alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52d7ec82c3cb17207c8b4814/hudang-sare-ninyuh-kopi--udud--ngakus-asa-ngenah-euy
Smile 
Hudang sare ninyuh kopi + udud = nga'kus asa ngenah euy
cobaan geura kang geunah rasana dijamin ker tariris kieu mah mantep
mantab emang ngopi sambil ngaskus ampek pagi emoticon-Angkat Beer
muhun ieu ge kang.. raos.. komo persib menang...
Quote:Original Posted By esiaonline
cobaan geura kang geunah rasana dijamin ker tariris kieu mah mantep


Saarua baraya.. Tmbah super mantap baraya..
Quote:Original Posted By prabu.enkku


Saarua baraya.. Tmbah super mantap baraya..


ku samsudin mang tegepp
waduk ah, naha urang kalah tunduh deui ieu mah emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By dhiefold
waduk ah, naha urang kalah tunduh deui ieu mah emoticon-Ngakak


zzzz, aya si boss emoticon-Sorry
aslina mang ieu bari ngemil roti nikmat euy emoticon-Belo
×