alexa-tracking

Paijo arep ngapel (bahasa jawa)

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/51a3a7adbe29a07646000006/paijo-arep-ngapel-bahasa-jawa
Paijo arep ngapel (bahasa jawa)
Kyok biasane Paijo ngapeli Srintel saben malem minggu.
Nganggo sepeda ontel sing saben dino biasa digawe golek suket neng sawah kanggo makani weduse. Banjur Paijo pamitan kro si MbokE.

Paijo : Mbok aku jaluk sangu arep ngapel.

Si mbok : ngapel neng ndi to Le arepe?

Paijo : wis to kwi urusane cah emom Mbok,ndi sangune?

Si mbok : ora enek Le.

Paijo : Kwi sing disempen neng kutang?

Si mbok : koe ki koq ngrti ae to Le.

banjur Paijo diwenehi duit 5.000

Paijo : lah dwit 5.000 oleh opo to mbok?

Si mbok : ws ora enek maneh,iki kanggo tuku beras sesuk.

Paijo : msok yo mung 5.000 mbok?

Si mbok : yen kurang kae sepedamu didol kae.

Paijo : la trus aku ngapel numpak opo?

Si mbok : yo wedusmu kae ditumpaki ( karo muring-muring)

banjur isukE Si mbok bengok-bengok.

Si mbok : Jo,Paijo...

Paijo : Opo to Mbok isuk2 ws bengok2? (lagi tangi isek kriyip-kriyip mripate)

Si mbok : kae sepedamu neng ndi Jo?

Paijo : lah jaremu kon ngedol Mbok.

Si mbok : la koe ngapel numpak opo?

Paijo : pye to Si mbok iki,jare kon numpak wedus.

Si mbok : oalah Le,Le awit lahir goblok koq yo ora mari-mari.
karo nyiram Paijo nganggo banyu bekas isah-isah (korah-korah) rasakne iki Le,,,,,utekmu ben encer.
emoticon-Ngakak dah gw baca ini di wc
permisi gan ane mau numpang ngakak, mantap jokes na Paijo arep ngapel (bahasa jawa)


Paijo arep ngapel (bahasa jawa)Paijo arep ngapel (bahasa jawa)
KASKUS Ads
hadeh gile kocak abiss emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
gan, numpang copas ya kasih temen kantor
bisa aja nih ci agan...
joke-nya ampuh bikin ane emoticon-Ngakak
bikin kering gigi gw lo gan dah emoticon-Ngakak
jo paijo reneo le,tak koraki raimu
ngga ngerti ane basa jawa gan emoticon-Frown
roaming neh ane emoticon-Hammer
harus nya ada terjemahan nya emoticon-Malu
mantap jokenya, sialan ente gan bisa aja bikin ketawa Paijo arep ngapel (bahasa jawa)
wakakaka bener bener mantafff banget joke nya emoticon-Ngakak kocak abizz emoticon-Ngakak Paijo arep ngapel (bahasa jawa)
hi wakakakak ngakak gan parah emoticon-Ngakak
kwkwwkw emoticon-Ngakak
otak ente bisa aja buat nya nih emoticon-Ngakak
wakakak baca terakhir kata2 mboknya bikin ketawa nie emoticon-Ngakak
jokesnya mantap gan, bikin ane nyengir emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
image-url-apps
rada garing sih gan but nice post deh emoticon-Big Grin
jo paijo rene yo le, kene tak pacul ndasmu emoticon-Ngakak
ane ora mudeng gan emoticon-Ngakak
piye rasane nunggani wedus jo?
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
image-url-apps
bwakakakakak.... kenthiirr...... emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
×