alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5190a0407e12434f66000001/katuangan-khas-sunda
belem ketan teu acan aya nya emoticon-Embarrassment
gehu, cimol, batagor, eh, ari eta katuangan khas urang sanes nya emoticon-Big Grin>
gorengan kacang, atanapi teri emoticon-Genit/
waaaah kang ziiiiee emoticon-Genit
sadayana urang geus icipan emoticon-Belo
raos pisan, i like it emoticon-thumbsup:



etapi, naha gule asup diditu emoticon-Bingung (S)
emang gule masakan sunda ya kang emoticon-Thinking
apa ini?
Bikin lapar emoticon-Frown
Quote:Original Posted By freyantica
waaaah kang ziiiiee emoticon-Genit
sadayana urang geus icipan emoticon-Belo
raos pisan, i like it emoticon-thumbsup:



etapi, naha gule asup diditu emoticon-Bingung (S)
emang gule masakan sunda ya kang emoticon-Thinking


sadaya na tos di icip ku urang,
kitu teh kalimah na emoticon-Embarrassment

hem,, rajin pisan uy kuliner na emoticon-Genit/
Quote:Original Posted By wiraspy
apa ini?
Bikin lapar emoticon-Frown


katanya lg mamam mie ayam
masa masih laper emoticon-Cape d... (S)
Quote:Original Posted By elfapega

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

Haripeut kana tuangeun mah emoticon-Smilie mung hanjakal na téh... teu aya nu ngintun

Ah lebetkeun wé da di urang aya lagu na... emoticon-thumbsup

Teu kedah diet diet kang.... nuju sehat mah gabres gabres wé.... emoticon-Big Grin

kang el emoticon-Peluk

Quote:Original Posted By wiraspy
apa ini?
Bikin lapar emoticon-Frown

ini alibi pleswan ini ckckckck emoticon-No Hope

Quote:Original Posted By agungswn10


sadaya na tos di icip ku urang,
kitu teh kalimah na emoticon-Embarrassment

hem,, rajin pisan uy kuliner na emoticon-Genit/


enya kitu da pokona mah emoticon-Ngakak (S)

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar emoticon-Hammer (S)
Quote:Original Posted By freyantica
enya kitu da pokona mah emoticon-Ngakak (S)

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar emoticon-Hammer (S)


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By agungswn10


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu emoticon-Ngakak (S)


pan sabar kang emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By freyantica

kang el emoticon-Peluk


ini alibi pleswan ini ckckckck emoticon-No Hope



enya kitu da pokona mah emoticon-Ngakak (S)

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar emoticon-Hammer (S)

Eh.... aya orang jauh emoticon-Smilie
Quote:Original Posted By agungswn10


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu emoticon-Ngakak (S)


emoticon-Ngakak
emang naon lu lebar kang ?
Quote:Original Posted By elfapega

Eh.... aya orang jauh emoticon-Smilie


emoticon-Ngakak
emang naon lu lebar kang ?


kumaha sae kang emoticon-Peluk


eta bahas lebar da emoticon-Cape d...
Quote:Original Posted By freyantica


kumaha sae kang emoticon-Peluk


eta bahas lebar da emoticon-Cape d...


Alhamdulillah... pangésto emoticon-Smilie

ya perlu dibahas... soalnya takut salah tafsir emoticon-Hammer (S) emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By elfapega
Alhamdulillah... pangésto emoticon-Smilie

ya perlu dibahas... soalnya takut salah tafsir emoticon-Hammer (S) emoticon-Ngakak (S)

emg ap tafsir ny emoticon-Malu
Quote:Original Posted By freyantica

emg ap tafsir ny emoticon-Malu


Ya itu dia... karena blom dibahas jadi... ga boleh bikin persepsi sendiri emoticon-Malu (S)
salah sahiji minuman paporrit emoticon-Big Grin
Spoiler for :


emoticon-Malu (S)
kagak mudeng pada ngomong pake bahasa Sunda emoticon-Big Grin

salkentu semuanya emoticon-Kiss

wira di sini emoticon-Peluk
asli jogja emoticon-Salaman
Spoiler for Koet Heula Ah:


eh ningan haneuteun, alhamdulillah sesuatu emoticon-Malu (S)
ambuing2 dugi ka aya orang Batawi sareng Jogja sagala emoticon-thumbsup

sakali deui sim kuring nyungkeun dihapunten bilih aya katuangan khas Sunda anu teu acan kabahas atanapi teu acan lebet kana daptar.
mangga ditambihan heula ku nyalira, ke ku sim kuring urang alihkeun ka kaca hiji.
Quote:Original Posted By elfapega


Ya itu dia... karena blom dibahas jadi... ga boleh bikin persepsi sendiri emoticon-Malu (S)

enya kitu kang emoticon-Embarrassment
boleh na naon da emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By wiraspy
kagak mudeng pada ngomong pake bahasa Sunda emoticon-Big Grin

salkentu semuanya emoticon-Kiss

wira di sini emoticon-Peluk
asli jogja emoticon-Salaman

alibi pleswan emoticon-army
Quote:Original Posted By ayahzie
Spoiler for Koet Heula Ah:


eh ningan haneuteun, alhamdulillah sesuatu emoticon-Malu (S)
ambuing2 dugi ka aya orang Batawi sareng Jogja sagala emoticon-thumbsup

sakali deui sim kuring nyungkeun dihapunten bilih aya katuangan khas Sunda anu teu acan kabahas atanapi teu acan lebet kana daptar.
mangga ditambihan heula ku nyalira, ke ku sim kuring urang alihkeun ka kaca hiji.


kang zie emoticon-Peluk
share deui atuh, msh loba pan nyak , wat referensi wiskulan emoticon-Big Grin
Quote:Quote:Original Posted By elfapega
Ah...... jadi ngaruy.... :genint:



Aya nu teu acan lebet kang
awug + surandil + borondong + lagendar + kicimpring + ulén + tang-tang angin + papais + jalabria + ali agrem + wajit cililin + galéndo.... naon deui nya emoticon-Bingung (S)


Quote:Original Posted By ayahzie


mangga atuh ku akang ditambihan



iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga emoticon-Malu

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By sherumonkey


iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga emoticon-Malu

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui emoticon-Embarrassment


haturnuhun pangrojongna kang emoticon-thumbsup
urang ka payunkeun supados katingal emoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By sherumonkey


iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga emoticon-Malu

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui emoticon-Embarrassment

waah komplit emoticon-Belo
tp itu semua aku udah cobain emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By ayahzie


haturnuhun pangrojongna kang emoticon-thumbsup
urang ka payunkeun supados katingal emoticon-Malu (S)


share seblak atuh kang, itu baru termasuk aneh, sx sx nya icip, ngeunah emoticon-Malu