alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5258c624faca178764000001/hampir-jadi-pics-and-recent-news-about-aircraft-carrier-gerald-r-ford
[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford
Quote:Newport News Shipbuilding Floods Dry Dock and Floats Aircraft Carrier Gerald R. Ford

Huntington Ingalls Industries (HII) announced today that its Newport News Shipbuilding (NNS) division began flooding the dry dock where the nuclear-powered aircraft carrier Gerald R. Ford (CVN 78) has been under construction since November 2009. With the push of a dozen buttons, ship’s sponsor Susan Ford Bales initiated the flow of more than 100 million gallons of water into the dry dock.

Quote:[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

The flooding of the dry dock takes place in phases during which various tests are conducted. Initially, the dock is flooded about 4 feet high to its keel blocks, wood-capped concrete pads on which the ship has been supported during construction. Once the dock is fully flooded and initial afloat testing is complete, water will be partially pumped out and the ship returned to her keel blocks in anticipation of Ford’s christening on Nov. 9. The ship will float again about a week later when it is moved to a pier for outfitting. Ford is scheduled for delivery to the U.S. Navy in 2016.

Quote:[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

“Flooding of the dry dock, floating of the ship, and transfer to the outfitting pier all represent the successful completion of a tremendous amount of hard work by our talented shipbuilders,” said Rolf Bartschi, NNS’ vice president of CVN 78 carrier construction. “The shipbuilding team has taken great pride in building this first-of-class ship, and we all look forward to the next phase of ship construction and testing that will occur at the pier.”

Gerald R. Ford represents the next-generation class of aircraft carriers. The first-in-class ship features a new nuclear power plant, a redesigned island, electromagnetic catapults, improved weapons movement, an enhanced flight deck capable of increased aircraft sortie rates, and growth margin for future technologies and reduced manning.

“Thanks for holding my hand,” Bales said, addressing a group of shipbuilders following the event. “It has been really special, and walking down the side of the ship today, I wished my dad was here. He would have been so proud of all of you, and I’m proud of all of you.”

Quote:[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

Navy Recognition



Bagaimanapun juga US Gov. Shutdown ternyata gak pengaruh untuk kelancaran beberapa main project mereka macam US Carrier ini. 100.000 tons Diplomacy is their ultimate priority
dihibahin kesini, biar diurusin pt PAL
Quote:Original Posted By Hnhev
dihibahin kesini, biar diurusin pt PAL


kalau ngejar postingan mending di lounge aja dech emoticon-Malu (S)
looks more futuristic....
akankan di jadikan base terapungnya F22 atau F35 mungkin??

ternyata proses produksi sampai delivery lama juga yah....konstruksi pertama 2009 dan akan di serahkan secara resmi tahun 2016
Wow....it must be a helluva carrier with lots of sophisticated equipment
emoticon-Ngakak habis minta hibah...minta ToTemoticon-Kiss
Quote:Original Posted By madokafc


kalau ngejar postingan mending di lounge aja dech emoticon-Malu (S)


Quote:Original Posted By madokafc


kalau ngejar postingan mending di lounge aja dech emoticon-Malu (S)


Itu yang njendol didepan hull-mounted sonar ya?
EMALSnya pengen liat...klo pelontarnya sama aja kali ya sama yg steam..

tante ada futu-futu gambar EMALSnya ga
Yg mana? yg ketutup kain?
Quote:Original Posted By TukangSimulasi


Itu yang njendol didepan hull-mounted sonar ya?


Quote:Original Posted By Mistaravim
Yg mana? yg ketutup kain?




di bow itu lho, eh ini udah pakai emals sama new aresting system ya? yang bisa handle UAV sama UCAV?
Quote:Original Posted By alexander hagal
looks more futuristic....
akankan di jadikan base terapungnya F22 atau F35 mungkin??

ternyata proses produksi sampai delivery lama juga yah....konstruksi pertama 2009 dan akan di serahkan secara resmi tahun 2016
Wow....it must be a helluva carrier with lots of sophisticated equipment


F22 gak mungkin pak Guru emoticon-Big Grin

F 35 yach yang varian B atau C yang paling mungkin

Dan kemungkinan Growler tetap akan digunakan oleh US Navy hingga 20 tahun kedepan
Quote:Original Posted By madokafc


F22 gak mungkin pak Guru emoticon-Big Grin

F 35 yach yang varian B atau C yang paling mungkin

Dan kemungkinan Growler tetap akan digunakan oleh US Navy hingga 20 tahun kedepan

begh...china dah besar kepala dengan liaoning, pake sesumbar bisa head to head lagi ama US Fleet
eeeeh muncul lagi carrier baru lebih modern.....mencret-mencret dah emoticon-Big Grin
[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

Spoiler for Bwk Topping off Superstructur :


[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford
Quote:Original Posted By TukangSimulasi


Itu yang njendol didepan hull-mounted sonar ya?


keknya bukan deh, kemungkinan sih bagian yang belum dipasang di dalam kapal kali yach emoticon-Bingung (S)

edit salah, ternyata itu tenda buat acara Christening nya nanti emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By alexander hagal

begh...china dah besar kepala dengan liaoning, pake sesumbar bisa head to head lagi ama US Fleet
eeeeh muncul lagi carrier baru lebih modern.....mencret-mencret dah emoticon-Big Grin


Dari Korea untuk pak Guru emoticon-Big Grin

[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford
dari website official USS Gerald R. Ford, Newport News Shipbuilding,

[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

28 hari lagi christening, tapi commissioning katanya masih lama, sekitar 2016.
[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

yang gak dimiliki oleh China, generations of skilled ship workers which had a lot of experience to build such massive and advance Ship
Quote:Original Posted By TukangSimulasi


Itu yang njendol didepan hull-mounted sonar ya?


Bulbous Bow.. itu bagian dari struktur untuk menyempurnakan aliran air disekeliling kapal.

Nggak mesti berisi sonar. Kalau ada sonarnya pasti di situ ada bagian yang warnanya berbeda untuk "jendela" transducer/receiver sonar.
Bagus sekali kakak, apa TNI berminat untuk memilikinya ya ?

emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By madokafc


Dari Korea untuk pak Guru emoticon-Big Grin

[Hampir Jadi] Pics and recent News about Aircraft Carrier Gerald R. Ford

hmm masih belum sepadan dengan kekuatan militer US emoticon-Malu (S)

Quote:Original Posted By Stealthflanker


Bulbous Bow.. itu bagian dari struktur untuk menyempurnakan aliran air disekeliling kapal.

Nggak mesti berisi sonar. Kalau ada sonarnya pasti di situ ada bagian yang warnanya berbeda untuk "jendela" transducer/receiver sonar.


oooo, kalau CV gini biasanya dipasang hull mounted sonar ga sih? apa dia rely on her guardian (frigate, destro, subs, helo)?