alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/52289a89fbca175213000008/apa-agan-sista-punya-kenangan-dengan-lagu-ini-air-supply-goodbye
Love 
apa agan/sista punya kenangan dengan lagu ini (Air supply-Goodbye)
WELCOME TO MY THREAD

apa agan/sista punya kenangan dengan lagu ini (Air supply-Goodbye)


Hallo agan dan aganwati/sista..............

apa ente punya kenangan dengan lagu ini


Air supply -Goodbye

youtube-thumbnail



[SPOILER]
And I know how hard you try
You deserve to have so much more
I can feel your heart and I sympathize
And I'll never criticize all you've ever meant to my life

[Chorus]
I don't want to let you down
I don't want to lead you on
I don't want to hold you back
From where you might belong
You would never ask me why
My heart is so disguised
I just can't live a lie anymore
I would rather hurt myself
Than to ever make you cry
There's nothing left to say but good-bye
You deserve the chance at the kind of love
I'm not sure I'm worthy of
Losing you is painful to me


(Chorus) You would never ask me why
My heart is so disguised
I just can't live a lie anymore
I would rather hurt myself
Than to ever make you cry
There's nothing left to try
Though it's gonna hurt us both
There's no other way than to say good-bye
[/SPOILER]



emoticon-Matabelo emoticon-Matabelon emoticon-Matabelo emoticon-Blue Guy Cendol (L) emoticon-Blue Guy Cendol (L) emoticon-Blue Guy Cendol (L)
kalo yang pada tua bangka pasti punya kenangan sama lagu ini ya kak?
aku sih ga tau lagu itu emoticon-Embarrassment
banyak banget gan .. malah lagu air supply masih ada di lappie ane ,,, kalo dengerin tuh lagu suka sedia ... emoticon-Mewek



apa agan/sista punya kenangan dengan lagu ini (Air supply-Goodbye)
denger tuh lagu ane jd teringat sama radio tua ane gan...
dingin gitu... ga semua kali.....
ane aja inget nie lagu, pertama kali beli kasetnya...zamannya waktu ane sd

Quote:Original Posted By miss..beeanca90
kalo yang pada tua bangka pasti punya kenangan sama lagu ini ya kak?
aku sih ga tau lagu itu emoticon-Embarrassment


lagu bapak ane gan,,,