alexa-tracking

[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/525f9566fcca17b418000000/announced-cyberpunk-2077---cd-projekt-red
Cyberpunk 2077 - a Futuristic Open World RPG by CD Projekt RED
[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

Developer : CD Projekt RED
Director : Mateusz Kanik
Engine : REDengine 3
Genre : Action role-playing
Platform : PC, PS4, Xbox One
Release date : TBA



About the Game
Quote:

Known Features

WARNING! -- A lot of the info provided are subject to change throughout the developing of the game. Not all of this will end up in the game.

Recent News
CDPR on the making of Cyberpunk 2077 Teaser Trailer.

Story
  • You’ll be able to create a character from the ground up and then experience Night City as a totally open world setting.
  • It will be a rise-to-power story about "someone who rises from a filthy gutter to stand against a hostile world."
  • Game will be a story-driven experience set in an open world environment, which will be driven throughout by player choice.
  • It will be non-linear.
  • Story will mainly focus on contemporary issues, and the world we will present is a kind of filter for those things.

Gameplay
  • Advanced RPG mechanics based on PnP RPG system upgraded to the 2077 setting.
  • Huge arsenal of weapons, upgrades, implants and cool high-tech gadgets.
  • Takes place in a Sandbox environment in Night City.
  • A whole system of cyber-implants will be implemented, allowing you to modify your limbs.
  • Similar arm implants (that was scene in the Teaser Trailer) will be present in the game.
  • Cyber-psychos will also be present.
  • Aerial vehicles, the psychosquad, and the weapons seen in the Teaser Trailer are as well present in the game.

Representation
  • The city is being designed so it doesn’t look like a purely futuristic metropolis. Older elements of buildings will be mixed in with more modern structures to make it look like the city was built in layers to create a more realistic, Blade Runner-esque style.
  • Significant amount of detail built into the weapons, similarly to the ones used in the Teaser Trailer.
  • CDPR draws inspiration from several games, e.g. System Shock, Fallout 2 and more.
  • Both the city and game world will be vast, and not feel restricted.
  • You play in Night City, but not exactly the same area as in Cyberpunk 2020. It has been moved a little closer to the coast. Reasons being of the nuke detonation in the city.
  • You will still visit memorable places in Night City, e.g. Afterlife.
  • The corporations from Cyberpunk 2020 will remain present – Arasaka, Dynalar, KiroshI, etc.
  • CDPR game engine--REDengine--will have some changes. The physics and ballistics of the game will be changed to add new character movements and guns.
  • The woman seen in the trailer might be in the game.

Developer Promises
  • CDPR are trying to let the player print your character sheet from the PnP game.
  • They are trying to make the game to be as close to the original PnP RPG as possible. There will be changes in the balance of classes and how particular skills work.

Source: Here
grafisnyaaa emoticon-Matabelo

wajib maen ini, demen bgt sama konsep gamenya emoticon-Cendol (S)
Sempat dlu main ini game di console sega yg grafisnya cm side scrolling 2D. Skrng bakal di buat brdasarkan grafis high end skrng. Wajib di nanti nih & mg2 storynya mantap jg emoticon-Smilie
Relased nya bakal kapan ya emoticon-Matabelo
cyberpunk. game java favorit ane dulu .
baru tau kalau ni game bakal dibikin versi pc nya juga emoticon-Matabelo .
Grafik nya semoga sama/mungkin lebih bagus dari trailer nya emoticon-Matabelo
engine nya sama kek The Witcher emoticon-Genit

tapi masi belom jelas kapan juga rilis nya, 2015 kali ya emoticon-Ngacir
2016 still.... emoticon-Ngacir


Quote:
walau gua senang kalau dirilis di 2016, tapi kayaknya terbaik rilis di 2017, biar benar2 bagus kualitasnya, dibanding kalau diburu2in ternyata gak memuaskan

n biar game lain juga dapat kesempatan GOTY 2016 emoticon-Ngakak (S)
Kayanya ga mungkin 2017 sih. Development The Witcher 3 aja belum kelar kan, masih ada 1 expansion lagi tahun 2016.

Wawancara terakhir sama CEO sih info nya gini:
Quote:
speknya gede nggak emoticon-Bingung (S)
Quote:


iya, tergantung mereka kembangin gamenya sejak kapan dulu sih, kalau baru akhir2 ini emang bakal lama itu nongolnya emoticon-Thinking

Quote:


gua yakin pasti bakal jauh lebih berat spek na daripada TW3 emoticon-Thinking

siap2 aja RAM minimal 8 GB, VRAM minimal 4 GB
Quote:

Ram sih udh 8gb tapi vram cuman 3gb emoticon-Sorry
Quote:


mudah2an sih masih ngangkat itu kk emoticon-Malu>

krn gamenya masih lama rilisnya bisa siap2 nabung dari sekarang sih buat jaga2 kalau2 perlu upgrade nanti emoticon-linux2

perkembangan game PC tergolong pesat untuk urusan sysreq na emoticon-Hammer
Quote:

do"a in aja gan emoticon-Ngakak (S)
Kira2 genre nya kalo disamain sama game yang udah nongol itu kayak game apa ya?
Quote:


Vram 4gb bisa jadi, tapi buat recommended nya. Minimal tetep Vram 2gb lah standar.
Tapi kl masih pake Red Engine untuk Witcher 3, kemungkinan masih bakal mirip2 sysreq nya.

Quote:


Yang udah confirmed itu, genre nya cyberpunk action RPG. Berarti mirip2 game2 ini setting nya, bakal banyak teknologi canggih & lampu2 neon di kota.

[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

[Announced] Cyberpunk 2077 - CD Projekt RED

Kl gameplay masih belum tau selain action RPG itu.
Quote:


iya kk emoticon-Malu>

Quote:


yah mudah2an emang gak jauh sysreq na dibanding TW3 walau gua ragu krn rilisnya kemungkinan 2017 ke atas, perkembangan sysreq game makin pesat emoticon-Hammer

apalagi cyberpunk lebih gede, lebih ambisius, lebih kompleks, lebih wow dibanding TW3, sysreq na kemungkinan besar bakal wow juga emoticon-Ngakak (S)
*reserved*
Wahh Dari Cd Projekt Red .
Game Rpg , Apakah ada wanita secantik Yennefer lagi , come on Cd Project Red .

Pejwan Ane Gembok emoticon-Cool