alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/526906c3f8ce17ee0200000f/textron-perkenalkan-panser-kanon-baru-commando-dengan-90mm
Textron Perkenalkan Panser Kanon Baru Commando Dengan 90mm
Textron Marine & Land Systems introduces new Commando direct fire vehicle with 90mm gun.


Textron Marine & Land Systems (TM&LS), an operating unit of Textron Systems, a Textron Inc. (NYSE: TXT) company, has introduced the latest vehicle in its COMMANDO™ four-wheeled armored vehicle line-up during the AUSA Annual Meeting and Exposition (AUSA 2013) in Washington. The new COMMANDO Select 90mm Direct Fire vehicle is being shown at Booth 825 during AUSA 2013.

Textron Marine & Land Systems (TM&LS), an operating unit of Textron Systems, a Textron Inc. (NYSE: TXT) company, has introduced the latest vehicle in its COMMANDO™ four-wheeled armored vehicle line-up during the AUSA Annual Meeting and Exposition (AUSA 2013) in Washington. The new COMMANDO Select 90mm Direct Fire vehicle is being shown at Booth 825 during AUSA 2013.

Textron Perkenalkan Panser Kanon Baru Commando Dengan 90mm

The new Commando 90mm Direct Fire 4x4 armoured vehicle of Textron Marine & Land Systems at AUSA 2013, Washington D.C., United States.

Like the COMMANDO Select Mortar Indirect Fire vehicle introduced earlier this year, the 90mm Direct Fire vehicle meets growing international demand for significantly greater under-armor firepower integrated on a highly-mobile armored vehicle.

The new 90mm Direct Fire vehicle is equipped with a CMI Defence Cockerill CSE 90LP weapon system, which offers day/night combat capability for tactical options ranging from counter-insurgency to conventional combat operations. The two-person, low-profile turret is lightweight and simple to operate and maintain, and is outfitted with a Cockerill Mk3 90mm low pressure gun. More than 2,300 guns in the Mk3 family are in service on vehicles across the globe and have proven themselves to be a reliable and accurate weapon.

"Our new vehicles are a direct response to multiple international customers seeking additional firepower in highly-protected, mobile and sustainable armored vehicles," explained Tom Walmsley, TM&LS senior vice president and general manager. "The 90mm Direct Fire vehicle uses our combat-proven COMMANDO Select platform and adds a trusted CMI Defence turret to deliver an effective package for a wide range of military and security applications."

Textron Perkenalkan Panser Kanon Baru Commando Dengan 90mm

The new Commando 90mm Direct Fire vehicle is equipped with a CMI Defence Cockerill CSE 90LP weapon system.

During the past two years more than 550 COMMANDO Select vehicles, in three variants, have been delivered for use by the Afghan National Army's Mobile Strike Force units.

Overall, more than 8,000 TM&LS COMMANDO armored vehicles are in the inventories of nations including Afghanistan, Colombia, Iraq, Malaysia, Saudi Arabia, Taiwan, Thailand and the United States. An additional 600 vehicles are in various phases of production and delivery to militaries in Canada, Colombia and Afghanistan.

Rigorously tested and proven in the toughest environments, TM&LS' COMMANDO family of armored vehicles utilize a V-Hull with all systems protected under armor to deliver superior mine-blast protection while also providing unmatched on-road/off-road mobility. These vehicles are easy to maintain and operate, with readily available parts, training and service support. TM&LS offers four lines of COMMANDO four-wheeled vehicles - COMMANDO Elite, COMMANDO Select, COMMANDO Advanced and COMMANDO Utility.

http://www.armyrecognition.com/ausa_...n_2210131.html

Sudah telat, Kita sudah beli Tarantula, panser kanon dari Korea. Sama2 negara Asia, murah meriah & bebas embargo
Quote:Original Posted By agninistan


Sudah telat, Kita sudah beli Tarantula, panser kanon dari Korea. Sama2 negara Asia, murah meriah & bebas embargo


kalo maksudnya mau nyales memang udah telat, lagian kanonnya juga sama2 dari CMI emoticon-Stick Out Tongue

COMMANDO forever.COCKERILL forever.emoticon-Matabelo Aye sih lebih prefer AMX-10RC.emoticon-Cool
tuh kan cockerill 90LP ditempatin diatas 4x4 aja bisa
mungkin kalo dipasang di anoa juga ga bakal ngubah keseimbangan ampe segitunya emoticon-Stick Out Tongue
Quote:Original Posted By mengkom
tuh kan cockerill 90LP ditempatin diatas 4x4 aja bisa
mungkin kalo dipasang di anoa juga ga bakal ngubah keseimbangan ampe segitunya emoticon-Stick Out Tongue


Yang jadi masalah kan anoa mesin nya di tengah,
Nempatin canon nya gmn ?
kaset kusut di puter terus, bosen gw. emoticon-Cape d... (S)
dopost
textron ini subsidiary atau induk?
Quote:Original Posted By loneAbe
textron ini subsidiary atau induk?


Textron is a mama...We call one of her kid Bell.Dan yg bikin produk diberita itu anaknya yg lain panggilannya Tes.
Sepertinya buat operasi khusus, boleh juga nih, tapi sayang kita sudah punya anoa & komodo.
Quote:Original Posted By siginesia
Sepertinya buat operasi khusus, boleh juga nih, tapi sayang kita sudah punya anoa & komodo.


haaaah komodo, emang komodo panser kanon. tarantula kali.
hmmm sepertinya panser dengan kanon 90mm mulai bermunculan,apakah panser dengan kanon 90mm bisa jadi platform yang baik buat recon sekalian fire support??? emoticon-Smilie


pada saat yang bersamaan juga indonesia membeli tarantula dari korsel yang pake Kanon 90mm,jadi berdasarkan teori cocoknisme yang sedang hot dibicarakan di trit sebelah,trend setter dari panser dengan kanon 90mm adalah Indonesia emoticon-Cool

Quote:Original Posted By toesbolteroes11
COMMANDO forever.COCKERILL forever.emoticon-Matabelo Aye sih lebih prefer AMX-10RC.emoticon-Cool


ah cupu, sekalian centauro aja beli surplus spanyol terus sepaket sama Leo 2E, kan centauro 105mm, gyro stabilized dan high pressure emoticon-Big Grin emoticon-Recommended Seller:
Mendingan beli panser kanon terbaru buatan Jepang mgv. Sama2 negara Asia, murah meriah, bebas embargo

Quote:Original Posted By schwarzgewehr


ah cupu, sekalian centauro aja beli surplus spanyol terus sepaket sama Leo 2E, kan centauro 105mm, gyro stabilized dan high pressure emoticon-Big Grin emoticon-Recommended Seller:


Quote:Original Posted By siginesia
Mendingan beli panser kanon terbaru buatan Jepang mgv. Sama2 negara Asia, murah meriah, bebas embargo

murah meriah?
seberapa murah?
alat tempur jepang itu mahal2 loh..karena diproduksi sedikit
baru tau majalah commando juga bikin panzer
Bentuknya masi sama dengan commando canon 90mm jadul yang dipake TNI-AD
×