alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52722d5d1bcb17e23b000004/minat-india-show-for-the-first-time-indigenous-sam-system
[Minat?] India show for the first time indigenous SAM system
Quote:India presents for the first time at Seoul Defense Exhibition its Pragati tactical ballistic missile.

Thursday, October 31, 2013 06:53 AM

India is showcasing for the first time its newly developed "Pragati" tactical surface-to-surface missile at the International Aerospace and Defence Exhibition ADEX-2013. The missile, developed by the Defence Research and Development Organisation (DRDO), has a range of 60-170 km.
Quote:
[Minat?] India show for the first time indigenous SAM system
Indian-made Pragati tactical ballistic missile at Seoul Defense Exhibition, ADEX 2013.


The Pragati missile has quick reaction from command to launch in ripple firing mode of less than five seconds from same launcher. It is capable of carrying various types of conventional warhead of approximately 200 Kg.

The 12x12 TEL displayed in Seoul has a six-cannister system that can fire all its missiles in a 3-5 second salvo. The four-man crew can prepare for launch in five minutes and reloading takes about 15 minutes. The DRDO is also developing a 6x6 TEL fitted with two missiles and an 8x8 launcher fitted with four missiles.

The missile system has capability of deployment in stand-alone mode or centralised mode. With its effective and intelligent end trajectory maneuvreing, Pragati defeats detection by any weapon locating radar.

India is also exhibiting other state-of-the-art weapon systems, platforms, sensors, communication systems designed and developed by DRDO. All these systems have been trial evaluated and inducted by the Services.

ADEX authorities said DRDO is the largest international participant in the fair other than the Korean industries.

Army Recognition


Asem salah baca, tactical ballistic missile .............. sesat-sesat, cuman sekelas Scud dan Smerch sama Astros ACV doang palingan ............. emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By madokaichi


Asem salah baca, tactical ballistic missile .............. sesat-sesat, cuman sekelas Scud dan Smerch sama Astros ACV doang palingan ............. emoticon-Ngacir


lagian bikin judul nya nafsu duluan.. emoticon-Malu

btw, klo balikin ke judul OSA-AK itu termasuk indigenous ato kopian/lisensi?
yah, takkirain buat sam baru penerus akash emoticon-Cape d... (S)

eh tapi penasaran, india buat long range sam itu pake s-300, akash, atau barak 8?
India buat Barak 8?emoticon-Ngakak
awas diketawain simawas ente yu emoticon-Stick Out Tongue
Quote:Original Posted By suyab
yah, takkirain buat sam baru penerus akash emoticon-Cape d... (S)

eh tapi penasaran, india buat long range sam itu pake s-300, akash, atau barak 8?


Quote:Original Posted By cherrybombers

lagian bikin judul nya nafsu duluan.. emoticon-Malu
btw, klo balikin ke judul OSA-AK itu termasuk indigenous ato kopian/lisensi?

tetapi emang bener kok india mo bikin anti rudal balistikemoticon-Malu (S)
mo beli arrow dari israel tetapi gak dikasih ijin mama rikaemoticon-Cendol (S)
sekarang cuma kerjasama dengan prancis dan israel bikin anti rudal balistikemoticon-Cendol (S)
Quote:Original Posted By Mistaravim
India buat Barak 8?emoticon-Ngakak
awas diketawain simawas ente yu emoticon-Stick Out Tongue




setahu saya, mereka nebeng israel buat barak 8. klo ga salah kan mau diplot sebagai air defense di destroyer terbaru mereka, cmiiw
Oke-oke, TS lagi error dikejar deadline kerjaan laporan pertanggung jawaban akhir tahun, tapi saban hari gak bisa lepas dari kaskus beginilah jadinya emoticon-Hammer
Quote:Original Posted By madokaichi


Asem salah baca, tactical ballistic missile .............. sesat-sesat, cuman sekelas Scud dan Smerch sama Astros ACV doang palingan ............. emoticon-Ngacir


kirain hongky tongky versi india, ga papa deh ini jg mayan buat ketar ketir tetangga emoticon-Ngacir