted By juvon
Ada batasan usia ga gan ?


Nggak ada gan emoticon-Big Grin
masih bisa apply ga nih gan ?
kalo masih bisa ane mau apply emoticon-Smilie