alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52611f04feca17d55a000005/onderdil-airbus-military-services-logistic-hub-dimulai-no-more-galau-spareparts
[Onderdil] Airbus Military Services Logistic Hub dimulai; no more galau spareparts
The Airbus Military Services Logistic Hub has started operations in Seville, Spain, in line with the Full In-Service Support (FISS) model developed by the company. This hub delivers spare parts for all Airbus Military products worldwide as well as ground equipment for the operation of the fleet.

The new facility substantially strengthens the spare parts delivery procedure by improving reliability and cutting dispatch times. With the new Services Logistic Hub, 95% of customer’s requests for spare parts will be fulfilled within five days. For Aircraft-On-Ground (AOG) Service the dispatch time is reduced to a maximum of four hours. Delivery reliability has increased since the start of operations. The new set up will also mean a reduction in recurring operational costs of around €500,000 a year compared with traditional processes.

Philippe Galland, Head of Services, says: “Putting in place this Services Logistic Hub will reduce our delivery lead-times and guarantee fleet availability. We will be more competitive thanks to the cost reduction and customer satisfaction will also improve”. The Services Logistic Hub has been certified Part 145 by the Spanish agency for aviation safety AESA on behalf of its European counterpart EASA.

The FISS (Full In-Service Support) model is the integrated service model offered to all Airbus Military customers worldwide. It is based on years of experience providing support to customers around the world where and when they need it. The entry into service of the French Air Force’s first A400M at Orléans-Bricy air base is the latest example of FISS but it equally applies to the A330 MRTT, for example in the case of the Voyager at the Brize Norton base in the UK, and a growing number of C295 and CN235 operators. Today it covers around 90 aircraft of 11 customers, flying some 35,000 hours per year.

The new Services Logistic Hub employs 100 persons who manage about 22,500 different part numbers in its 8,300 square meters. Dispatch operations of the Airbus Military Services Logistic Hub are performed by Airbus lead logistic provider Kuehne&Nagel.

About FISS

The Airbus Military Full In-Service Support (FISS) model aim is to generate the best possible operational performance through the provision of an integrated service focused on customer needs. It guarantees a specified mission availability, spare part availability and fleet availability at a fixed budget in a single contract. This enables operators to rely on the agreed mission availability while securing the advantages of robust budgeting. It is the basis of all A400M and A330 MRTT service contracts and is being implemented throughout the Light & Medium operator’s community.


-------------------------

perusahaan yang baik itu seperti ini, melayani dengan sepenuh hati demi kepuasan konsumen. anda puas kami lemas
Quote:Original Posted By reinhard5490

perusahaan yang baik itu seperti ini, melayani dengan sepenuh hati demi kepuasan konsumen. anda puas kami lemas


kok bau2nya BRemoticon-Takut
Quote:Original Posted By wahwibson


kok bau2nya BRemoticon-Takut


yu minta dihilangkan keperawanannya? emoticon-Mad saia panggilkan mahoguru hagal emoticon-Mad

om juche nanya dong itu panther ASW kapan deliverynya ya.. dah positifkan...emoticon-Kiss
Quote:Original Posted By chibiyabi
om juche nanya dong itu panther ASW kapan deliverynya ya.. dah positifkan...emoticon-Kiss


bertanya hal seperti itu jangan dengan anak smp seperti saya... tanyalah pada med06 dan alamor, mereka terkait brokernya

'kenapa Panther lolos?'

pada suatu hari, seorang ayah santai di rumah dan ingin minum kopi, ia berjalan melewati kamar anak lelakinya. terdengar desahan dari dalam kamar, "Aaaah Hind... Atakaaaa... Kamooovvvv... aaaah!"

sang ayah segera menelpon kenalan di kemenhan dan para broker agar jangan sampai helo Rusia menang tender
gak lama lagi bakal ada "Lifetime Waranty" buat alutsista kayak harddiskm tinggal return ke pabriknya di ganti baru emoticon-Ngakak

airbus kayaknya dah mulai paham apa arti kata "bisnis is bisnis" emoticon-Ngakak
duit dari onderdir itu adalah pemasukan yang berkelanjutan layaknya bunga bank emoticon-Ngakak

dah jual produk, jual onderdil pula
Quote:Original Posted By reinhard5490


bertanya hal seperti itu jangan dengan anak smp seperti saya... tanyalah pada med06 dan alamor, mereka terkait brokernya

'kenapa Panther lolos?'

pada suatu hari, seorang ayah santai di rumah dan ingin minum kopi, ia berjalan melewati kamar anak lelakinya. terdengar desahan dari dalam kamar, "Aaaah Hind... Atakaaaa... Kamooovvvv... aaaah!"

sang ayah segera menelpon kenalan di kemenhan dan para broker agar jangan sampai helo Rusia menang tender



emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

bisa aja si om... oke deh kebaca.. tinggal ngedeprok nunggu wangsit turun emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
karena perusahaan yang baik adalah kepedulian terhadap konsumen, jangan sampai konsumen merasa dianggurin dan dicampakkan

perusahaan yang care dan concern kepada konsumen; memang top sekali Airbus Military ini...
Ane udah selingkuh ke apache emoticon-Ngacir
hind atakanya expired emoticon-Frown

btw, soal spare part, cn-295 sparenya udah ada ya? Tiap hari ane liat terbang terus dari/ke halim ( secara sekolah ane deket halim )
dan soal heli ASW, panther/dauphin super strong lah emoticon-army
Quote:Original Posted By alamor
Ane udah selingkuh ke apache emoticon-Ngacir
hind atakanya expired emoticon-Frown

btw, soal spare part, cn-295 sparenya udah ada ya? Tiap hari ane liat terbang terus dari/ke halim ( secara sekolah ane deket halim )
dan soal heli ASW, panther/dauphin super strong lah emoticon-army


I'm not saying it was you mor... antara you atau med06... emoticon-Ngacir yang merasa saja

spare part sebagian bisa interchangeable sama CN-235, yang kritikal juga belum perlu ganti kalau masih beberapa tahun awal
Quote:Original Posted By reinhard5490


yu minta dihilangkan keperawanannya? emoticon-Mad saia panggilkan mahoguru hagal emoticon-Mad



jangan om sebab ane masih pure duburnyaemoticon-Takut

ane masih doyan menunggangi dan ditunggangi cewek kokemoticon-Angel
AM banyakan tempetnya di spanyol ye?
Quote:Original Posted By reinhard5490


bertanya hal seperti itu jangan dengan anak smp seperti saya... tanyalah pada med06 dan alamor, mereka terkait brokernya

'kenapa Panther lolos?'

pada suatu hari, seorang ayah santai di rumah dan ingin minum kopi, ia berjalan melewati kamar anak lelakinya. terdengar desahan dari dalam kamar, "Aaaah Hind... Atakaaaa... Kamooovvvv... aaaah!"

sang ayah segera menelpon kenalan di kemenhan dan para broker agar jangan sampai helo Rusia menang tender


emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak


Btw., serius udah deal tuh panther?! :matabeol:
×