alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5280492f148b46527b000002/tech-news-sayyad-2-sam-terbaru-iran
Cool 
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
Photos: Iran Inaugurates Production-Line of Sayyad 2 Missiles
Report by Fars News Agency; photos by Islamic Republic News Agency
7/11/2013

The Iranian defense ministry on Saturday inaugurated the production line of its powerful and high-precision missiles dubbed 'Sayyad (Hunter) 2'. The production line of the missile was launched in a ceremony attended by Iranian Defense Minister Brigadier General Hossein Dehqan.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

"The designing and production of Sayyad 2 missile was brought on agenda to have the needed defensive tool for confronting (possible) air raids," Dehqan said, addressing the ceremony in Tehran today.

"The missile enjoys a solid fuel engine with a combined guiding system and high operational capabilities," he added.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Dehqan explained that Sayyad 2 is a missile for mid-range and high-altitude air defense systems, designed based on the state-of-the-art technologies which can destroy different types of helicopters, drones and targets with small radar cross-section and high speed and maneuverability within its operational range.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Iran successfully test-fired its latest air-defense missile system, Sayyad 2, in 2011.

Iran had earlier unveiled Sayyad 1 surface-to-air missile which is a two-staged air defense missile that is capable of destroying targets with low Radar Cross Section (RCS) at low and medium altitudes.

The system enjoys the capability to defuse jamming and electronic warfare attacks.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Sayyad 2 is an upgraded version and enjoys higher precision, range and destruction power compared with its previous version.

Iran announced in August that it has used the latest home-made missile production, Sayyad 2, in its sophisticated S-200 anti-aircraft system.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Commander of Khatam ol-Anbia Air Defense Base Brigadier General Farzad Esmayeeli told reporters in Tehran at the time that the country has used "Sayyad 2 missiles in its S-200 defense systems", adding that the restructuring of the system was the result of the industrious efforts made by experts at the Iranian defense industries and his base.

In November 2010, Iran successfully test-fired its sophisticated S-200 anti-aircraft missile systems.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Iran's S-200 system is a very long range, medium-to-high altitude surface-to-air missile (SAM) system designed to defend large areas from bomber attack or other strategic aircrafts. Each battalion has 6 single-rail missile launchers and fire control radar. It can be linked to other, longer-range radar systems.

Each missile is launched by 4 solid-fueled strap-on rocket boosters. Maximum range is between 200 and 350 km depending on the model. The missile uses radio illumination mid-course correction to fly towards the target with a terminal semi active radar homing phase.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

sumber :
http://www.payvand.com/news/13/nov/1068.html?

******************************************************************************************


emoticon-Cendol (S) salut buat Iran
track record iran banyak meragukan sich kayak tank dewa nggak nyentuh tanah, pesawat tempur stealth belum terbang, jadi ane agak pesimis, kopet diaku destroemoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By pecotot
Photos: Iran Inaugurates Production-Line of Sayyad 2 Missiles
Report by Fars News Agency; photos by Islamic Republic News Agency
7/11/2013

The Iranian defense ministry on Saturday inaugurated the production line of its powerful and high-precision missiles dubbed 'Sayyad (Hunter) 2'. The production line of the missile was launched in a ceremony attended by Iranian Defense Minister Brigadier General Hossein Dehqan.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

"The designing and production of Sayyad 2 missile was brought on agenda to have the needed defensive tool for confronting (possible) air raids," Dehqan said, addressing the ceremony in Tehran today.

"The missile enjoys a solid fuel engine with a combined guiding system and high operational capabilities," he added.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Dehqan explained that Sayyad 2 is a missile for mid-range and high-altitude air defense systems, designed based on the state-of-the-art technologies which can destroy different types of helicopters, drones and targets with small radar cross-section and high speed and maneuverability within its operational range.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Iran successfully test-fired its latest air-defense missile system, Sayyad 2, in 2011.

Iran had earlier unveiled Sayyad 1 surface-to-air missile which is a two-staged air defense missile that is capable of destroying targets with low Radar Cross Section (RCS) at low and medium altitudes.

