alexa-tracking

Nothing Else Matters versi sunda

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52d744f3c2cb1706688b45a2/nothing-else-matters-versi-sunda
Nothing Else Matters versi sunda
Pagi gan..
Sorry klo emoticon-Blue Repost newbie lg coba2 bikin thread nih



Nothing Else Matters versi sunda


“Euweuh Deui Nu Sejen”
“ Nothing Else Matters “

~ METALLICA ~

So close, no matter how far
sakitu deukeutna teu paduli jauh
Couldn’t be much more from the heart
teu bisa ngaleuwihan ti jero hate
Forever trusting who we are
salilana percaya saha diri urang
and nothing else matters
jeung anu laina teu berarti nanaon

Never opened myself this way
teu pernah muka diri siga kieu
Life is ours, we live it our way
hirup milik urang, urang jalani kucara sorangan
All these words I don’t just say
sakabeh ieu kecap teu saukur ucapan
and nothing else matters
jeung anu laina teu berarti nanaon

Trust I seek and I find in you
percaya anu ku urang diteangan jeung dipanggihan dijero diri anjeun
Every day for us something new
tiap poe eukeur urang sagalana anyar
Open mind for a different view
muka pikiran jang pamahaman2 anu beda
and nothing else matters
jeung anu laina teu berarti nanaon

never cared for what they do
teu paduli naon anu ku batur digawekeun
never cared for what they know
teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun
but I know
tapi urang nyaho

So close, no matter how far
sakitu deukeutna teu paduli jauh
Couldn’t be much more from the heart
teu bisa ngaleuwihan ti jero hate
Forever trusting who we are
salilana percaya saha diri urang

and nothing else matters
anu laina teu berarti nanaon

never cared for what they do
teu paduli naon anu ku batur digawekeun
never cared for what they know
teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun
but I know
tapi urang nyaho

Never opened myself this way
teu pernah muka diri siga kieu
Life is ours, we live it our way
hirup milik urang, urang jalani kucara sorangan
All these words I don’t just say
sakabeh ieu kecap teu saukur ucapan

Trust I seek and I find in you
percaya anu ku urang diteangan jeung anu dipanggihan dijero diri anjeun
Every day for us something new
tiap poe eukeur urang sagalana anyar
Open mind for a different view
muka pikiran jang pamahaman2 anu beda
and nothing else matters
anu laina teu berarti nanaon

never cared for what they say
teu paduli naon anu ku batur diomongkeun
never cared for games they play
teu paduli manehna rekmaenkeun naon
never cared for what they do
teu paduli naon anu ku batur digawean
never cared for what they know
teu paduli naon anu ku batur dikanyahokeun
and I know
urang nyaho

So close, no matter how far
sakitu deukeutna teu paduli jauh
Couldn’t be much more from the heart
teu bisa ngaleuwihan ti jero hate
Forever trusting who we are
salilana percaya saha diri urang
and nothing else
anu laina teu berarti nanaon


emoticon-Ngakak
wkwk ngapa ente bre? emoticon-Ngacir
Zombie lagi emoticon-Takut (S)
×