alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / ... / Buat Latihan Posting /
A Marvel of Beauty and Power
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5556a8bc1ee5dfa0058b457d/a-marvel-of-beauty-and-power

A Marvel of Beauty and Power

Kelebihan grup telegram dibandingkan yg lain

Quote:

Diubah oleh zenfone2
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Quote:


harganya berapa gan?
DIPERAS TERUSSS TANPA ADA RASA MALU
BOGA NAON?? WAH IEU INFORMASI KAPAKE, ALUS, ASA BOGA HASIL SI TAI ANJING TASIKMALAYA
NGAHAJA DITAHAN KULIAHNA/DO, EKA/BUDAK, DUIT/GAWE.. SUPAYA TALUK, SIEUN emoticon-Najis (S)

TASIKMALAYA ASA AING JAGO JEUNG KAWASA... DIPERAS !!!
(BARI BOGA OTAK BODO TOLOL ALAHBATAN)
BATUR LOBA KANYAHO - SYIRIK DI KUKUT


JLEUMA HARAM JADAH JEUNG NAJIS
"ITU MAH GEUS TEU NANAON / NAON ETA MAH TEU NYAHO"

emoticon-Najis (S) emoticon-Najis (S) emoticon-Najis (S)
JLEUMA HARAM JADAH JEUNG NAJIS
"ITU MAH GEUS TEU NANAON
NAON ETA MAH TEU NYAHO
"
(NYUMPUT)
emoticon-Najis (S) emoticon-Najis (S) emoticon-Najis (S)

SAKIRA-KIRANA NGUNTUNGKEUN / KAPAKE
(DI AKU IEU TASIKMALAYA)
JLEUMA HARAM JADAH JEUNG GOBLOG
OTAK BODO
NGARUGIKEUN BATUR EUWEUH KA ERA

ARI SIA SAHA NA AING??
WAWUH JEUNG KELUARGA AING? ETA MAH URUSAN SIA LAIN URUSAN AING BABI !!
ari sia atas dasar naon (alesan) ngarugikeun batur?? mengatasnamakan agama, parpol, jawa barat/ orang sunda.
ku euwh ka era bari sia saha - aing saha!! ari tadina aing jeung sia wawuh atawa kumaha??

aing tadina usaha warnet di rajapolah tempat ngontrak sa lila2na ngontrak moal 10 tahun + kuliah S1 sa lila2 na kuliah moal 10 tahun / sa ukur numpang usaha jeung kuliah. ari sia ngarugikeun aing atas dasar naon??

beda dukungan parpol, beda pandangan agama?? nya kumaha aing teu ngarugikeun sia / pangarti aing nya jang aing lain jang sia babi.
raja, bungsu, gede hulu??, aing mh lain neangan/hayang narima duit ti sia. teu ngarti ari sia salila ieu nuturkeun aing rk naon.
sagala di tahan/sagala di halangan saolah-olah aing kudu nurut ka jleuma bodo siga sia. prabowo disangka maling ngarasa panas, riweuh, edan, pejabat, islam, sunda, aparat di turun2keun ngarasa asa aing jago jeung pinter. ari gs di jelaskeun nu disebut maling ngajeudog tapi teu era gs ngarugikeun batur.

ukur bisa syirik ku pangarti batur hayang apal dasar pemikiran timana, boga kawawuhan org mana?? memang sia mikir (jleuma bodo) mun apal asal-usul sumber dasar pemikiran timana bakal langsung otakna jadi pinter jadi loba kanyaho. mun memang aya nu bisa siga kitu bubarkeun kabeh sakolaan/universitas, buku2 ulah aya.

rek belanda, cina, jepang, amerika, eropa, kristen, hindu, islam-ktp/asing-aseng - ari sia salila ieu dirugikeun naon ku aing?? mun kitu aing th pejabat/mubaligh gs ngarugikeun ka batur.
cik aing hayang apal sia th nu mana jleumana dewan, pejabat, bupati, walikota, gubernur sok bisi hayang konci (aing lain rek menta/butuh duit) ulah hayang di kirim melalui pesan facebook yosep faris sms telp. bbm da sia th meurn jleuma lain jurig.
lain saukur bisa meureus kanyaho batur bari nga'rugikeun.

lain saukur neangan informasi, pangalaman, pernah gawe dimana, pernah dimana sagala di korehan. status facebook di bacaan, akun kaskus di tu2rkeun disebut cina, inggris, jepang, belanda, amerika - ari sia pernah naon jeung aing?? tadina pernah di sakolakeun ku sia atawa pernah di modalan jadi tim sukses atawa naon nu sakira-kirana ngarugikeun sia. beda dukungan presiden aing ka jokowi sia ka prabowo?? keluarga aing oge ampir kbeh ngadukung prabowo euwh tungtutan kudu sarua.
  • atasnama islam, org sunda. ari aing salaku naon cina, inggris, jokowi / naon nu dirugikeun ??
  • status ini-itu di tuturkeun emang sia nganggap aing nabi atawa naon?? sementara aing teu nyaho sia nu mana jleumana
  • islam-ktp, asing-aseng, jokowi. ari aing naon na sia?? nulis nu alus ngajeudog, nu teu ngeunah di hina/teror cina, inggris, jepang, belanda, jokowi, hideung, runtah. ari sia nuturkeun aing rek naon?? neangan pangarti/kanyaho naha make cara siga kitu.
  • usaha diruksak, kuliah dirugikeun, neangan gawe di halang2, di teror, di hina, di adukeun.. disangka maling ka prabowo ari ayeuna gs di jelaskeun nu dimaksud maling nu jadi tanggung jawab sia salila ieu naon?? saukur bisa tatai anjingan
aing dirugikeun ku sia salah sahijina kuliah, cnah di ganti rugi ku duit (aing kuliah lain neangan duit), nyaho lulus langsung di wisuda (aing niat kuliah neagan pangarti, kanyaho, pangalaman) lain sa ukur ijasah, cnah kuliah deui diteruskeun aing gs hoream lain waktuna.