The system enjoys the capability to defuse jamming and electronic warfare attacks.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Sayyad 2 is an upgraded version and enjoys higher precision, range and destruction power compared with its previous version.

Iran announced in August that it has used the latest home-made missile production, Sayyad 2, in its sophisticated S-200 anti-aircraft system.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Commander of Khatam ol-Anbia Air Defense Base Brigadier General Farzad Esmayeeli told reporters in Tehran at the time that the country has used "Sayyad 2 missiles in its S-200 defense systems", adding that the restructuring of the system was the result of the industrious efforts made by experts at the Iranian defense industries and his base.

In November 2010, Iran successfully test-fired its sophisticated S-200 anti-aircraft missile systems.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

Iran's S-200 system is a very long range, medium-to-high altitude surface-to-air missile (SAM) system designed to defend large areas from bomber attack or other strategic aircrafts. Each battalion has 6 single-rail missile launchers and fire control radar. It can be linked to other, longer-range radar systems.

Each missile is launched by 4 solid-fueled strap-on rocket boosters. Maximum range is between 200 and 350 km depending on the model. The missile uses radio illumination mid-course correction to fly towards the target with a terminal semi active radar homing phase.

[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN

sumber :
http://www.payvand.com/news/13/nov/1068.html?

******************************************************************************************


emoticon-Cendol (S) salut buat Iran


kerennnn gaannn...emoticon-Matabelo

apakah indonesia tertarik emoticon-I Love Indonesia (S)
mirip patriot
Patriot + HIMARS emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By kabei
mirip patriot


Quote:Original Posted By kabei
mirip patriot


baru ane mau bilang gitu mbah...
barang iran bisa dibeli gak yah?
Permisi suhu, ijin gabung gan. dah 3 bulan jadi SR di formil. Semoga dah 3 bulan nongkrong di sini gk ngelanggar RoE ya berlaku emoticon-I Love Indonesia

lumayan cakep gan.. Kalo indonesia punya selusin kira2 tetangga sebelah pada kebakaran jenggot gk yah emoticon-army
Quote:Original Posted By mikehape


kerennnn gaannn...emoticon-Matabelo

apakah indonesia tertarik emoticon-I Love Indonesia (S)




kalo dilihat bentuknya kaya Standart SAM deh Om....mungkin ganti propellant, guidance atau warhead??
ngga tau apa dulu jaman Syah Iran dulu sempat borong nih barang?
Ini Sam lumayan jauh range-nya.." emoticon-Belo

Btw" ini iran cepet banget ya perkembangan missile-nya..?
Quote:Original Posted By kindzwie
Lagi2 cuma foto....
Pertanyaanya bisa gerak gak??
emoticon-Ngacir

Foto mana ada yg bisa gerak.. emoticon-Stick Out Tongue
Klw gif animasi atw videos baru..emoticon-Peace

Quote:Original Posted By wahwibson
track record iran banyak meragukan sich kayak tank dewa nggak nyentuh tanah, pesawat tempur stealth belum terbang, jadi ane agak pesimis, kopet diaku destroemoticon-Malu (S)


Beda tipis sama salah satu negara kepulauan dimana OPV diaku Frigate emoticon-Malu (S)

Hi loveemoticon-Kiss
Quote:Original Posted By JCman


Beda tipis sama salah satu negara kepulauan dimana OPV diaku Frigate emoticon-Malu (S)



Quote:Original Posted By JCman

Beda tipis sama salah satu negara kepulauan dimana OPV diaku Frigate emoticon-Malu (S)

hati2 banyak jamaah strongnya di sini...emoticon-Malu
Quote:Original Posted By bigmack




kalo dilihat bentuknya kaya Standart SAM deh Om....mungkin ganti propellant, guidance atau warhead??
ngga tau apa dulu jaman Syah Iran dulu sempat borong nih barang?


