alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52bab6dea1cb173f708b4586/hebatnya-kartu-as-bb
hebatnya kartu AS (bb+)
"hebatnya kartu AS"

Koen lek dadi Arek lanang iku kudu wajib duwe kartu AS iki, nyoh simak'en dewe !

1. Utekmu kudu war-AS !

2. Ojok sampek seneng ngombeh mir-AS !

3. Kudu pinter golek ber-AS !

4. Gak oleh mal-AS !

5. Manuk'e kudu isok ker-AS !

6. Lek pas nang kasur kudu gan-AS !

7. Lek wes kadung muncrat pasti der-AS !

8. Isok garakno arek wedok lem-AS !

9. Lek pas "hohohihe" isok garakno arek wedok pu-AS !

10. Lek wes kadung merem-AS, isok garakno arek wedok mbengok m-AS, m-AS, m-ASukin m-AS !

Khusus kartu AS seng nomer 6 sampek 10 "DON'T TRY THIS AT YOUR PACAR" rek, soale iku khusus digawe seng wes duwe bojo thok, lek jomblo karo sabun ae wes cukup kok :v
╋╋ム╋╋ム=D╋╋ム╋╋ム
pertamaxxx m-AS
marim-AS rem-as rem-as emoticon-Cape d... (S)emoticon-Cape d... (S)
emoticon-Cape deeehhcdemoticon-Cape deeehhcd
As-u emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By HMADUN
As-u emoticon-Ngakak
wk wk wk.. ngakak bro..
wk wk wk.. ngakak bro..
Quote:Original Posted By nyutyeah
wk wk wk.. ngakak bro..
ngakak gan emoticon-Cape d... (S)emoticon-Cape d... (S)emoticon-Ngakak
emoticon-Bingung translatenya dong gan, emoticon-Ngakak bingung sendiri w
Quote:Original Posted By radenzidho
emoticon-Bingung translatenya dong gan, emoticon-Ngakak bingung sendiri w
Hahaha.... emoticon-Ngakak
kocak
rung duwe bojo iki jal emoticon-Sorry
boso opoooo iki...
kata2 terakhirnya wkwk banget
wkwk lucu banget gan emoticon-Ngakak
Dasar mAS mAS emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By chartawan
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak