alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5260a3edc2cb17147b000010/tech-news-super-horny-test-beban-4-harpoon-maritime-strike
Thumbs up 
[TECH NEWS] Super Horny test beban 4 Harpoon (Maritime Strike)
LOCKED AND LOADED

youtube-thumbnail


On runway 24 of U.S. Naval Air Station, Patuxent River, Maryland, a part of Boeing Harpoon missile history was recently witnessed when four of the proven Harpoon Block IC cruise missiles were uploaded onto a Boeing F/A-18F Super Hornet to undergo a rigorous flight test over the Atlantic Ocean. The test verified flight characteristics with the quad load-out; a Harpoon first.
The test was performed jointly by members of the U.S. Navy’s VX-23 Strike Test squadron, PMA-201 Precision Strike Weapons team, Boeing Test & Evaluation and Weapons & Missile Systems businesses.

“There’s probably nothing that has to be more perfect than weapons integration and performance,” said James Dodd, vice president of Boeing Global Strike Weapons & Missile Systems. “It puts everyone at a high sense of perfection as to how they do their job on the Boeing side and the customer side.”

The Harpoon Block IC missile is an autonomous, all weather anti-ship and land strike weapon that can be launched from aircraft, ships, submarines or by mobile coastal defense vehicles. It’s used by more than 30 international allies.
U.S. Navy CDR. Kevin Quarderer, NAVAIR’s Precision Strike Weapons program office deputy program manager for the Harpoon and SLAM ER programs, said the Boeing and U.S. Navy teams work incredibly close to achieve the levels of perfection dictated by working around ordnance and weapons.

“It’s absolutely serious business,” said CDR. Quarderer. “The only answer that’s acceptable is that every single weapon has got to find its target.”
The flight test with the four Boeing built Harpoon Block IC missiles underneath the wings of the F/A-18 Super Hornet was a success. More integration work proving the capabilities of the missile configuration and fighter attack jet is continuing.

http://www.boeing.com/boeing/Feature..._10_14_13.page

**************************************************************************************

Makin mengkukuhkan super horny sebagai maritime strike.....

Spoiler for Andai TNI Punya ini:
Khan udah ada kh series om emoticon-Smilie. Disyukuri aja yang udah ada lah
Cuma 100 km, mending jassm 1000 km..................................... emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By pecotot
LOCKED AND LOADED

youtube-thumbnail


On runway 24 of U.S. Naval Air Station, Patuxent River, Maryland, a part of Boeing Harpoon missile history was recently witnessed when four of the proven Harpoon Block IC cruise missiles were uploaded onto a Boeing F/A-18F Super Hornet to undergo a rigorous flight test over the Atlantic Ocean. The test verified flight characteristics with the quad load-out; a Harpoon first.
The test was performed jointly by members of the U.S. Navy’s VX-23 Strike Test squadron, PMA-201 Precision Strike Weapons team, Boeing Test & Evaluation and Weapons & Missile Systems businesses.

“There’s probably nothing that has to be more perfect than weapons integration and performance,” said James Dodd, vice president of Boeing Global Strike Weapons & Missile Systems. “It puts everyone at a high sense of perfection as to how they do their job on the Boeing side and the customer side.”

The Harpoon Block IC missile is an autonomous, all weather anti-ship and land strike weapon that can be launched from aircraft, ships, submarines or by mobile coastal defense vehicles. It’s used by more than 30 international allies.
U.S. Navy CDR. Kevin Quarderer, NAVAIR’s Precision Strike Weapons program office deputy program manager for the Harpoon and SLAM ER programs, said the Boeing and U.S. Navy teams work incredibly close to achieve the levels of perfection dictated by working around ordnance and weapons.

“It’s absolutely serious business,” said CDR. Quarderer. “The only answer that’s acceptable is that every single weapon has got to find its target.”
The flight test with the four Boeing built Harpoon Block IC missiles underneath the wings of the F/A-18 Super Hornet was a success. More integration work proving the capabilities of the missile configuration and fighter attack jet is continuing.

http://www.boeing.com/boeing/Feature..._10_14_13.page

**************************************************************************************

Makin mengkukuhkan super horny sebagai maritime strike.....

Spoiler for Andai TNI Punya ini:


kan katanya udah punya Kh 31 om? itu aja yang dibanyakin napa?
Quote:Original Posted By r3zam4n


kan katanya udah punya Kh 31 om? itu aja yang dibanyakin napa?


masih mainan subsonic, sama kayak tetangga-tetangga donk....
sekali-sekali mainannya supersonic... kan udah ada Yakhont, platform Udaranya wajib donk pake Moskit....emoticon-Kiss (S)

youtube-thumbnail
Quote:Original Posted By axelrain
Cuma 100 km, mending jassm 1000 km..................................... emoticon-Ngacir


