alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/526bb7320e8b46a87f000002/wrc-4-fia-world-rally-championship-2013
WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)

WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Quote:WRC 4 comes packed with more than 60+ different car models, 50+ Official Race Teams (from WRC, Class 2 and Class), every track from the WRC championships and a completely re-designed career mode. Following the path taken with the previous chapter of the series, WRC 4 features a new amazing mix of elements with high graphical detail and real in-game sound. The main characteristics that are included into this new game are: loyalty to the license, exciting game experience, accessibility for first-time players and a dynamic and competitive online game mode.

Among new features of this 2013 edition, players have the chance to experience new lighting conditions, new weather effects depending on the stage, a brand new Career Mode to put the player into a real drivers shoes. Realism and immersion are two of the most important pillars of the development, with impressive 3D environments and an HDR system that grant the best in-game performance. WRC 4 features all the rallies from the 2013 WRC calendar, complete with all leading WRC teams and drivers in the revamped career mode to turn players into real WRC drivers. WRC 4 also features an improved version of the graphics engine, called Spike Engine, launched in 2012.


WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Quote:Minimum system requirements:
Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
CPU Intel 2.4Ghz or similar
1 GB RAM
512 MB Video Card with 512MB: Geforce 8800 GT / Radeon HD 3870 or higher

Recommended system requirements:
Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
CPU Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 or higher
2 GB RAM (XP) / 3 GB (Vista) / 4 GB (7)
512 MB Video card with Pixel Shader 3.0: GeForce 9000 / Radeon HD4000 series or higher



WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Code:
[B][COLOR="#008000"]1Gb Version[/COLOR][/B]

[COLOR="#0000FF"][B]Uptobox[/B][/COLOR]
[URL=http://uptobox.com/83rpj5ztrzq3]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part1.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://uptobox.com/j9604ax1w0yi]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part2.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://uptobox.com/f252h5tcl0rf]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part3.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://uptobox.com/6xx63yf7e4h0]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part4.rar - 671.6 MB[/URL]


Code:
[B][COLOR="#008000"]1Gb Version[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#FF0000"]Putlocker[/COLOR][/B]
[URL=http://www.putlocker.com/file/23039E08151C3B9C]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part1.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://www.putlocker.com/file/E0014ECAE8E53B33]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part2.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://www.putlocker.com/file/0BC73BC9B1F56649]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part3.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://www.putlocker.com/file/8C467A7281672ACF]PamanGie.IDFL.us.WRR4.RLD.part4.rar - 671.6 MB[/URL]


Spoiler for Screenshot:


  1. Publication Type: Regular
  2. Language: English
  3. krack: RELOADED
  4. Sound language: English
  5. Size: 3.7Gb
  6. Note: -
wah keren nih gan gamenya...,
Btwey Udh rilis apa belum yak...? emoticon-Bingung (S)
Quote:Original Posted By roykafiy
wah keren nih gan gamenya...,
Btwey Udh rilis apa belum yak...? emoticon-Bingung (S)


Udah Gan,. Ini Lagi Ane Upload. emoticon-Big Grin
wiihh WRC 4 emoticon-Belo

agan uda ada yg nyoba belum? ada bedanya ga sama yg WRC 3 ?
Quote:Original Posted By suhendrosl
wiihh WRC 4 emoticon-Belo

agan uda ada yg nyoba belum? ada bedanya ga sama yg WRC 3 ?


Belum Sempet Maen Gan, Ane Lagi Maen Batman Arkham Origins emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By pamangie


Belum Sempet Maen Gan, Ane Lagi Maen Batman Arkham Origins emoticon-Big Grin


kira kira perbedaannya ame versi sebelume apa gan..?

