alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52804283c3cb179371000001/yunani-menahan-sebuah-kapal-yang-berisi-20-ribu-ak
Yunani menahan sebuah kapal yang berisi 20 ribu AK
Quote:The Greek Coastguard has intercepted a Sierra Leone-flagged cargo ship with around 20,000 Kalashnikov assault rifles on board. The intended destination of the vessel, halted near the Imia islets in the eastern Aegean, remains unknown.

The cargo ship Nour M, intercepted on Thursday night, was taken to the island of Symi the following morning under the escort of Coastguard vessels, where it was soon thereafter led to the island of Rhodes.

The vessel’s Turkish captain and seven crew members, two of whom were Turkish and five of whom were Indian, were placed under arrest, coastguard sources told the Athens-Macedonian News Agency (ANA-MPA).

The cargo was both larger than that declared on the ship’s manifest, and the ship did not have the proper UN documents to deliver cargo to a conflict zone. The Greek Coastguard issued a statement saying attempts to catalogue the firearms and munitions onboard were ongoing.

“The exact destination of the arms and ammunition has yet to be verified," the coastguard statement read. Apart from the large quantity of firearms, the ship was also allegedly carrying a “large” quantity of explosives. A probe determined the ship had previously been used for drug trafficking.

Sources told ANA-MPA that the vessel had set sail from Ukraine, although the ship’s final destination remains unclear. Although the ports of Tartus in Syria and Tripoli in Libya had both been declared as destination ports to marine traffic systems, the Turkish Mediterranean port city of Iskenderun was declared as the destination port by the ship's captain.

Ukraine’s Foreign Ministry said they are attempting to determine if the Nour departed from the country.

Maritime expert Mikhail Voitenko told Ukraine’s Vesti that the ship likely picked up its cargo in Istanbul.

“I think it was there for no other purpose than to get the weapons. It is also strange that it took the ship two weeks to get from Nikolaev [Ukraine] to Greece when the trip takes a maximum of five days. What it was doing and where it was doing it at the time: that is the question.”

Voitenko said the vessel was likely detained as the result of a tip-off.

“That we have this ship sailing through the Black Sea is strange, but through Greek ‘territorial waters] it went in a straight line, so police had no reason to detain the ship,” he said.


source : link

Jadi ceritanya ada yang beli AK 20 ribu dari ukraina tapi tujuan akhirnya masih enggak jelas kemana, terus ini pesanan Turki, Suriah atau Libya, atau siapa ya. emoticon-Bingung (S)

BTW yang jualan laris manis ya, hail sales AK. emoticon-Kiss (S) emoticon-Kiss (S) emoticon-Kiss (S)
emoticon-Ngakak
jadi kebayang seandainya itu SS1.. emoticon-Malu (S)
emoticon-Matabelo emoticon-Matabelo Cukup buat mempersenjatai tiga divisi pasukan darat
wah ada yang bilang ke tartus berarti ke suriahemoticon-Matabelo
Pasti Nicolas Cage si Lord of War dan adik nya tuh emoticon-Ngakak
mungkin pembeliannya sistem COD, ketemuan dimana, tp sebelum COD hrs dp 50 % sebagai tanda jadi
dari tripoli mau dipindah ke syria supaya biayanya murah jadi ngak perlu pengadaan baru buat pemberontak. 70% syria dan 30% Mesir.

Targetnya mesir harus seperti libya dan syria seperti lebanonemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak dan iran jadi seperti irak
Quote:Original Posted By littlesophie24
mungkin pembeliannya sistem COD, ketemuan dimana, tp sebelum COD hrs dp 50 % sebagai tanda jadi


bisa jadi ak nya dibeli dari toko online juga gaaan...... emoticon-Traveller

wah, gak recommended seller. barang gak sampe.
gimana ya ? pake rekber gak neh ?

emoticon-Ngakak
kenapa kok ngga dicampur ama kentang...
...biar samar

emoticon-Embarrassment

OOT lagi deh.......................... emoticon-Ngacir


emoticon-Peace
salah yg beli kali ga dijemput2 pas masuk akhirnya dtahan.

mayan buat nambah inventori klo ga ada yg mau ngaku.

syg yg dari jepang buat fsa ditenggelamkan beserta kapal2nya.
youtube-thumbnail
Kemungkinan sih buat FSA ato mungkin SAA emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By humus
youtube-thumbnail


emoticon-Ngakak "AK 47s For Everyone" jadi pengen denger "SS2 For Everyone"
ane bingung..kalo tuh barang gak ada yg ngaku..itu bakalan di ambil yunani semua?

emoticon-Takut

menang banyak dong kalo kya gt

secara 20rebo moncong...
jual ke kita bisa kali..itungan harga second aja...mayan hemat anggatan
emoticon-Wink
jadi inget adegannya Lord Of War waktu Yuri Orlov terbang ke Afrika...


emoticon-Matabelo
Quote:Original Posted By Mirror2
Pasti Nicolas Cage si Lord of War dan adik nya tuh emoticon-Ngakak


beneran ada di dunia nyata... emoticon-Matabelo





Quote:Original Posted By puura2jelek
ane bingung..kalo tuh barang gak ada yg ngaku..itu bakalan di ambil yunani semua?

emoticon-Takut

menang banyak dong kalo kya gt

secara 20rebo moncong...
jual ke kita bisa kali..itungan harga second aja...mayan hemat anggatan
emoticon-Wink


Klo ada yg mau ngaku itu 20ribu pucuk punyaanya, pakai alasan apa untuk nebus kembali ? emoticon-Big Grin Misal akhirnya jadi hak milik yunani ibarat durian runtuh.

serasa adegan yuri orlovdi Lord of War hampir ketangkep bawa maenan di kapal ma Interpol,,,,cuman bedanya ini ketangkep beneran,,,,,emoticon-Big Grin
Broker kelas kakap nih. 20 rbu pucuk gagal panen nih seles alias puso. kalo harga senjata kelas AK kata gori ilegal dihargain berapa yah?