AGM-84L block 2 itu kan SLAM/SLAM-ER cuman casing doang mirip, jeroan beda fungsi.. katanya SLAM-ER itu bisa 150 Nautical Miles, alias 275 an KM
Quote:Original Posted By TukangSimulasi
Khan udah ada kh series om emoticon-Smilie. Disyukuri aja yang udah ada lah


cara mesyukuri dengan menambah yg suda ada emoticon-Smilie
Quote:Original Posted By pecotot


masih mainan subsonic, sama kayak tetangga-tetangga donk....
sekali-sekali mainannya supersonic... kan udah ada Yakhont, platform Udaranya wajib donk pake Moskit....emoticon-Kiss (S)

youtube-thumbnail


kalo mini brahmos gimana?
ada yg punya videonya Moskit diuji coba? rasanya cuman di pameran aja
Quote:Original Posted By r3zam4n


kalo mini brahmos gimana?


hmm mini brahmos masih konsep... brahmos sendiri juga masih ujicoba buat air launched tahun 2014 emoticon-Cape d... (S)
kelamaan... mending langsung beli yang udah jadi aja... emoticon-Cendol (S)

Spoiler for Brahmos Air Lauched Test News:


Quote:Original Posted By merkapa
ada yg punya videonya Moskit diuji coba? rasanya cuman di pameran aja


Russia beda dengan NATO, kalo ujicoba dikit-dikit di upload, kalo Russia susah cari beritanya
Thread membahas Super Horny gotong Harpoon......berubah jadi Russian Muscle Maniaemoticon-Cape d... (S)
nah trerus mereka mau tahu kinerjanya bijimane gan? kita gak dapet demo gratis buat Krypton ya/ Quote:Original Posted By pecotot


hmm mini brahmos masih konsep... brahmos sendiri juga masih ujicoba buat air launched tahun 2014 emoticon-Cape d... (S)
kelamaan... mending langsung beli yang udah jadi aja... emoticon-Cendol (S)

Spoiler for Brahmos Air Lauched Test News:




Russia beda dengan NATO, kalo ujicoba dikit-dikit di upload, kalo Russia susah cari beritanya


Quote:Original Posted By Mistaravim
Thread membahas Super Horny gotong Harpoon......berubah jadi Russian Muscle Maniaemoticon-Cape d... (S)


russian setrong epriwer
Quote:Original Posted By Mistaravim
Thread membahas Super Horny gotong Harpoon......berubah jadi Russian Muscle Maniaemoticon-Cape d... (S)


Quote:Original Posted By frankmuller


russian setrong epriwer


emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By pecotot
masih mainan subsonic, sama kayak tetangga-tetangga donk....
sekali-sekali mainannya supersonic... kan udah ada Yakhont, platform Udaranya wajib donk pake Moskit....emoticon-Kiss (S)

youtube-thumbnail


Subsonic but stealth emoticon-army
kyknya si Superhorny bakalan diambil sama sijaguh karena sdh ada penambahan maritime strike bawa harpoon.

disini sudah punya Su30MK2 tinggal banyakin KH31 nya.
Quote:Original Posted By Mistaravim
Thread membahas Super Horny gotong Harpoon......berubah jadi Russian Muscle Maniaemoticon-Cape d... (S)


TSnya memang membahas super kornet, cuma ya TS menambah pertanyaan andai TNI punya ini, otomatis bahasnya jadi melebar emoticon-Stick Out Tongue

Quote:Original Posted By yakhont
TSnya memang membahas super kornet, cuma ya TS menambah pertanyaan andai TNI punya ini, otomatis bahasnya jadi melebar emoticon-Stick Out Tongue


So, klo bikin trit, jangan sekali-kali bilang "apakah tni berminat?? emoticon-Betty" itu kalimat mengandung mantra yg bisa mengundang russian steroidemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Saya ada bbrp pertanyaan, silahkan yg tau boleh jawab
1. Kalo f-16 kita (eksisting blok 15 OCU) punya kemampuan nembakin harpoon gk?
2. Yg rencana f-16 hibah apa jg punya kemampuan nembakin harpoon?
3. Utk penyederhanaan jenis rudal, kita kan udah gk pake harpoon, Kira2. Bisa gak diupgrade biar bisa bawa exocet versi air launch?
Thx
Quote:Original Posted By W47IK
Saya ada bbrp pertanyaan, silahkan yg tau boleh jawab
1. Kalo f-16 kita (eksisting blok 15 OCU) punya kemampuan nembakin harpoon gk?
2. Yg rencana f-16 hibah apa jg punya kemampuan nembakin harpoon?
3. Utk penyederhanaan jenis rudal, kita kan udah gk pake harpoon, Kira2. Bisa gak diupgrade biar bisa bawa exocet versi air launch?
Thx



Cara menginstall harpoon ke F-16
(i) addition of Harpoon-specific weapon control algorithms to the Stores Management System.

(ii) development of an interface adapter kit.

F16 bisa nenteng 2 biji harpoon, F16 yg bisa diinstal harpoon adalah block 20, 30/32, 40/42, 50/ 52... Tapi klo melihat cara installnya gw rasa bisa buat f-16 block 15 kita CMIIW emoticon-Big Grin
×