alexa-tracking

[SELINGAN] Sekolah Pilot Swasta Draken, beli pesawat trainer MiG-21UM

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/524d2820a3cb174f1900000c/selingan-sekolah-pilot-swasta-draken-beli-pesawat-trainer-mig-21um
[SELINGAN] Sekolah Pilot Swasta Draken, beli pesawat trainer MiG-21UM
MiG-21s added to Draken fleet of training aircraft
Published: Oct. 2, 2013 at 12:31 PM

[SELINGAN] Sekolah Pilot Swasta Draken, beli pesawat trainer MiG-21UM

LAKELAND, Fla., Oct. 2 (UPI) -- Draken International Inc., a provider of commercial and tactical fighter aircraft, has received 25 MiG-21 fighters for U.S. Department of Defense pilot combat training and test pilot schools.

Draken, based in Lakeland, Fla., said the delivery of Russian-made combat planes acquired from Poland "complements Draken's existing operation by adding a reliable, affordable supersonic asset with radar capabilities to provide unmatched training in the commercial air services industry."

"The Draken team is thrilled to add the MiG-21's to our fleet of tactical fighters," said Draken Chief Executive Officer Jared Isaacman. "They provide an excellent platform for research and development and are in high demand by test pilot schools across North America.

"As for adversary threat replication, this platform is exactly what the operators want to see for dissimilar, large-scale training environments. Draken is able to provide the multipackage scenario during large force exercises."

Draken did not say when the aircraft were delivered and did not provide details on their cost.

The company maintains the largest fleet of privately owned tactical aircraft in the world. The fleet includes more than 50 ex-military aircraft.

Read more: http://www.upi.com/Business_News/Sec...#ixzz2ge26WdW2


Mengenal Sekolah Pilot Draken International

Quote:


***************************************************************************************

yang mau sekolah pilot swasta dgn pesawat tempur, silahkan coba sekolah disini.... emoticon-Kiss
Bekasan Polandia? Kenapa ga beli Yakolvlev atau pesawat2 trainer ye? ngeri juga kalo pake MiG-21
Edun.... Swasta aja bisa kaya AU satu negara...
Gile yah 25 pesawat yah? mantep yah swasta disana modalnya....
Quote:


apa lg msh angkut AA-2 atol.. emoticon-Malu
mgkn yg ready cm MiG-21 ini..
lalu jebolan pilot sipil dengan lisensi bisa nerbangin pespur, milotin apa ya? au swasta?
mercenary Pilot dengan rating pespur Russia biasa dipakai di konflik di beberapa negara Afrika dan Latin Amerika emoticon-Malu (S)
Quote:


Indeed... mercenary pilot dgn rating mig 21, laris manis tuh..
Coba di indonesia ada flight school kek gitu emoticon-Hammer (S)

Mayan kan rating MiG-21
besok seolah penerbangan indonesia yg bandung suruh beli su 30 gan, buat tandingan ini sekolah... lumayan buat trainer pilot2 baru.... lebih mak mak nyuss... emoticon-Ngakak
Quote:


Lah ini kan MiG-21 Trainer emoticon-Stick Out Tongue

Tujuannya kan buat jadi semacam historic dan commemorative, makanya cari pesawat legendaris dan 'menjual' (soalnya servis jet tua itu bisa mahal dan susah... Baik sparepart maupun service in general). Aero yang biasanya dipake buat 'sekolah' ginian