alexa-tracking

The 15th Beijing International Aviation Exhibition Opening

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5242a09bbe29a027448b45f1/the-15th-beijing-international-aviation-exhibition-opening
The 15th Beijing International Aviation Exhibition Opening

Beijing, September 24 News reporter Liu Jin reports: The 15th Beijing International Air Show on September 25 to 28 at the National Convention Center. Airshow scale reached 17,000 square meters, increased by 40% last Legco . exhibition invited from 17 countries and regions, nearly 200 exhibitors, five national pavilions, Airbus, Boeing, Honeywell, Bombardier, Safran, the European aircraft materials, Bell Helicopter, Parker Aerospace and other famous aviation exhibitors.

Beijing air show organizing committee launched the 'Beijing Aviation Heritage Week' activities include: AVIC Cup - International UAV Innovation Grand Prix, China Aviation Science and Technology Conference, China UAV Summit & Exhibition, the Ninth laurel Awards ceremony, Chinese aviation maintenance summit, Badaling flight dynamic display and the First Beijing Yanqing General Aviation Tourism and Culture Festival.
sumber
sumber

Spoiler for :
AVIC's raptor ...
Yang diluar belum ada fotonya ya? Penasaran, 17,000 square meters isinya apa aja
Quote:


Loh kok kayak KFX / IFX...dibilang low cost lagi...apakah kita bisa berpaling hati??
Quote:


Kalo menurut gw sih itu J-31 logh, lagian ada artikel yang kutip omongan si Zhang ZhaoZong kalo emank dibikin untuk ekspor.

Quote:


Yah istilahnya sih emank beda kayak J-10 untuk PLA, kalo di ekspor kan jadi FC-20, emank g salah jg kalo dibilang itu bukan J-31.emoticon-Ngakak
Quote:


asal kalo minta oteote', dirakit di pt DI, cost nya gak dimahain
ane prefer ini daripada korsel gak jelass
Quote:


kalo NATO code nya apa revu? emang penamaan dari pihak barat berdasar wangsit apa yaemoticon-Bingung (S)
Spoiler for :
isi nya UAV semua..... emoticon-Matabelo
Quote:


Iya, koleksi UAV-nya China udah banyak banget... Layak minta tetot ni emoticon-Malu (S) emoticon-Big Grin
Quote:

minta ote2...dikira gratis...wani piro
Spoiler for :

Spoiler for :

Spoiler for rongsokan PC:
Spoiler for :