alexa-tracking

ayo seng wani padu rene melbu

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5283765d1bcb171640000006/ayo-seng-wani-padu-rene-melbu
ayo seng wani padu rene melbu
oassssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu emoticon-Marah emoticon-Blue Guy Bata (L) emoticon-Najis emoticon-DP
jyancokkkkkkkkkkkkk nyowomu piro suwwwwwww hagrhhhhhhhhhh emoticon-Marah
ndi kie gentho2 ne lounge don melbu rene suwww
tak pateni ndasmu siji2 emoticon-fuck
KASKUS Ads
olga gan? pacarnya bawah ane tuh
Ouphtaenit
ngomong opo toh ???? emoticon-Ngakak
gaje lo emoticon-fuck
emoticon-Big Grin tulung garuke silitku gan...
gatel nemen iki...emoticon-Hammer (S)
selain thread ga bermutu
kaskus juga mulai terkontaminasi bahasa jawa. emoticon-Najis
-- gak wani tapi mungkin-
iki mau ngunu mendung peteng jan-jane yo udan deres tapi ra sidoh udan, kawet sore mau wetengku wes luwe ngenteni bakol bakso podoh ra eneng seng mbakol. Siraku ngene iki lagi ngelu amergo wetengku luwe arep ngopi yo jek wayah sore ora pantes jarene.

Iki ceritoku, opo ceritomu?
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:




montor ngangkrak neng bengkel raiso ogel-ogel...
rasane uripku mung kari tengel-tengel....
nepi nang kuburan golek tembusan togel....
nomer ngeslong teros aku tambah dedel duwel.....

ooooooo..... gathél......

iki lagu lo... piss
Quote:




Quote:

lawakanmu apik su emoticon-Angkat Beer
opo iki, iki opo?
Spoiler for mampir gan:
Cacad dari orok emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
kesuwen ngenteni baksoe kasmijo tuku mie godok ae neng warunge ngatemo

iki manganku, opo manganmu?
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:

aku rung mangan
ngko bengi ge ae mangan
lek rung ngelih rung mangan