alexa-tracking

GUYONAN YOOK :) (SUROBOYO MONGGO MLEBU)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/529c01aef9ca17b56c0000de/guyonan-yook--suroboyo-monggo-mlebu
GUYONAN YOOK :) (SUROBOYO MONGGO MLEBU)
SORRY NEK REPOST YO MAS...

KULO CUMA PENGEN GUYONAN

MONGGO DI ONJOK.. emoticon-Ngakak


Guyonan yok!

Nang Daerah cedhak kenjeran, ono klinik jenenge "TONG PES". nang kono ditulisi

Sopo ae sing berobat nang kono gak waras, dhuwite dibalekno sampek 5x lipat.

Saben dinoklinik iku rame terus, gara-gara slogane sing provokatif. Tapi yo ngono,

saben berobat nang kono, pasienne mesti waras. Durung tau ono sing komplain, gara-gara ga' waras.

Akhire ono arek jenenge Puguh cungkring iseng2, pengin ben klinike ga' iso nangani ben dhuwite iso mbalik 5x lipat.

Dhewe'e ngarang penyakit sing kiro2 aneh, sing wong durung tau krungu.

"Bib, aku iki koq duwe penyakit aneh yo?", Curhat nang tabibe TONG PES

"Penyakit opo cak?" Jare tabibe

"Iki lho bib, aku ben mbadhog koq ga' kroso opo2. Pedes, asin, legi, ga' kroso blass."

"Owalah, iki ngono penyakit gampang diwarasno. Mei chan, tulung jupukno

obat no. 7"

"Iki cak obate sampeyan ombe saiki. ono perubahan opo ga'?"

"[Aku pura2 ga' kroso opo2 ah ben dhuwite iso mbalik]" Mbatine puguh.

Barang diombe, eh... puguh keceplosan "Jancoook iki nganu dudu obat bib, tapi telek pitik,

matamu picek tah"

Tabib "Wah, berarti wes waras raimu... cangkemmu wes iso ngrasakno telek pitik barang"

Akhire puguh mulih karo nggremeng ga' mari-mari.. "Asuu, wedhooss, gatheli tabib iku"

Minggu ngarepe, puguh iseng maneh, pengin berobat nang klinik TONG PES.

" Mugo2 aku ga' apes cok, Entok duwek akeh gae nggarap wedok'an"

"Bib, aku duwe penyakit aneh"

"Opo iku?"

"Ngene bib, aku akhir2 iki koq gampang lalian. Jek tas 5 menit nggacor wes lali opo sing di nggacorno"

"walah... gampang iku"

"Cok, asuuuu, koq ngomong gampang meneh?", batine puguh sing wes merinding ra karuan.

"Mei chan, tulung jupukno obat nomer 7", jare tabibe..

"Bib ojo gatheli yo raimu cok, aku moh nek obat no. 7"

"Lhaa opo'o?"

"Iku duduk obat suu, tapi telek pitik"

"lha iku raimu eling cok, berarti penyakitmu wez waras pek!!!"

"Wes bib, ga' sudi aku ga' kate brobat meneh. Gatelli ben nang kene

disuguhi telek pitik. Apes tenan awakku"

Tabibe ngguyu cekikikan...!

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak


SING NGGUYU HARAP KIRIM CENDOL emoticon-Matabelo emoticon-Matabelo
PERTAMAX TA??? emoticon-Matabelo emoticon-Matabelo
gagal pertamax yak emoticon-Ngakak
lucu ganemoticon-Ngakak
suroboyoanemoticon-2 Jempol
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
Apes bener
Tabibnya pinter
salah kamar nih, harusnya di SF jokes
Jancuk Nggateli emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
nggateli emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak . onok onok ae emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak asuuuu ngakak cuk mocone. pantes ae podo waras kabeh seng berobat nang kono emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak lah dikei telek'e petek, podo gak balek meneh pasien2'ne
ndas mu cok emoticon-Ngakak
pekok kowe cukk wwwkwkwkkwkwemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
wkwkwkwk
nggatheli kon gan
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

Ancen TONG PES jancokan... mosok pasienE diKei telek...

Jancok tenan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Repost
cook asu TONG PES iku emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
Bisa aja
hahahha tabib tabib emoticon-Ngakak
bikin lagi gan..
ane baca dlu gan emoticon-Malu (S)
telek'e pitik, gak silite pisan cak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

salam jancok arek suroboyo
Bujubuset..., bahasa apaan iki...
Boso jowo nya beda ama kampung ane Gan...
×