alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/538562608807e74c458b46e5/pc-battlefield-hardline
[PC] Battlefield Hardline
[PC] Battlefield Hardline

Quote:Release Date : 17 March 2015
Platform : PC , PS4 , PS3 , Xbox One , Xbox 360.
Engine : Frostbite 3.0
Genre: First-person shooter, tactical shooter
Publisher: Electronic Arts
Developer: Visceral Games



youtube-thumbnail



Join the Heist like a Pro.
A security truck loaded with cash lays abandoned in a parking garage, and you only have seconds to cram as much cash as possible into your backpack before the cops arrive. Stray bills flutter behind you as you make a mad dash for the elevators. When you get to the roof a teammate jumps on the zip-line, but you choose a more direct route and swan-dive over the edge of the building. Your chute deploys. Bullets are whizzing far too close for comfort. The moment you hit the pavement it’s a straight-out sprint to the getaway van. Sirens are blaring. Cops are on the way. And that’s when you notice the massive crane crashing down. This is just a day in the life of the Battlefield Hardline player.

Dramatic cops vs. criminals campaign.Crafted by the storytellers at Visceral, developers of the Dead Space trilogy, Hardline’s single-player story puts you in the shoes of detective Nick Mendoza in an episodic crime drama. Lead your crew and employ new tactics to gather intel, obtain warrants, and make non-lethal arrests.

The fastest Battlefield ever. The change from military conflicts to criminal encounters makes for a new, fast-paced take on Battlefield that has you playing on both sides of the law. Pull off the perfect heist and zip-line between buildings to get away with the cash, or pursue criminals in intense chases at blistering speeds and take them down – either way, the action will keep you on your toes. Even so, this is a true Battlefield experience. With destructible environments, modern-day weaponry, high-performance vehicles, and massive encounters, you’ll feel right at home.

New modes, new gadgets, new strategies. While classic Battlefield modes like Conquest remain intact, Battlefield Hardline features four all-new modes. Steal cash from armored trucks and make an escape in Heist; fight for control of a crate of loot in Blood Money; chase down criminals at high speeds in Hotwire; and save hostages in Rescue. Plus, new gadgets like the grappling hook and zip-line will change the way you play.



Get a Piece of the Action

SINGLEPLAYER

youtube-thumbnail



PLOT
Los Angeles is embroiled in a drug war and officer Nick Mendoza (Nicholas Gonzalez) has just made detective. Alongside his partner, veteran detective Khai Minh Dao (Kelly Hu), he follows the drug supply chain from the streets to the source. In a series of increasingly off-the-books cases the two detectives come to realize that power and corruption can affect both sides of the law.

Spoiler for Screenshot:


Spoiler for Video:






MULTIPLAYER

youtube-thumbnail


Spoiler for Screenshot:




Spoiler for Classes:


Spoiler for Maps:





BUY NOW !
BUY THE ORIGINAL VERSION TO SUPPORT DEVELOPERS ! BUY THE ORIGINAL , YOU GET THE GREAT FEATURES AND GREAT MULTIPLAYER EXPERIENCES !
It's a Cops vs Criminals World. You can raid vaults or save hostages. Which side of the law do you want to ride with?
Standard
DIGITAL DELUXE EDITION

Ultimate Edition


Spoiler for System Requirements:




Spoiler for FAQS:





Spoiler for Download Link:




Quote:RULES
Read The KASKUS RULES

1.Be Nice To Kaskusers
2.No SPAM
3.Dilarang Share Yang Menyertai Pornografi/Sara/Virus
4.Dilarang Berjualan
5.Dilarang Membawa Masalah Ke Thread Ini
6.No Insult/Flamming
7. emoticon-No Sara Please


Spoiler for Tetangga Battlefield:
apa bakal lbh berat dari BF 4 yah emoticon-Bingung (S)
wah bukannya dah mainstream game tema polisi heist gini ya
mw ane sih sekuelnya temanya perang nuklir gitu kyk stalker

tp bolehlah dicoba nih MPnya
saya agak curiga tentang game ini karena ini game bukan "Battlefield" temanya juga udah jauh dari battlefield ada kemungkinan ini game menggunakan nama battlefield untuk menarik pelanggan (Karena EA belajar dari kesalahan Medal of honor warfighter) saya saranin bagi yang tertarik game ini untuk ngga termakan demo di E3 tapi tunggu gamenya keluar dan cek actual gameplay dari para reviewers youtube
kok malah katanya, game ini lebih mirip payday2 ya?emoticon-Bingung
apakah battlefield banting setir jadi heist?emoticon-Bingung
Quote:Original Posted By ddikodroid
kok malah katanya, game ini lebih mirip payday2 ya?emoticon-Bingung
apakah battlefield banting setir jadi heist?emoticon-Bingung


Kemungkinan cuman cash in gan
karena Medal of honor ngga laku jadi mereka bikin game baru cuman dengan nama "Battlefield" biar ngejual
Quote:Original Posted By RK44


Kemungkinan cuman cash in gan
karena Medal of honor ngga laku jadi mereka bikin game baru cuman dengan nama "Battlefield" biar ngejual

Hoo, kok malah menurut ane ini bukti kreatifitas ya gan
BF gak mau kejebak ama COD series yang kejebak dengan perang yang makin lama makin futuris dengan cerita yang makin gk masuk akal.
Malah menurut ane ini bagus, dimana FPS jadi polisi gamenya juga hampir gk ada sekarang. Isinya warfare semua.
Kalau menurut ane sih konsepnya ini fresh, tapi semua kembali ke masing-masing
seri terbaru dari battlefield emoticon-Genit
jadi polkis emoticon-Bingung (S)
nunggu rilis nya aja dah emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By uwuwuwu

Hoo, kok malah menurut ane ini bukti kreatifitas ya gan
BF gak mau kejebak ama COD series yang kejebak dengan perang yang makin lama makin futuris dengan cerita yang makin gk masuk akal.
Malah menurut ane ini bagus, dimana FPS jadi polisi gamenya juga hampir gk ada sekarang. Isinya warfare semua.
Kalau menurut ane sih konsepnya ini fresh, tapi semua kembali ke masing-masing


Setuju...BF series dilanjutin terus juga bisa mentok storyline nya.

bagus dah

out of the box akhirnya si battlefield ini emoticon-Smilie
akhirnya BF ada juga kreativitasnya emoticon-Big Grin
agan agan ,
Battlefield Hardline release 21 Oktober 2014 emoticon-Matabelo
plus NEW TRAILER ! OFFICIAL !emoticon-Matabelo
uhuy,patut dicoba nih fpsemoticon-Matabelo
tapi kere juga kalo mau beli duet sama COD:AW n FC4emoticon-Hammer2
ini gameplaynya beda dr kebiasaan seri battlefield nih. mgkn sutradaranya sdh ganti ya... ditunggu nih ini game. bs bengkak nih harddisk ane, soalnya banyak game baru yg muncul akhir tahun
edan, blom lama keluar bf4 udah ada lagi seri barunya, kok kayak tambahan NFS+BF ditambah cops n robber ya emoticon-Big Grin
apakah ini game husus online ? atau ada campaign story nya ?
semoga Battlefield Hardline masih support VGA DirectX 10.1......emoticon-Malu (S)
seperti bf4