alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Entertainment / Jokes & Cartoon /
akibat berburu burung di desa
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52b4c7f2c3cb170f4c8b471c/akibat-berburu-burung-di-desa

akibat berburu burung di desa

Alkisah esuk iku Sardot karo Sodron gowo bedhil mergo pengen berburu...

Sodron : doot...piye yen saiki targete nembak garangan sing biasane mangan wedusmu kae...??

Sardot : waduuuh...yen garangan susah mburune dron...mending nembak BAJING sing biasane nongkrong neng wit klopo sisih kulon kae...

Sodron : waah...bener kowe doot...aku awit mbiyen pengen nembak bajing kae mergo sering nyolong duren,,duku,,rambutan nang kebonku...Malah bojoku pas nang kebon,yo arep dicolong karo Bajing kae...

Sardot : yen sing arep nyolong bojomu pas nang kebon kae dudu bajing dron,.,,tapi aku...wekekekekek

Sodron : pantesan Bajing kok gundule ireng karo gingsule pitu...haa hag hag...

Sardot : eh dron ...lha kae bajinge wes muncul karo angop...koyone lagi tangi turu kae...

Sodron : wah...minggiro dot...aku wae sing nembak bajinge (langsung ambil posisi siap nembak)

''Siaaap....1...2....3..........DUOOOOOORRRRR...!!!!!!!!!"

*Mergo krungu suoro tembakan,, bajing iku spontan langsung endo (menghindar) karo salto trus melet2 ngece..

Sodron : kaaampreeet...ora keno doot...Bajinge malah ngece...

Sardot ; wkwkkwkwkwkwk....minggir..minggir...Saiki gantian aku sing nembak..

"Siaap...1...2...3......DUOOOOOOORRRRRR!!!!!!"

*Saknaliko bajinge koprol ping telu trus goyang2ke bokong + buntute neng arahe Sardot...

Sodron : wuekekekekkek...kowe yo diece karo bajinge doot...

Sardot : DASAAAR BAJING WEDUUSSS....(emosi)

Sodron : lhoh...kowe ameh ngopo doot???

Sardot : AKU RA TRIMO DRON YEN DIECE BAJING KAE...(Nyincing kathok)

Sodron : trus yen gak trimo arep ngopo dot??

Sardot : AKU AREP MENEK WIT KLOPO KAE TRUS NANTANG GELUT KARO BAJINGE...(tambah ngamuk)

"PLAAAAKKKKK" (lambene Sartdot ditapuk sandal)

Sodron : lhoooh bajinge ilang doot...koyone wes mlayu...

Sardot : kuwi mergo bajinge wedi yen tak tantang geluut...wuekekekekkekek...

"PLAAAAKK.." (lambene ditapuk sandal mneh)

Sardot : eh kae ono manuk emprit 3 neng wit pete dron...

Sodron : aku awe sing nembak ...gantine bajing sing ilang...

"1....2....3....DUOOOOORRRR!!!

"Tlepppuk...Tleepuuk..Tleepukk...(emprite ciblok kabeh)

Sardot : hebat kowe dron...skali tembak langsung keno 3 manuk...

Sodron : saiki giliranmu doot...kae neng wit nongko ono rombongan manuk thilang sing mencok...

Sodron : oke komandan...

"Siaaap....1...2...3......Nyooooohhh...DUOOOORRRR...!!!

"Gedebuug...gedebuuug...gedebuuug...gedebuuug..."

Sodron : edaaan sing ciblok papat dooot..TAPI KOK...

Sardot : tapi opo dron...

Sodron : tapi sing ciblok dudu manuk tilang dooot..nanging NONGKO sing ciblok...wkwkwkwk barti kowe gagal nembak manuk doot...

Sardot : aku ra gagal dron...sebab ...

Sodron : sebab opo doot...

Sardot : disamping aku nembak nongko,,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
........TEMBAKANKU YO KENO M*NUKE MBAH MUKRI SING LAGI MENEK NENG WIT NONGKO KUWI....LHA KAE MBAH MUKRI YO CIBLOK LAGI PRINGISAN KARO NDEKEP M*NUK'E DRON... emoticon-Ngacir2emoticon-Ngacir

maaf garing, masih newbie sih emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Urutan Terlama
Halaman 1 dari 2
wkwkwk parah sarah target emoticon-Ngakak
nggak ngerti bahasa nya emoticon-Sorry

coba bahasa indonesia emoticon-I Love Indonesia (S)
nggak ngerti bahasa nya emoticon-Sorry

coba bahasa indonesia emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:



wkwkwwkwkw,,, suwun suhu emoticon-Ngakak
Quote:



pake google translate aj gan,,,
kira kira begitu lah, walaupun kosa kata agak berbeda emoticon-Ngakak

janganlupaemoticon-Blue Guy Cendol (L) y gan

aku anak RIAU

mana saya tahu bahasa apa iniemoticon-Malu (S) coba aja bahasa indonesia gansemoticon-I Love Indonesia
Gemblung
emoticon-Mewek sedih banget gan ceritanya

Sedih ga ngerti emoticon-Hammer2
Quote:


emang tau gan artinya emoticon-Ngakak
Quote:



ckckckckkckckckc
yang penting makasih gan uda mampir trath ane emoticon-Big Grin emoticon-Ngakak
Quote:


insya alloh coba kapan2 ane pke bhasa indonesia,,
suwun masukannya gan emoticon-Shakehand2
weleh...ora ngerti aq
Kok isinya sama kaya thread yang di sebelah.. cuma beda judul tapi tetep aja sedih ane ga tau artinya emoticon-Sorry
Koplak gan, bikin ane ngakak, ane ngakak karena ga tau artinya gan
emoticon-Ngakak
hahahahahaha,
ketawa duluan,ngertinya ntar aja dah
emoticon-Ngakak
hehe..kocak gan.awas salah tangkap burung y
koplak tenan iki
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
ga ngerti gan..
mungkin bawah ane ngerti emoticon-Ngakak
wakakaakakak
jokeeee nyaaa koplaaak benerrr,gannn emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
manuk.e mbah mukri ketembak yo mesakne gan. emoticon-Ngakak
Halaman 1 dari 2


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di