alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/54572ebc1a99754e3c8b456d/eyang-belajar-kaskus
eyang belajar kaskus
oeey cu aku iki bingung to, kaskus iki opo?
aku tanya cendol itu opo? minuman toh? aku mau kalau gratis eh tapi iki ada bata juga, toko material opo warung sih iki?
hai aki...sungkem ah...
salam sujud dari kulo emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:Original Posted By eyangsakti
oeey cu aku iki bingung to, kaskus iki opo?
aku tanya cendol itu opo? minuman toh? aku mau kalau gratis eh tapi iki ada bata juga, toko material opo warung sih iki?



jawa emoticon-Cape d... (S)
Aku rapopo, ojo nesu wae iki sek majuemoticon-Big Grin

====

Belajar mahasa jawaemoticon-Big Grin
emoticon-rose
tidak sesakti namamu
wis mangan ki?
wah ane bukan orang Jawa emoticon-Bingung
Saya gak paham banyak bahasa jawa eyang..
Btw, selamat belajar ya eyang emoticon-Ngacir
Mbah.... simbah bingung takon kaskus kuwi opo.
nanging mpun gadah aidi kaskus...
bingung niki putu ajeng njawab mbah..
emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By usagineko
hai aki...sungkem ah...


ndak usah sungkem wong kamu ora guanteng le
Quote:Original Posted By patchkom
salam sujud dari kulo emoticon-I Love Indonesia (S)


Emang aku iki bapakmu pake sujud segala
Eyang masih hidup? emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By marben
Saya gak paham banyak bahasa jawa eyang..
Btw, selamat belajar ya eyang emoticon-Ngacir


Yo wes orapopo le
Quote:Original Posted By kibabutuhondel2
wah ane bukan orang Jawa emoticon-Bingung


Woloh orang mana sampean
Quote:Original Posted By thebalcony
wis mangan ki?


aku puasa le ra mangan
Quote:Original Posted By nugrohoardyanto
tidak sesakti namamu


Tak santet mau sampean
Quote:Original Posted By id.pantek



jawa emoticon-Cape d... (S)


Opo le?
Quote:Original Posted By mascombrooo
Eyang masih hidup? emoticon-Ngakak


kurang ajar sampean
Quote:Original Posted By eyangsakti


ndak usah sungkem wong kamu ora guanteng le


ane.cantik mbah emoticon-Kiss (S)

ane tutupin pejwannya ya mbah emoticon-Cool