klo itu ai ga tau deh ganemoticon-Malu (S), yg jelas iran ne klo gertak keren juga, bentar2 rilis alutsista baru made in iran, kaya rilis HP aja update alutsista nya..emoticon-Cape d... (S) tp semangat banget mereka emoticon-Big Grin

klo teknologi macam gini mungkin memang iran sudah menguasai, tp pesawat stealth blom kayaknya..
itu klo ndak RIM-66 MR Standard Misile, ya 9M38M1 Buk M1 emoticon-Stick Out Tongue

palingan yg sendiri itu ngecatnya emoticon-Stick Out Tongue
Quote:Original Posted By mawasorangutan
itu klo ndak RIM-66 MR Standard Misile, ya 9M38M1 Buk M1 emoticon-Stick Out Tongue

palingan yg sendiri itu ngecatnya emoticon-Stick Out Tongue


ane juga kepikiran gitu gan, ini kok kaya rim standard missile tp kok selongsong kotak2 dan pengangkutnya kaya truk can launcer patriot..... btw kalo bener berarti rim standar dan patriot dah di kw ma iraaan..... tinggal nunggu tanggal testnya aja gan...... emoticon-Smilie kalo ini missile bisa ngehit target and fly ya berarti beneran, kalo gak nongol2 lg berarti hoax...... emoticon-Smilie emoticon-Cendol (S)

Quote:Original Posted By mawasorangutan
itu klo ndak RIM-66 MR Standard Misile, ya 9M38M1 Buk M1 emoticon-Stick Out Tongue

palingan yg sendiri itu ngecatnya emoticon-Stick Out Tongue


Iya emoticon-Hammer
Lagian banyak juga kan yang dibeli iran dulu, ada seratusan

Spoiler for :
Ini missile bentuknya aja yg mirip sama BUK-M atao RIM 66 standard. Sirip depan BUK versi lama lebih pendek dan ada sedikit perbedaan bentuk dari missile buatan Iran ini, dan sirip belakangnya juga bentuknya lain. Versi BUK yang baru juga sirip belakangnya beda dengan missile buatan iran ini. Dengan RIM juga sirip belakangnya berbeda sekali, sirip depan yang bagian belakang juga bentuknya berbeda. Kalo cuma "ngecat" kayanya ngga. mungkin mengambil desain dari yang udah ada. Lagipula bentuk missile mau seperti apa lagi, paling bentuknya juga begitu2 aja.
Bagaimanapun, usaha Iran untuk mencapai kemandirian patut diacungi jempol. Tinggal nunggu performanya aja, sapa tau ada yg iseng2 mau ngetes ini missile.
Klo ane sih nunggu nih SAM disinergikan dgn sista arhanud Iran yg lain emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By ukidonk
Ini missile bentuknya aja yg mirip sama BUK-M atao RIM 66 standard. Sirip depan BUK versi lama lebih pendek dan ada sedikit perbedaan bentuk dari missile buatan Iran ini, dan sirip belakangnya juga bentuknya lain. Versi BUK yang baru juga sirip belakangnya beda dengan missile buatan iran ini. Dengan RIM juga sirip belakangnya berbeda sekali, sirip depan yang bagian belakang juga bentuknya berbeda. Kalo cuma "ngecat" kayanya ngga. mungkin mengambil desain dari yang udah ada. Lagipula bentuk missile mau seperti apa lagi, paling bentuknya juga begitu2 aja.
Bagaimanapun, usaha Iran untuk mencapai kemandirian patut diacungi jempol. Tinggal nunggu performanya aja, sapa tau ada yg iseng2 mau ngetes ini missile.


Kenalin gan ane pemuja rahasia muslim airforce emoticon-Kiss
Quote:
monitor
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
kalo dibandingin ama SM-1 kekna bukan, dari dimensi aja yang ini lebih gede
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
perbandingan dengan miisile sejenis
sayyad-2
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
SM-1
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
RAAD/TAER Missile (ada feature sirip belakangnya)
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
buat ukuran kekna hampir sama kaya HQ-16, tapi beda di sirip, plus HQ16 udah pake thrus vectoring, kalo sayyad hanya pake sirip buat manuver
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
[TECH NEWS] Sayyad 2 SAM terbaru IRAN
silahkan dicompare....
[img]http://mod.ir/sites/default/files/images/sayyad05.jpg[img]


yang ramai jadi omongan, ada yang duga nih missile punya jarak jangkau lebih jauh dari yang dikatakan/dijelasin secara resmi emoticon-Bingung (S)
×