cik sok datang bisi hayang konci sakalian aing hayang apal beungeut sia nu siga tai babi haram jadah th nu mana, ulah nitah batur bari nyebut opik rajapolah aing hayang jleumana langsung
datang syukur hnteu nu jelas aing dendam.


lain saukur bisa ngayayay cik sok sms/telp nu di amerika awewe nu dibawa ka pangandaran, nu di batam make baju pink / ulah sok nya2hoanan sok pinter kabuktian prabowo disebut maling bari gs di jelaskeun nu disebut maling karek ngarti da hese saukur ngandeulkeun informasi menang mulungan mh teu jelas hartina naon leuheung mun otakna pinter da ieu mh ngaku2 sok pinter.. awewe nu di bawa ka pangandaran mh org jamanis-rajapolah, awewe nu make baju ping nu di batam org bangka. nu jelas awewe eta 22'na gs euwh hubungan deui jeung aing tapi ari otak nu bodo mh bari informasi menang mulungan teu puguh sumberna sok pinter nya2hoanan sa olah2 sagala apal.

hayang konci/boga pangarti/loba kanyaho bari ngandelkeun ngadagoan sms, telp, facebook, kaskus bari make otak bodo salah ngartikeun edan, riweuh, panas teu puguh bari ngarugikeun.

datang langsung lain saukur bisa ngadukeun jeung ngarugikeun atasnamakeun islam, org sunda (jawa barat). eta oge mun sia boga niat alus sok datang
hahaha... hihihihi teu apel malam mingguan
ieu budak / geura kawin / si eka
----
aing selain di rugikeun materi jeung waktu akibat ku bodona otak sia, pernah di "santet" jeung hayang apal asal-usulna kumaha bisa ngabajak sms/telp, akun facebook, kaskus, bbm, ningalian dibacaan bari modal nginjeum akun batur padahal batur nu berteman jeung facebook aing euwh nu jiga sia. nurun2keun dewan, pejabat, gmj, mui, fpi, parpol teu pira mimitina ukur modal maca tina status facebook bari batur euwh nu jiga kitu, indit ka batam di tuturkeun di kira teroris, penyebar agama lain, nga'gadekeun kontol ka autralia, di kira wartawan, cina, inggris - memangna tulisan2 aing salila ieu ngarugikeun ka sia??

teu perlu loba formalitas dianggap "naon da teu na2on heureuy" hahaha... hihihihi...
hayang apal sia nu ngintip aktivitas aing salila ieu naon maksud jeung alesan na sampe ngarugikeun kana sagala alahbatan binatang, apakah tulisan aing dina facebook, bbm, kaskus, sms/telp ngarugikeun batur atawa kumaha.

salah sahijina kasus "prabowo maling" aing ngarasa dirugikeun materi jeung waktu. aing hayang apal sia lain rek menta ganti rugi / menta duit atawa naon tapi hayang apal naon maksudna tatai anjingan edan teu puguh2, panas, sa olah-olah siga nu di rugikeun padahal gs di jelaskeun mh naon nu disebut maling ukur bisa molohok ngajeudog bari euwh ka era sa ukur bisa syirik ku kanyaho jeung pangarti batur.
Quote:


aing teu butuh jawaban "teu nyaho eta mh" aing mh hayang apal beungeut JLEUMANA nu siga tai babi teu paduli rek hideung bodas hejo naon oge teu penting jang aing mh rek raja yahudi atawa ulama islam atawa naon oge mun memang boga niat bener datang secara baik2 ngomong nu bener lain ukur hayang/ ngadagoan "tulisan" ngeunah, praktis, tereh bari modal MEUREUS / SYIRIK ku kanyaho jeung pangarti batur.
atasnama orang sunda / islam = dulur kabeh.. datang secara baik2 mun memang sia butuh, ari tatai anjingan bisa jeung teu era nembongkeun beu2leutna.

jleuma kabeh bisa di atur ku sia, ayeuna mh mun sia hayang / boga pangabutuh hiji2na jalan aing ngadagoan beungeut sia nu siga tai babi sok tembongkeun hasil tatai anjingan sia salila ieu menang naon. lain saukur bisa syirik ku pangarti jeung kanyaho batur bari sia di titah datang hungkul oge teu wani.
Quote:


pm penuh gan
coba cek sana https://m.tokoped14.com/search?reset=1&q=tempered+zenfone+2&ob=6&pmax=30.000
tanya dulu sebelum beli ada lubang proximity atau tidak
Diubah oleh zenfone2
Quote:



Tes kompas dan gps asus zenfone 2 Z3580 4gb ram
Cepat dan akurat tanpa sambungan data/wifi
Quote:


http://www.asus-zenfone.com/2015/06/themes-iron-man-zenui-theme-for-asus-zenfone2.html
Quote:


Quote:
Quote:


nanti ane coba pakai g3 stylus yg ujungnya lancip gan
Quote:


ternyata bentuk g3 stylus tidak lancip gan
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power
A Marvel of Beauty and Power


×
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di