alexa-tracking

MASKAPAI TEGAL AIR NGAKAK GAN

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52b9696338cb17ee368b4746/maskapai-tegal-air-ngakak-gan
MASKAPAI TEGAL AIR NGAKAK GAN
permisi ini thread ane selanjutnya...

silahkan dipahami sendiri,,,,

sekedar lelucon...

Maskapai Tegal Air
Baru saja di launching pesawat baru "TEGAL AIR" yang sangat nasionalis fanatik kedaerahan. Saat pramugari ngasih instruksi ke penumpang pesawat, beginilah jadinya:

"Dulur-dulur penumpang, delat maning kapal mabur pan mabur. Sadurunge, nyong karo pramugrari liyane pan nuduhna carane ngadepi keadaan darurat. Klambi plembungan ana nang slesepan ngisor jok, dingo dong kapal mabur mandeg nang duwur laut."

"Carane njukut klambi sekang slesepan terus dingo, tarik taline ben klambine mlembung, endah sampeyan ora pada klelep nang laut. Ati-ati aja dibeset mengko klambi plembungane modol-modol terus sampeyan bisa modar. Pipa karet didamu ben lampune kedap-kedip dadi bisa dideleng sekang kadohan. Klambi kuwe aja dicolong utawa digawa balik, angger konangan bisa ditempiling koen."

"Motor mabur kaya kiye ana nem lawange, loro nang ngarep, loro nang sewiwi, terus loro maning nang mburi. Angger pesawat kurang hawa nggo ambekan, mengko metu dewek masker oksigen sekang loteng. Angger masker mecotot, gagiyan dingo, ambekan kaya biasane bae, aja ngos-ngosan, marakna liyane pada wedi. Semene pengumuman sekang enyong, angger pan maca majalah apa Koran, kuwe ana nang slesepan jok ngarepe koen kabeh. Angger pan mutah nganggo plastik nang ngisor jok. Aja janji mutah koprat-kaprit njijeni nemen, inyonge sing repot ndadak ngresiki ana apa."

"Angger pan nguyuh jumblenge nang mburi. Aja nguyuh karo udud, kapan konangan diuyuhi sisan kon. Aja ngising disit ya.. nek mabur, mbokan taine nibane ndase wong-wong sing nang pasar, Nek kebelet nemen ya sabar ndisit nang bandara bae ya.. mengko nek mudun. Aja nguyuh nang jumbleng ngarep, kae jumblenge wong sugih.."

"Wis lah..cangkeme teol, moga-moga slamet waras bregas bisa mudun maning. Kaya kuwe bae ya, suwun.. Oh iya, njaluk pangapurane ya, mbokan ana sing nggawa endog kapan laka ya tahu kuping, tulung aku njaluk saanane, inyong ngelih nemen awit manjing during mbadog."

Jika berkenan tinggalkan Comen dan

jika suka tinggalkan emoticon-Blue Guy Cendol (L)

jangan emoticon-Blue Guy Bata (L)emoticon-Blue Guy Bata (L)
Edan!!! ... Istri ane orang ngapak gan. Ane ngakak mbaca "jumblengan ..."

emoticon-Ngakak: emoticon-Ngakak: emoticon-Ngakak:
gokil penerbanganya
emoticon-Ngakak bikin senyum sendiri ini Gan .. suatu saat mungkin bisa terjadi bener nih
nice jokes ganemoticon-Traveller
Penerbangan yang kocak emoticon-Ngakak (S)
joke yang cerdas gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Rate 5 Star
WarteG Airline , aja kaya kue ya mending kaya Roti.. ikutan gan emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
kalo bisa ada ilustrasi maskapainya gan pake sotosop hehehe...emoticon-Ngakak
wkwkwkwkw emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
hahaha
lumayan lah, ane jadi emoticon-Ngakak (S)
hahahaahahahaha,ngakak ane gan,meskipun g smuanya ngerti artinya
gak ngerti maksudnya gan
ya ojo kayak kuwi lah mas e..
wkwk kok bisa gitu ya gan maskapainya emoticon-Ngakak
jumbleng e dikuras gan dikuras, emoticon-Ngakak

ben ra penuh, mbokan arep ana sing nganggo maning nang pesawat emoticon-Ngakak
curiga ini

TS kayanya bikin thread sesuai dengan pengalaman pribadi
jangan" ts ya pramugarinya emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
hahaha kocak bgt gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
bikin emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak sendiri ini Gan
Ngakak sung emoticon-Big Grin