Update emoticon-Sundul Gan (S)
maaf gan bukane mau sok ganggu uploadnya anda.., tpi cuman mau bantu cariin link.nya..., silahkan CLICK Via Skidrow g4mes gan..,
DOWNLOAD WITH YOUR OWN RISK

CMIW
sama dirt3 bagusan mana?ane mau nyoba dirt3 tapi pas dimainin erroremoticon-Najis (S)

WRC 4 FIA World Rally Championship (2013) - BLACK BOX

WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)

WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Quote:WRC 4 comes packed with more than 60+ different car models, 50+ Official Race Teams (from WRC, Class 2 and Class), every track from the WRC championships and a completely re-designed career mode. Following the path taken with the previous chapter of the series, WRC 4 features a new amazing mix of elements with high graphical detail and real in-game sound. The main characteristics that are included into this new game are: loyalty to the license, exciting game experience, accessibility for first-time players and a dynamic and competitive online game mode.

Among new features of this 2013 edition, players have the chance to experience new lighting conditions, new weather effects depending on the stage, a brand new Career Mode to put the player into a real drivers shoes. Realism and immersion are two of the most important pillars of the development, with impressive 3D environments and an HDR system that grant the best in-game performance. WRC 4 features all the rallies from the 2013 WRC calendar, complete with all leading WRC teams and drivers in the revamped career mode to turn players into real WRC drivers. WRC 4 also features an improved version of the graphics engine, called Spike Engine, launched in 2012.


WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Quote:Minimum system requirements:
Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
CPU Intel 2.4Ghz or similar
1 GB RAM
512 MB Video Card with 512MB: Geforce 8800 GT / Radeon HD 3870 or higher

Recommended system requirements:
Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
CPU Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 or higher
2 GB RAM (XP) / 3 GB (Vista) / 4 GB (7)
512 MB Video card with Pixel Shader 3.0: GeForce 9000 / Radeon HD4000 series or higher



WRC 4 FIA World Rally Championship (2013)
Code:
[B][COLOR="#008000"]1Gb Version[/COLOR][/B]

[COLOR="#0000FF"][B]Uptobox[/B][/COLOR]
[URL=http://uptobox.com/4df7kkmfiql7]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part1.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://uptobox.com/kzp6tso2vcap]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part2.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://uptobox.com/1j8l84jrmwyt]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part3.rar - 700.4 MB[/URL]


Code:
[B][COLOR="#008000"]1Gb Version[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#FF0000"]Putlocker[/COLOR][/B]
[URL=http://www.putlocker.com/file/C5489FDEF5BE09B5]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part1.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://www.putlocker.com/file/27F7930F676E4A2B]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part2.rar - 1024.0 MB[/URL]
[URL=http://www.putlocker.com/file/7C710F661DDDD7E0]PamanGie.IDFL.me.WRR4.BB.part3.rar - 700.4 MB[/URL]


Spoiler for Screenshot:


  1. Publication Type: Repack
  2. Language: English
  3. krack: RELOADED
  4. Repack: BLACK BOX
  5. Sound language: English
  6. Size: 2.7Gb
  7. Note: -
Quote:Original Posted By zepelin
sama dirt3 bagusan mana?ane mau nyoba dirt3 tapi pas dimainin erroremoticon-Najis (S)


barusan nyoba, menurut ane feelnya bagusan dirt3, tapi dibandingin wrc 3 bagusan ini, graphic ada peningkatan (hw juga lebih ngos2an emoticon-Stick Out Tongue), mapnya lebih banyak(sekarang ada australia), pembalap lebih banyak, dan pilihan tuning mobil sebelum race juga ada. kalo soal feel nyetir dan graphic ane tetep lebih prefer dirt3, tapi kalo pure wrc dengan tuning2an-nya wrc 4. jadi gimana ya, ada plus dan minusnya lah, emoticon-Sundul Gan (S)
Versi Black Box Udah Ane Upload. Enjoy Semua.
Jangan Lupa emoticon-Blue Guy Cendol (L)
ane main ainya kayak siput pelan bener gapnya bisa sampe 10detik emoticon-Ngakak
baru selesai download semalam emoticon-Big Grin
rencana pulang kerja mau test ini game emoticon-Big Grin
mudah-mudahan aja lebih keren dari dirt 3 emoticon-Ngakak (S) emoticon-Hammer
Ane udah main via blacboxrepack, akhir2 ini setiap loading mode carier selalu crash "windows has stop working" ada yang tahu kenapa ? padahal sebelumnya lancar setiap main mode carrier
Review ane setelah playing WRC 4 kurang lebih dua hari ini:

