alexa-tracking

Perbedaan 'some' dan 'any' (English Tutorial)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52ea0fad118b4629138b4622/perbedaan-some-dan-any-english-tutorial
Perbedaan 'some' dan 'any' (English Tutorial)
Selamat sore gan...emoticon-I Love Kaskus (S)

Tahukah agan perbedaan antara some dan any? Kalau belum, mari kita saksikan video ane berikut ini...

Kojur aku

nerangno basa inggris, ning nganggo basa inggris.
mbok yo piwulang nganggo basa jawa.
Perbedaan 'some' dan 'any' (English Tutorial)Perbedaan 'some' dan 'any' (English Tutorial)Perbedaan 'some' dan 'any' (English Tutorial)
Quote:


nggak bisa basa inggris ya gan
KASKUS Ads
Quote:


Kedahipun ngagem boso punopo, Kanjeng?

Menawi ngagem boso jawi, kadosipun langkung awrat.


Btw, nice share, Gan
Quote:


wah sami mboten saged basa inggris nggih mbah?
monggo sareng kulo mawon kursusipun emoticon-Ngakak (S)
TS menawi saged mboten sah ngagem vidio, mboten saged bafer kulo.