alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/529dbf19fbca17fb7500028c/tips-pasea-only-sunda
TIPS PASEA( only sunda)
TIPS PASEA( only sunda)
TIPS PASEA( only sunda)

Kaskuser yang baik pasti bantu Rate
TIPS PASEA( only sunda)
~~TIPS PASEA
TIPS PASEA( only sunda)TIPS PASEA( only sunda)

1" mun keur pasea tong bari hitut ,da moal puguh atuh paseana ge(bisi juralit)

2". lamun bosen pasea jg kabogoh cobaan jeung jet li, jackie chan, barry prima, atawa aa boxer dijamin bakal bengep.
...

3" mun keur pasea ulah make tips dan trik, da lain keur ngisian soal UAN.

4" mun rek pasea alungkeun weh ipad k kabogoh insaalloh pasea hnteu tulus, nu puguh mah beak duit sateh.

5" mun pasea teu beres", curhatkeun weh ka Mamah Dedeh.

6" mun pasea omat ulah sorangan , mun sorangan lieur sorangan pan?.

7" mun keur pasea kajeun ngaleos weh indit, mun ditanya rek ka mana, jawab weh "rek meuli mobil mercy Jeung gehu lapar kituh.

8" mun pasea jarak jauh . omat pake hape . tong make mutu da lain rek nyambel goang atuh.

9" mun keur pasea ulah ngan papelong hungkul da lain maen catur atuh ari maneh.

10" mun keur pasea,, alungkeun duit ka beungeut na kabogoh,trs ngomong,,"tah jang meuli mobil" lgs eureun +nyium geura sok coba'an.

11" mun keur pasea popolkeun ti kotok ka irung kabogoh, moal teu pi paseaeun eta mah, dijamin.

12" mun edek pasea Kudu aya lawana, maenya pasea sorangan. lain pasea mun sorangan mah, nu aya nugelo eta mah.

13" lamun deuk pasea omat tong mawa roko,kopi komo deui jeung bala-bala mah,da lain deuk ngaronda sateeeh.

14" lamun dek pasea komo jeung kabogoh, tong deukeut imah RT/RW , ngke kalah jadi dikimpoikeun, lain dek pasea atuh jadina.

15" kudu boga kabogoh,lawan,piomongun keur d ajak pasea.. Mun teu rek kumaha cik?

16" mun pasea tong make pangarang,jarum ato bedog,matak picilakaeun.mending sadiakeun bantal jeung kasur,(hees).

17" bisi aya org ka 3, krn pasea, tambahan org ka 4,5 nepi ka 100 jd lain pasea deui eta mah, tawuran nu aya, omat ulah, goreng..

18" mun pasea sadiakeun tempat jang pasea,ulah bioskop ato dinner make lilin meh romantis.atuh moal pasea jd dahar nu aya.

19" kudu aya lawan,omat kudu jelema,tong jeung domba,ato munding kajaden,bakal eleh urg. Omat ulah fisan.

20" mun edek pasea Kudu boga maslah heula jeung kabogoh,minimal salingkuh kapanggih. Insya allah bakal jadi tah pasea'na.
wah asa inget ka CANGEHGAR emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By budakbodoh
wah asa inget ka CANGEHGAR emoticon-Ngakak


bener ,ampir miripemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
hahaha TS koplak euy
TS kurang sakeclak deui yeuh jigana hahahah emoticon-Ngakak
emoticon-Ngacir2emoticon-Ngacir2emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
bahasa indonesiain dong ane gapaham
pasea jeung aa boxer tuda, nya puguh we barengep. sok mun pasea na jeung si olga mah lain barengep, dobol bujur nu aya. bener teu?