alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/529ad0d1118b463f0f00005d/news-rip-paul-walker
NEWS RIP PAUL WALKER
Pelakon siri Fast Furious, Paul Walker dilaporkan meninggal dunia di dalam sebuah kemalangan ngeri yang berlaku di Santa Clarica, California beberapa jam yang lalu.

Paul yang terkenal dengan watak Brian O’Connor dikatakan gagal mengawal Porshe Carrera GT baru milik beliau sebelum melanggar sebuah tiang telefon di tepi jalan yang mengakibatkan kenderaan tersebut meletup.

Turut meninggal di dalam kemalangan ini ialah seorang penumpang yang masih belum dikenal pasti. Beliau dilaporkan berada di Santa Clarica untuk mengadiri sebuah pameran kereta yang dianjurkan untuk mengutip derma untuk mangsa Taufan Haiyan di Filipina.

Paul Walker dikhabarkan sebagai penumpang dalam kejadian maut ini dan bukannya sebagai pemandu seperti laporan awal.

Kematian beliau sangat mengejutkan kerana hanya 2 hari yang lalu sebuah teaser untuk Fast and Furious 7 menunjukkan babak beliau di majlis pengkebumian Hahn (lakonan Sung Kang) yang terbunuh di dalam kereta yang juga terbakar. emoticon-Matabelo

Kami difahamkan penggambaran filem Fast and Furious 7 masih belum selesai dan kematian watak utamanya pasti akan menyebabakan pertukaran jalan cerita. We will miss you Brian O’Connor. Keep on speeding on the other side

TKP1 : NEWS RIP PAUL WALKER

TKP2 : NEWS RIP PAUL WALKER

TKP3 : NEWS RIP PAUL WALKER
turut berduka gan
1 lagi
emoticon-Turut Berduka salah satu aktor idola ane emoticon-Turut Berduka
RIP emoticon-Berduka (S)
ane harus dateng ke pemakamannya nih emoticon-Mewek
banyak banget gan ini jadi bosen emoticon-Cape d... (S)
R.I.P.
Ampe remuk begitu emoticon-Belo
REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost REPOST!!! emoticon-Repostemoticon-Repostemoticon-Repost

fast furious gimana dong kelanjutannya
masa ganti pemaen
bahasanya kok aneh gan
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

udah banyak gan yg ngepost trit beginian gannemoticon-Big Grin
sekarang cepet2an aja yg ngisi foto2 ter-ypdate gan..

turut berduka dehhemoticon-Berduka (S)emoticon-Berduka (S)emoticon-Berduka (S)
+1 buat trit emoticon-Blue Repost
RIP om Paul emoticon-Berduka (S)
#RIPost paul walker
dah basi gan beritanya
udah byk bgt thread gini emoticon-Cape d...
ane ikut sedih gan