-lebih smoot dan menurut ane lebih mudah dari WRC 3 sebelumnya, mode career nya juga makin atraktif. terdapat perbedaan yang sangat besar di banding WRC 3. dan Cars nya juga sudah tidak terlalu banyak sliding, seperti di WRC 3. dan mode career ada sistem point gitu, setelah menyelesaikan SS Race Rally nya. juga yang paling ane suka. ada perayaan mobil di Podium juga. asal minimal bisa finish di 3 besar emoticon-Smilie
omgan mau tanya, kalo ane sedotnya dari 2 link di atas, file rarnya masih ttap bisa di gabungin ga?
contoh ane sedot part 1 dari PUTLOCKER terus yang part 2 dari UPTOBOX,part yang terakhir balik dari PUTLOCKER lagi,
ga korup kn omgan? emoticon-Malu emoticon-Malu emoticon-Bingung
makasih omgan, mohon bantuanya
emoticon-I Love Indonesia (S) emoticon-I Love Indonesia (S) emoticon-I Love Indonesia (S)
emoticon-Angkat Beer
kok sepi yah nih tritemoticon-Bingung (S)

mo nanya, ada yg punya link tutorial setting mobil nya?
ane baru stage 2 yg spain, main di aspal sama di tanah beda bgt.
terus ni game dari dulu emang gak bisa ngesot yah? (misal drift di U turn)

ane gak pernah main wrc sebelumnya, cuma main dirt3 soalnyaemoticon-Hammer
WRC 4 Mangstab emoticon-2 Jempol
selalu juara di lever junior emoticon-Embarrassment
giliran naek ke level senior harus mati2an batle ama sebastian loeb emoticon-Mad (S)
track di mexico bener2 track yg menengangkan plus melelahkan emoticon-Cape d... (S)
baru kali ini enjoy banget maen game mobil, biasanya ane kaga' kuat lama emoticon-Embarrassment
gan minta krack only wrc 4 nya donk..ane k delete antivirus..
ijin lapor gan.. emoticon-army
ane udah beberapa waktu lalu main ini game emoticon-Big Grin
dapet di torrent sih emoticon-Peace


Spoiler for SCREENSHOT:


Spoiler for VERIFIED:



Spoiler for YOUTUBE:


salah satu yg ane suka driver nasional kita shuban aksa emoticon-I Love Indonesia (S)
kalo wrc 3 kan ada om rifat emoticon-I Love Kaskus (S)
terasa sekali sih perbedaan ama wrc 3
cuman graphic ama soundnya bgelum sekeren dirt3 emoticon-Smilie
Quote:Original Posted By aditrodostress
ijin lapor gan.. emoticon-army
ane udah beberapa waktu lalu main ini game emoticon-Big Grin
dapet di torrent sih emoticon-Peace


om subhan aja ampe penasaran ama game satu ini emoticon-Big Grin

sebelum ane upload video ane kompres dulu gan...
cuman repaly aja ampe 5 giga mentahannya emoticon-Hammer

salah satu yg ane suka driver nasional kita shuban aksa emoticon-I Love Indonesia (S)
kalo wrc 3 kan ada om rifat emoticon-I Love Kaskus (S)
terasa sekali sih perbedaan ama wrc 3
cuman graphic ama soundnya bgelum sekeren dirt3 emoticon-Smilie


Tambahin sweet fx Gan.. Biar tambah Maknyus Graphicnya.. emoticon-Big Grin
Bahan bahanya :
1. SweetFX Versi 1.5
2. Download More fresh look 1.1 by gameplayhd
Spoiler for How to use:

Spoiler for Penampakan:

SUMBER SUMBERNYA