alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/524c6d9740cb173d4b00000c/berita-lontong-submarine-breaks-the-surface-of-a-milan-street
[Berita Lontong] Submarine breaks the surface of a Milan STREET
The people of Milan awoke to find something a little strange yesterday morning.

Quote:Just off of Via dei Mercanti, near the heart of the old city, a submarine had apparently pushed its way through the paving stones and damaged a nearby car.

The road's shattered surface lay piled up around, with baffled firefighters looking on. Meanwhile, sailors clambered down from the lost submarine's tower to meet emergency crews at the scene.


Pic
Spoiler for :


Pic lagi
Spoiler for :


Video
youtube-thumbnail


Ember 1
Ember 2
Ember 3

Update emoticon-Cape d... (S)

Quote:the crown of a massive submarine, appearing to have just surfaced from an underwater journey, has materialized from beneath the sidewalk of milan’s piazza mercanti, surprising and baffling pedestrians. the installation has the tremendous deep-sea voyager popping out from the concrete path, causing a massive wreckage of rubble nearby. a smartfortwo car, seemingly at the wrong place at the wrong time, is apparently caught up in the chaos, haphazardly propped on the debris. the elaborate, staged intervention is actually a marketing scheme by advertising agency M&C saatchi milano for europ assistance IT, an insurance group based in italy, as part their ‘protect your life‘ campaign and launch of the lifepark protection store.spoke with a ‘scuba diver’ at the scene where they told us of the importance of insurance in safeguarding your possessions, as you may never know when an unforeseen event might take you by surprise.

yang jadi pertanyaan jadi ini Sub ny dummy emoticon-Bingung (S)
lontong di tengah kotaemoticon-Matabelo
A very neat yet absolutely very very enormously expensive trick emoticon-Big Grin http://www.businessinsider.com/submarine-appears-on-milan-street-2013-10
tank aja amblessss (konon katanya)........ ini malah mecotot kayak bisul gituuuu......
wahh kerenn euyy iklannya..

ngebayangin kalo tetiba Kilo nongol di jalanan ibukota emoticon-Malu
youtube-thumbnail


nambahin aja
edan.....lontong bisa muncul di tengah kota emoticon-Ngakak
pertama kali liat gambar ini di 9gag.
bener2 edan tuh ngeluarin biaya gede bgt buat advertisibg kayak gini emoticon-Hammer
asli keren....

bikinnya gak tanggung tanggung
Kota dieropa yang dibangun diatas laut apa yah namanya? klo ga salah muncul di film The League of Extraordinary Gentlemen pake kapal selam jg.

jd keinget kirain ini beneran......................
Quote:Original Posted By gearbox23
Kota dieropa yang dibangun diatas laut apa yah namanya? klo ga salah muncul di film The League of Extraordinary Gentlemen pake kapal selam jg.

jd keinget kirain ini beneran......................


venesia...................................

fiuhhhh ngaget2-in aja nih ....... emoticon-Matabelo
kirain beneran emoticon-Ngakak
ini sejenis viral advertising yah??
dari awal udah curiga eh ternyata bener cuma iklan emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By nylekamin
wahh kerenn euyy iklannya..

ngebayangin kalo tetiba Kilo nongol di jalanan ibukota emoticon-Malu


kalo tiba-tiba kilo nongol mega kuningan....apakah bakalan ada breaking news di tv nasional.....[Berita Lontong] Submarine breaks the surface of a Milan STREET