alexa-tracking

JANGAN JADI ISTRI SEPERTI INI YA

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51b30ef21cd7199b64000001/jangan-jadi-istri-seperti-ini-ya
JANGAN JADI ISTRI SEPERTI INI YA
Critane sardot dadi operator sound system wektu alat-alate di sewo nang salah sawijining warga, sardot di cedak'i karo pelayan sing jenenge sodron.

Sodron : "niki mas daharanipun..lajeng unjuk'anipun pilih wedang teh nopo kopi..?"
Sardot : "Ngene yo mas..aku nak nang omah iku senenganku di gawekno wedang jahe karo bojoku..amargo iku, wedang senenganku..dadi aku gawekno wedang jahe wae yo.."

Sodron njur mlebu pawon nyedak'i Mukri sing tukang godog wedang,

Sodron : "kri tukang operatore njaluk wedang jahe,”
Mukri : " weladalah..kowe ngomongo onone mung wedang teh karo
kopi..cepetan"

Sodron : “moh ah..mengko nak ora di gawekne wedang jahe dewekne ngamuk..aku wedi..dewekne kan tukang ngamuk'an..”
Mukri : “mmm..yowis ngene ae,wedange teh tak campurane lombok supoyo wedange rasane pedes koyok wedang jahe.”
Sodron : "ojo...iso mati tenan aku mengko nak di amuk dewekne..”
Mukri : "ora..dewekne ora bakalan ngerti..cepet iki wedange wis dadi."

Sodron njur metu seko pawon karo perasaan wedi, sodron njur menehne wedange mau karo sardot..

Sodron : “mas niki wedange jahe..”
Sardot : “matur nuwun yo mas”

Sardot njur nyruput wedange. Bubar nyruput wedang, matane sardot njur menthelengi sodron karo ngomong :
"NAH YO IKI. WEDANG SING RASANE
PERSIS KOYOK SING DI GAWE
BOJOKU..MATUR SUWUN YO MAS"
emoticon-Toast
Spoiler for Translate:


Spoiler for Komeng Agan-agan yang bikin :
ini sih
udah bener bener lucu banget emoticon-Ngakak
Quote:



silakan ngakak gan emoticon-Hammer2
jadi isterinya sama gitu gan?emoticon-Bingung (S)
Quote:

iya lo gan..lha wong rasanya sama XD
wkwkwk...

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak wedann istrinya berarti
Quote:


emoticon-Big Grin
gak edan sih gan..cuman g bisa bikin minuman emoticon-Hammer (S)
ciakakakak dasar ah tsnya emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
haduuuh bikin emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Operator peaemoticon-Ngakak
Quote:


makasih gan udeh mampir emoticon-Sundul Gan (S)
Quote:


yg pea bukan istrinya ya gan emoticon-Sundul Gan (S)
Wkwkwkwkwk...
.
Mau racunin suaminya tu istri...emoticon-Big Grin
Quote:


iya gan tiap hari diracunin emoticon-Sorry
g ngerti bhs jawa emoticon-Bingung (S) g ngerti bhs jawa
Anjrit Kocak Amat Gan !! emoticon-Ngakak

Originally Posted by MOMODJOKES emoticon-army

lipzzz

bhahshshshshhshshhhhh koplakk
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak banget ane gan.,.,
emoticon-Ngakak
haha bayangkan melotot nya kaya arya wiguna emoticon-Ngakak
Quote:


ngakak banget gan, parah dah tu orang
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak