alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/558e86a3947868264b8b456a/tom-clancys-ghost-recon-wildlands--ubisoft
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands | Ubisoft | E3 2015
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands | Ubisoft |

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands | Ubisoft |


TRAILER + Gameplay

youtube-thumbnail


Quote:Release Date : E3 2015
Developer : Ubisoft Paris
Publisher : Ubisoft
Director : Eric Couzian
Platform : Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
Genre : Tactical shooter


Producer : Nouredine Abboud
Designer : Dominic Butler
Series : Tom Clancy's Ghost Recon
Mode : Single-player, multiplayer


Quote:Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is an upcoming tactical shooter video game in development by Ubisoft Paris and is set to be published by Ubisoft for Microsoft Windows, PlayStation 4 and Xbox One. It will be the tenth installment in the Tom Clancy's Ghost Recon franchise and will be the first game to feature an open world environment. The game will also drop the futuristic setting introduced in Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter and will feature a setting similar to the original Tom Clancy's Ghost Recon.

Gameplay

Quote:Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is a tactical shooter that is set in Bolivia. Players play as a member of the Ghosts, which is an elite team in the United States' army.The game will not be set in a futuristic setting similar to its predecessors like Advanced Warfighter or Future Soldier. Instead, the game is set in modern days, similar to the original Tom Clancy's Ghost Recon. As a result, the weaponry featured in the game will be typical and more realistic and will share likeness and similarity to the weapons most militaries around the world are using nowadays. However, drones will still be featured and can be used to tag and highlight enemies and objectives, or as a weapon to attack enemies.The game will be the first entry to feature an open world, which feature nine different types of terrain such as mountains and desert, with a dynamic day-night cycle and weather system.Carrying out mission during daytime allows players to spot enemies easily, while completing missions at night grant players tactical advantage, as the night offer players better cover. Players are also tasked to make observations before carrying out missions. A variety of vehicles, such as dirt bikes and dune buggies will be feature in the game.Wildlands will feature side-missions, unlike its predecessors.

When completing missions, players can reach the location where the mission starts through a variety of ways. Players can parachute from a helicopter or to drive towards their objectives. Players are allowed to use multiple ways to complete objectives, such as utilizing stealth, melee combat, or using the long-ranged or short-ranged gadgets provided in the game. Between missions, players are free to explore the game's world, and will feature outposts that can be taken down by players. Players can also grab one of their enemies with one of the hands for defense, while using another hands to shoot.

When not completing missions, players can interact, and build a friendly or hostile relationship with other non-playable characters, such as the citizens, officials or the Rebels of the world. These interactions require strategy, as interactions will brought consequences and impacts to the game's world, and change how players achieve their objectives. Players can also gain experience point to level up. The playable charact er can be customized. The loot found on enemies' corpses can be equipped on the Ghost. Weapons and gears can be upgraded as well.According to the creative director of the game, the AI of the game will be unscripted and will have their "own motivations and agendas".

The game will also feature four-player co-operative multiplayer, in which players can be joined by three other players to explore the game's world and to complete campaign's mission.The game can also be played solo, in which the player will be accompanied by three AI teammates, which can be commanded and given order to.


[
Spoiler for System Requirements:



Spoiler for Screenshot:

Source :
Wikipedia
Official Website
Reserped emoticon-Big Grin
reseeped 2 kali emoticon-Big Grin
ini penerusnya ghost recon future soldier kah ?
atau the division ?
Quote:Original Posted By asusseries
ini penerusnya ghost recon future soldier kah ?
atau the division ?


kyknya future soldier gn emoticon-Bingung (S)
setau gw sih masih penerus seri future soldier (cmiiw) bukan the division.
soalnya the division aja belom rilis kan emoticon-Ngakak (S)
enaaa bgt emoticon-Sundul Gan (S)
Quote:Original Posted By kampungtengah
setau gw sih masih penerus seri future soldier (cmiiw) bukan the division.
soalnya the division aja belom rilis kan emoticon-Ngakak (S)


hahaha iya juga ya gan emoticon-Ngakak (S) , baru dong emoticon-Hammer (S)
kok penerus sih? disitu jelas2 ditulis "this game will be set in modern days"
yg berarti jaman skrg. bukan masa depan kek Future soldier.
Quote:Original Posted By abangmonkey


hahaha iya juga ya gan emoticon-Ngakak (S) , baru dong emoticon-Hammer (S)


dari jenis genre & videonya dah kliatan gan, tipe2nya GRFS series emoticon-Ngakak (S)
tapi kalo soal the division gw gak ngikutin beritanya. kudu buka2 google dulu buat cari genrenya tembak2an ala apa.
semoga rilisnya gak banyak bug & gak mahal2 banget emoticon-Blue Guy Peace
numpang pejwan gan,btw keknya gamenya bagus ya
Gile itu grapik screenshoot-nya saat di hutan... maknyus..emoticon-Matabelo
kira-kira bisa beneran kayak gitu gak ya saat gameplaynya?
Quote:Original Posted By Maliris
Gile itu grapik screenshoot-nya saat di hutan... maknyus..emoticon-Matabelo
kira-kira bisa beneran kayak gitu gak ya saat gameplaynya?


graphic bgus? tergantung spek ente gn emoticon-Big Grin
dari game2 yg dipamerin ubisop di e3 2015, cuma ini sama the division doang yg bikin ane nunggu nunggu gan, semoga aja ubisop bener2 serius nih sama game tom clancy series. takutnya maksain release cepet, graphic terlalu bagus, tapi hasilnya emoticon-Hammer2 berharap ubisop bisa slow but sure deh gan.. hahaha
Ini game keren banget emoticon-Kiss (S)
Quote:Original Posted By abangmonkey


graphic bgus? tergantung spek ente gn emoticon-Big Grin

Maksud ane itu grafiknya saat nanti rilis gamenya beneran jadinya kayak gitu nggak, soalnya kebanyakan game-game jaman sekarang kan grafik saat ss/demo pertama di gembar gemborkan bagus banget, terus pada saat rilis malah gak sesuai dengan ss/demo itu, downgrade sana sini.

Mudah-mudahan bener kayak gitu hasil finalnya, ya walaupun spek yg dipakai juga harus sangar.
wahh ada rumahnya ternyata emoticon-Big Grin
ane juga nungguin ini game gan emoticon-Ngakak (S)
liet sysreq nya masih ngangkatlaah untungnya emoticon-Ngakak (S)
tapi liet aja tar pas mau rilis nik lagi apa kagak emoticon-Takut (S)
asli ini gameplay keren bgt apalagi kalau maen co op dan open worldnya menurut ane keren
Quote:Original Posted By Maliris

Maksud ane itu grafiknya saat nanti rilis gamenya beneran jadinya kayak gitu nggak, soalnya kebanyakan game-game jaman sekarang kan grafik saat ss/demo pertama di gembar gemborkan bagus banget, terus pada saat rilis malah gak sesuai dengan ss/demo itu, downgrade sana sini.

Mudah-mudahan bener kayak gitu hasil finalnya, ya walaupun spek yg dipakai juga harus sangar.


jangan berharap banyak sih, apalagi ini ubicrot gitu loh emoticon-Hammer

tapi kalau sesuai janji baik gameplay ama grafiknya, salut gua emoticon-Big Grin wait n see aja. tapi gua juga nunggu game ini sih, soalnya the division kayaknya bakal flop n flat pas rilis.
ini dikasih satu map open world terus ada beberapa mission gitu ?
atau per mission ganti map yg open world?

btw layak ditunggun nih emoticon-Ngakak (S)
×