alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52d51e55118b4672358b46c7/asli-wong-tegal

Asli Wong TEGAL

Assalamualaikum .. Wr .b

thread kiye khusus wong tegal ya , sing dudu nyimak bae emoticon-Ngakak
aja pada gemboran brisik mengko momode melu kentir emoticon-Ngakak

gan sing asli wong tegal pada ngumpul, Rika kabeh pada absen asli tegal desa ndi ya emoticon-Ngakak
nyong seneng dadi wong tegal, bahasane kentir2 nemen, kaya contohe :
* anak lanang = Walademoticon-Ngakak
* pacar = tarok , ( kharim ) emoticon-Ngakak
* mama a.k.a mane = JOK emoticon-Ngakak
* Teman = Jakwir emoticon-Ngakak
esih akeh nemen kosih keder dewek emoticon-Ngakak sing bisa nambahi ya tambahi emoticon-Ngakak

wes gagiyan sag seg dangkati emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

salam NGAPAK emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

NB : TS saiki ngasabe nang jakarta, balike 1th pisan , kayong kangen nemen sung karo kota tegal



Spoiler for komentar satu guru satu ilmu:


ana sing nyekel peleman teka kang emoticon-Ngakak
Spoiler for :


Diubah oleh rambut.silit
Urutan Terlama
Halaman 1 dari 5
nyong tanggane rika kang, wong kebumen emoticon-Ngakak
Quote:


rika kebumen gan emoticon-Ngakak , salam nggo mane bapane rika sing sedulur lanang emoticon-Ngakak
ane tegal gan
kraton emoticon-Big Grin
kue kharim karo walad bahasa arab um emoticon-Ngakak (S)
Quote:


siap gan emoticon-Ngakak
kumpulna wong ngapak gan emoticon-Ngakak
Quote:


rika kraton mangdi ne PIUS ?? emoticon-Ngakak , iya gan secara tegal isine arab bledug emoticon-Ngakak
wah kulo nyimak wae
rodok ra paham mas
Quote:


wes gagiyan sag seg dangkati aja kesuwen pait emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
nt jkartane ndi, q y sng tegal, saiki q ng jkrta.

salam ngapak

slawi hadir
Quote:


wokeh gan , monggo sambil ngopi emoticon-Ngakak
Quote:


rasah grusa grusu,sing penting klimaks kang emoticon-Ngakak
Quote:


kerja nang daerah slipi gan , rika jakartane ndi ?? yuh angger balik moci nang AAS emoticon-Ngakak
Quote:


rika kaya pan di jejeli kamir arab gan nganti klimaks emoticon-Ngakak
nyong tegal jon,jlan poso....

sih balike setaun sapisan?kayong betah ya nang jakarta emoticon-Ngakak
Quote:


q timur gan, insyaAllah wulan 4 q pan blik kie... bareng ra? cipok ya... moci karo ndopok... haha emoticon-Ngakak
Heh wong krandon geh tambai

Kakang : sahang

Adik : yarik

Bapak : jasak

Kepala : patak

Minum : nginung

Didokon pejwan ya ndon emoticon-Angkat Beer
Quote:


iya kyeh , anak bojo nang kene , jalan poso perek pasar beras gan ?? nyong ndisit sekolahe DWP oh emoticon-Ngakak
Quote:


haduh nyong ora bisa oh , bada bae yuh cipokan karo mendoan jahe susu emoticon-Ngakak
Quote:


emoticon-Ngakak siaaaap , rika wong ndi bol emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
hahaha wong edan kabeh.. aku rodo ngetan ngidul sithik... PURWOREJO BERIRAMA
ning jakarta dadi juragan warteg apa pimen um ? emoticon-Ngakak
Halaman 1 dari 5


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di