alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52568063128b462e49000005/news-f-35a-australia-masuk-line-produksi-2014-dikirim
Thumbs up 
[NEWS] F-35A Australia masuk line produksi, 2014 dikirim
First F-35 For Australia Takes Shape In Fort Worth

[NEWS] F-35A Australia masuk line produksi, 2014 dikirim

FORT WORTH, Texas, Oct. 8, 2013 – Lockheed Martin and the Royal Australian Air Force (RAAF) celebrated the beginnings of the first F-35 Lightning II for Australia yesterday. The aircraft, designated as AU-1, officially began the mate process, where major components of the aircraft are joined together to form the aircraft’s structure. AU-1 will then make its way down the assembly line and roll out of the factory for delivery to the RAAF in the summer of 2014.

Jeff Babione, Lockheed Martin Vice President and Deputy Program Manager for F-35, highlighted the ongoing partnership between Lockheed Martin and Australia. “Today marks a new beginning for tactical aviation for Australia,” said Babione. “Lockheed Martin is proud of our long and storied relationship with Australian aviation, and now, the F-35 will ensure that the relationship with the RAAF and Australian Industry remains strong for decades to come.”

The global supply chain for the F-35 currently has 14 Australian companies under contract and building parts for the F-35. Australian industry is expected to gain up to $6.3 billion USD in industry opportunities over the life of the F-35 program. Every F-35 built will have some Australian parts and components.

The occasion also marked a longstanding history between Lockheed Martin and Australia’s Defence Forces, beginning with the Lockheed Vega, F-111 and continuing with the F-35. Australia’s first two F-35s, now in production, will be delivered to the RAAF next year.

The F-35 Lightning II is a 5th generation fighter, combining advanced stealth with fighter speed and agility, advanced mission systems, fully fused sensor information, network-enabled operations and cutting-edge sustainment. Three distinct variants of the F-35 will replace the A-10 and F-16 for the U.S. Air Force, the F/A-18 for the U.S. Navy, the F/A-18 and AV-8B Harrier for the U.S. Marine Corps, and a variety of fighters for at least 10 other countries.

Headquartered in Bethesda, Md., Lockheed Martin is a global security and aerospace company that employs about 116,000 people worldwide and is principally engaged in the research, design, development, manufacture, integration, and sustainment of advanced technology systems, products, and services. The Corporation’s net sales for 2012 were $47.2 billion.

http://www.lockheedmartin.com/us/new...australia.html


Spoiler for First F-35A Australia:


Spoiler for First F-35A Australia:


Spoiler for F-35 vs Su-30MK:


***********************************************************************************

Kita harus siap-siap nambah sukro nih....................... emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By pecotot


Kita harus siap-siap nambah sukro nih....................... emoticon-Ngacir


Ngapain ? tungguin aja hibah horny bekas Aussie, sesuai titah kalender emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By kensama

Ngapain ? tungguin aja hibah horny bekas Aussie, sesuai titah kalender emoticon-Ngacir

emoticon-Ngakak
lebih feasible nambah sukro lach buat heavy fighter
Quote:Original Posted By wahwibson
emoticon-Ngakak
lebih feasible nambah sukro lach buat heavy fighter
yeah... masa dimasa KSAU sekarang cuma nunggu pesenan KSAU kemaren..emoticon-Toast
Quote:Original Posted By wahwibson
emoticon-Ngakak
lebih feasible nambah sukro lach buat heavy fighter
yeah..... masa' KSAU sekarang cuma nunggu pesanan KSAU kmrn... emoticon-Matabelo
sudah beres kah bug2 yang ada di F-35 ?
siap siap nambah plenker , ama beli Vostok-E & Nebo M untuk mengcover wilayah nkri .... Kalo duit nya cukup emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By dr.retro26
sudah beres kah bug2 yang ada di F-35 ?


ane juga belum punya info terbaruemoticon-Bingung (S)
kemarin kan tangki bahan bakar kena petir kalo tidak salahemoticon-Bingung (S)
Quote:Original Posted By kensama


Ngapain ? tungguin aja hibah horny bekas Aussie, sesuai titah kalender emoticon-Ngacir


jamaah almanak nih emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By sopicali


jamaah almanak nih emoticon-Big Grin


idem gan itu d atas jamaah almanak bekasiyah betel prupeniyah aushitiyah.... emoticon-Ngakak


siap2 nih INA tambah armada su35 bm emoticon-Big Grin moga2 aja kagak ngecer, tp borongaaaan emoticon-Big Grin
ntar kalo F-35A RAAF dah datang, ajak2 donk latihan elang ausindo lagi emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By pecotot
Kita harus siap-siap nambah sukro nih....................... emoticon-Ngacir

beneran nambah sukhoi ? ntar kalo F-35 dah full operasional di Aussie n calon operator lain, malah kita jadi kesengsem sama F-35.. 2020+ bisa2 ngebet kepengen punya.

firasat ane ni F-35 bakalan seperti F-16, belum apa2 dah dicaci maki habis2an eh malah laris manis di pasaran,
emoticon-Malu (S)


nb curhat: bener2 ni kaskus, capcaynya tambah ribedh.
smoga tahun depan sukro bm ttd kontrak...smoga politik genjreng brmanfaat..amin
waktunya telah tiba untuk mengakuisisi 4 skuadron 35 bm.pemekaran su 27 menjadi full 2 skuadron dan su 30 2 skuadron.dan 1 awacs untuk setiap satu skuadron.mimpi mah jngn tanggung tanggung.
Saatnya mengakuisisi 2 ska F 35... Mayan
Tenang aja.. punya mereka cuma tipe 'A'. Kita punya yg lebih advanced, F-5 E/F

Kabboorrr...
Mau su 35 apa gak kelamaan?
china aja katanya nunggu 2017 CMIIW,,lah qta mesan taon brapa tuh ada dimari? emoticon-Big Grin
semoga sepulang nya tim yang di kirim ke rusia berapa waktu lalu

BAWA GINIAN emoticon-Shakehand2:[NEWS] F-35A Australia masuk line produksi, 2014 dikirim
Untuk tahap awal kayaknya yang perlu diperkuat Satuan Radar biar bisa memonitor pergerakan sapa tau ada yang iseng-iseng ngarah ke wilayah udara, apalagi dengan alasan patroli imigran gelap..sambil berdoa MEF TNI AU bisa terealisasikan tanpa banyak bumbu perdebatan dan analisa emoticon-Cape d...
Quote:Original Posted By cocema
Saatnya mengakuisisi 2 ska F 35... Mayan


Jangan, mahal & rawan embargo, mendingan beli j-31 aja, f-35 kw versi china. Sama2 negara Asia, murah meriah, & bebas embargo.
×